SLOBODNO ME PUNI: Uz trzaje, ispraznio je jaja u nju, a ona je to ispratila još jednim orgazmom i uzdasima zadovoljstva!

Jedan od načina da upoznate razne ljude je da pribavite kućnog ljubimca, tačnije, kuče. Morate da ga šetate svaki dan i neminovno dolazite u kontakt sa ljudima koji su u istoj situaciji. A i šetnja je manje više na istim mestima, tako da vam je socijalni aspekt zagarantovan. Tako je i junak ove priče nasledio kucova i ušao u svet "kučkara".

Tašmajdanski park je nekada, u normalno vreme, bio omiljeno šetalište za kučiće i gotovo si mogao da navijaš sat kada će neko doći sa svojim ljubimcem. Ako želiš da se sretneš sa nekim, samo budi pet minuta ranije u parku i dočekaćeš ga u narednih petnaest minuta. Junak ove priče je vremenom "bacio oko" na ljupku vlasnicu engleskog hrta. Malo po malo, od uobičajenog "dobar dan" prešli su na priču o svemu i svačemu. Tako se najbolje krati vreme dok se kučići zanimaju svojim psećim poslovima. Još ako se dva kučeta dobro slažu, kao što je slučaj sa ljubimcima junaka ove priče, eto opštenarodnog veselja. Možeš da pričaš o svemu do u beskraj jer kucovi vole da što duže borave van kuće.

Kroz priču, junak je saznao da ona živi blizu parka prema Slaviji. Otvorenih je pogleda na svet, ne smeta joj ni jedna tema za razgovor, gotovo uopšte nema dlaka na jeziku i sve naziva svojim imenima. Pri tome je i zgodna, baš po njegovom ukusu. Mršuljava, ne prevelikih sisa ali nipošto ravna k'o daska. Imala je malu, okruglu guzu i tanke noge. Još malo, pa manekenka. Par meseci starija od njega, spadala je u red samostalnih, samosvesnih žena sa dobrom platom i poslom koji zahteva mozak. U park je uvek dolazila, kao i svi, u "psećoj garderobi". Ali, nekoliko puta je došla pravo s posla i nije imala vremena da se presvlači. E, tih par puta je bilo presudno.

Umesto u šljampavoj trenerci sa otiscima šapa raznih veličina, patikama i ofucanoj jakni, dama se pojavila u kostimu, sa baletankama na nogama, našminkana i sa frizurom. Tako je delovala još lepše i poželjnije i upravo je to navelo junaka priče da tempira vreme šetnje prema njenom rasporedu. Već su uoboličili tematiku razgovora, saznali dosta jedno o drugom i na red je došao intimni život. Ne odmah priča o seksu, ali se pričalo o emocijama, pogledima na veze, brak, porodicu... Pričalo se i o detaljima iz svojih života. Živela je sama, nije imala stalnog partnera nizašta. Nema decu, majka i otac žive na Novom Beogradu, brat je negde u Španiji već deceniju i po. Što bi se reklo, useljiva mlada.

Desilo se da je par puta grunula kiša dok su šetali ljubimce i on se požalio da mu je daleko da hoda do svoje kuće. Objasnio je da Zvezdara i šuma oko opservatorije nije dobro mesto za šetnju kučića pa zato dolazi na Taš. Ona ga je, sasvim prirodno, pozvala da kod nje sačeka da kiša prestane ili bar da umine kako bi mogao da se vrati kući bez mokrih gaća. Na kraju, mesecima unazad, već su toliko znali jedno o drugom da odavno nisu stranci. Stančić je bio mali, sa odvojenom spavaćom sobom, a trpezarija i kuhinja su bili spojeni. Veliko predsoblje je bilo taman dovoljno da oba kučeta mogu da se ocede od blata i vode.

Sedeli su u trpezariji na dvosedu i pričali kao i do tada. Kiša je dosadno dobovala po prozoru i simsu na terasi, pa ni kafa nije bila dovoljna da ih drži posebno žustrim. Polako, on se spustio u dvosedu tako da mu je glava počivala na naslonu i jedva je držao otvorene oči. Ona je skoknula da uključi bojler u kupatilu i kad se vratila, njena glava se našla na njegovim grudima. Obgrlila ga je oko vrata i duboko uzdahnula dok se opuštala. Malo iznenađen ovim postupkom, počeo je spontano da je mazi po glavi i ramenu. Ona se sve više lepila za njega dok jednog trenutka nisu bili potpuno zagrljeni. Podigla je glavu, pogledala ga u oči i bez reči, usne im se spojiše u mek, topao poljubac.

Njen tanak, špicast jezičak je tražio svoj put između njegovih usana. Pustio ju je da ga ljubi kako želi i ona je sve dublje disala, a stisak ruke oko vrata je bivao jači. Vukla mu je glavu na svoje lice. Prihvatio je igru i izgurao njen jezik iz svojih usta i sada je njegov jezik palacao po njenim zubima. I, dok su jezici ratovali između usana, ruke su počele svoju rabotu. Potražio je i odmah našao njenu dojku. Pridigla se da bi mu olakšala prilaz grudima koje su se nadimale u ritmu disanja. Njenu požudu je otkrivala bradavica, tvrda kao zrela trešnja, a ubrzo će on otkriti i da je takve boje. Ni veličinom se bradavica nije mnogo razlikovala od sitnije trešnje, pa je on spustio glavu da se nauživa prolećnog voća u ranu jesen. Ljubio je njene sise, a ona je skinula duks i ostala samo u donjem delu trenerke.

Ni njene ruke nisu bile dokone. Mazila ga je po vratu, glavi, leđima, grebuckala ga noktima kad bi on uzeo njenu bradavicu u usta. Svaki dodir njegovih zuba na bradavicama, bivao je propraćen jedva čujnim uzdahom zadovoljstva. Njegova kita je već od početka pretila da će iskočiti iz gaća i polupati šolje za kafu na stočiću ukoliko joj pre toga ne razbije glavu modrim, zategnutim glavićem. Da bi sprečila štetu na sitnom inventaru, spustila se glavom do njegovih prepona. On je gotovo pokidao kaiš, dugme na pantalonama i rajsferšlus. Sva sreća pa je Levis ipak kvalitetna roba. Čim je kita oslobođena sitska petstokeca, sama je provirila glavom iznad lastiša na gaćama. Njoj je to bio jasan znak da je uzme u usta i usisa u jednom zalogaju sve do krajnika.

On se jedva suzdržao da ne svrši istog trenutka. Uhvatio ju je za kosu i počeo da je bukvalno jebe u usta, što je ona spremno dočekala sa neskrivenim zadovoljstvom. Mumlala je, mljackala, gutala kitu tvrdu kao grabov kolac. Suze su joj tekle kad bi se zagrcnula glavićem nabijenim duboko u grlo ali nije posustajala. Pušila mu je i sisala majstorski. Dok joj je rukama nabijao glavu na kolac, ona je skinula trenerku i gaćice. Ostale su samo šarene čarapice. U jednom koraku se podigla sa poda na kome je klečala dok je pušila, opkoračila ga i uz vrisak se nabila na kurac. I njega je zabolelo jer mu je potpuno zategla kožicu i glavić iako je bila toliko mokra da je curilo iz nje.

Na trenutak je ostala tako nabijena na kitu. Žmurila je i štipala ga za bradavice. Bolelo ga je ali je u isto vreme i uživao. Pridigla se, izvukla malo kitu iz sebe pa se ponovo svom snagom nabila, ovaj put ozbiljno ga štipajući za muške, gotovo nepostojeće sise. Uzvratio je istom merom. Uštinuo ju je za obe bradavice skoro svom snagom i povukao ih na gore. Ciknula je od bola i svršila tresući se celim telom. Nastavila je da ga jaše ali bez bola. Prešla je u mod običnog jahanja kite, mešanja i uzdisanja. E, to se njemu više dopalo, pa je počeo da razmišlja o svršavanju.

- U tebe ili da ga vadim?

- Slobodno me puni, gutam pilule.

Nije mu trebalo dva puta reći. Počeo je da prska vrelo seme u njenu ništa manje vrelu pičku. Punio ju je kao konj, a sav višak sperme je cureo po njegovim mudima i preponama. Nije curela samo sperma, cureli su i njeni sokovi pa su za nepun minut bili oboje balavi do kolena. Uz trzaje, ispraznio je jaja u nju, a ona je to ispratila još jednim orgazmom i uzdasima zadovoljstva. Kad su se strasti stišale, kad je kita omekšala i sama ispala iz klizave, mokre, još uvek otvorene pičke, sišla je sa njega i gotovo pala pored. Nekoliko minuta su tako polu sedeli, polu ležali na trosedu dok im se ne smiri dah. Zatim su se zagrljeni uputili ka kupatilu.

Tako je, prvim seksom, počela njihova veza. Seks je bio sve duži, bolji, sa više strasti. Punio ju je u sve rupe, ona ga je štipala svuda gde boli ali je on počeo da uživa u tome. Kad bi bili sami u njenom stanu, odnos je bio mešavina bola, strasti i ljubavi. Štipali su se, šljepali po dupetima. on joj je stiskao sise do granice bola, ona mu je zavrtala jaja kad god bi joj došla pod ruku. On nije ni razmišljao o vrsti njihovog odnosa i o načinima da se izrazi strast i emocija. Postalo mu je normalno da ljubav mora i da boli. Naročito je uživala da joj gotovo bez pripreme uđe u guzu i jebe je jako i duboko.

Njen ljubičasti čmarić bi tada ostao otvoren kad kita izađe i jasno se videla barica sperme negde unutra. Zatim bi kleknula i pustila da belo seme iscuri iz nje. On bi je samo dodirnuo po klitorisu, tvrdom kao kliker i ona bi svršila još jednom. Prethodno bi par puta svršila dok joj je guza puna. Terala ga je da je liže po pičkici i po čamriću. I ona je njemu lizala čmar, sisala jaja i gutala kurac do krajnika. Psi su se već navikli da gazde nisu baš najtačniji u glavi i čim bi ušli u stan posle šetnje, oba bi zaspala u predsoblju.

Vremenom je ona počela da traži razne ustupke i usluge od njega. Naravno, to nisu bile seksualne usluge, već prevoz tamo amo, odnesi, donesi, kupi, nabavi. Nije se preterano bunio jer bi uvek posle usluge sledio žestok seks. Čak je uhvatio i "cenovnik". Za "donesi hleb" dobijao je pušenje, a za odvezi ili dovezi, punio bi joj guzu kako mu padne na pamet. Neminovno, na red su došle i emocije. On se baš primio na nju, a ona je bila sve samo ne ravnodušna. Čak mu je nekoliko puta i rekla da se baš zatreskala u njega i da želi zajednički život.

Vrlo brzo posle prvog seksa je dobio ključ od stana, a za slike bradonje i dece mu je bilo rečeno da su to brat i njegova deca u Španiji. Jedno posle podne su se baš razbili od seksa, kao i mnogo puta u prethodnih godinu i po dana. Predveče se obukao i otišao svojoj kući jer je ona ujutru morala rano na posao, pa će mu se javiti kad se vrati. Čekao je poziv i u neko doba noći zaspao. Probudio se, bacio pogled na telefon i video da ga nije zvala. Možda je došla kasno pa nije htela da ga uznemirava. Pozvao ju je nekoliko puta tokom dana ali je automat uporno ponavljao da izabrani korisnik nije dostupan. Zabrinuo se da joj se nije nešto desilo, pa je to posle podne otišao do stana. Taman je hteo da gurne ključ u bravu kad je komšinica iz stana pored izašla na hodnik.

- E moj kretenu, jel i tebe izradila kurvetina?

- Oprostite, meni nešto kažete?

- Tebi, some bez mozga. To je stan njene zaove. Sestre njenog muža. Onaj bradati klipan na slikama joj je muž, a ti si bio magarac koga je tucala i muzla mu novčanik. Vidim da je uzela kuče. Sa jednim pre tebe je skakala padobranom.

- Ma nešto ste pobrkali, gospođo.

- Pobrkala sam, pobrkala. Aj otključaj ako možeš.

Gurnuo je ključ, ali brava nije popustila. Pokušao je još par puta ali bez uspeha. Komšinica se nasmešila kao kad se bolnička sestra nasmeši da bi pacijentu bilo lakše. Posavetovala ga je da ide kući i nastavi sa životom, a kurvetinu da zaboravi. On je ko zna koji po redu koga je tako izmuzla. Jedan joj je čak prepisao stan. Taj se najduže zadržao. Ostali, pa i naš junak, trajali su oko godinu, godinu i po.

I dalje se seća svakog seksa, svakog uzdaha i njenog mirisa. I sada, posle nekoliko godina, opet bi sa njom uleteo u krevet kao i prvog dana u stančiću. Na Tašu joj više nije bilo ni traga ni glasa. Niko je nije video. Nije ga mrzelo, otišao je nekoliko puta pred njenu firmu i čekao kraj radnog vremena. Stvarno, bradati klipan je vozio njen auto, u autu su bila deca sa slike. Ona bi ušla u auto, sočno poljubila "brata" u usta, a zatim bi ljubila i mazila decu na zadnjem sedištu. Stanovali su na Novom Beogradu, tamo gde joj žive roditelji. Brat u Španiji, nije nego. Razni ljudi bi različito reagovali, a on je odlučio da batali celu priču i nastavi sa životom. Kako prepoznati budalu na ulici? Šeta omatorelog crnog labradora, obično nosi vijetnamku ili sivi duks i odaziva se na svoje ime. Naravno, ako mu znate ime. Za ovu priču ime nije važno.

 

Klubzaodrasle.com
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15.20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte parove
21:00 Provodadžija
22:00 Parovi - Parograf
02:30 Parovi - Live