POLJUBIO SAM JOJ P****** I BLAGO ZAGRIZAO: Počela je sve jače da se nabija!

 

 

 Viđali smo se na slavljima moga brata zadnjih godinu – dve, par puta u toku godine. Ona je kuma moje snajke. Predzadnji put sam saznao od brata da se razvela. Bio je to kratak brak od pola godine. Zove se Jelena. Mlađa je od mene 2 godine, plavuša, lepo građena, umiljatog osmeha i lepih grudi. Kada sam saznao da se razvela odmah mi je palo na pamet ko je mogao da ostavi tako lepo biće. Ja sam oženjen, lepo mi je u braku ali opet ako se ukaže neka prilika bolje da se kajem zašto je nisam iskoristio više puta nego da se kajem zašto nisam ni jednom. Tog ključnog dana na rodđendan klinca moga brata otišao sam sam jer je moja supruga radila.

 Kada sam stigao na rođendan posle uobičajenih čestitanja i lepih zelja bacio sam pogled po stanu. U jednoj sobi snajka je sa ostalim mamama i vršnjacima slavljenika pokušavala da zabavi i umiri razuzdanu masu četvorogodišnjaka. U dnevnoj sobi su uglavnom bila poznata lica, komšije i rodbina. Naravno, tu je bila i Jelena, kuma moje snajke. Posle uobičajenog pozdrava, razmene nekoliko osmeha nismo bili u nekom značajnijem kontaktu. Brat kao da je jedva čekao da mu neko pravi društvo u piću odmah je navalio sa pričom da se valja nazdraviti, ipak je rođendan. Nisam mogao da ga odbijem, ipak je brat brat i tako smo počeli pivo po pivo. Posle nekoliko piva na život i svet oko sebe počinjem da gledam sa vedrije strane. Nisam ni primetio kako je vreme brzo prošlo i već su neki gosti počeli da odlaze. Iskoristio sam priliku kada mi je brat došapnuo da ovu gošću mora da isprati, pokazujući mi na zgodnu mamu druga mog bratanca, i počeo priču sa Jelenom. Posle uobičajenih pitanja šta ima novo i sl. primetio sam da je i ona malo popila i da nije bila baš raspoložena. Rekla je da joj je glupo da dolazi na dečije rođendane sama i posmatra srećne mame kako se zabavljaju sa svojom decom. Odmah sam krenuo sa nekim šaljivim prićama u nadi da je oraspoložim što je posle kraćeg vremena dalo rezultat. Počela je da se smeje, bude vedrija i veselija. Doneo sam nam po još jedno piće i tako je počelo. Kada je brat video da sam se raspričao sa kumom u prolazu mi je namignuo i nasmejao se.
Posle dobrih sat vremena koji su protekli kao tren Jelena reče da je vreme da se krene na šta sam joj se ja ponudio, pošto mi je kao usput, da je povezem. Prihvatila je uz usmeh. Posle uobičajenog pozdravljanja i bratovog jačeg stiska ruke i osmeha našli smo se u mom autu na beogradskim ulicama. Vozio sam polako da bi mi vreme sa Jelenom što duže trajalo. Predložio sam joj dok smo prolazili pored poznatog mi kafića da svratimo na po još jedno piće što je ona posle malo nećkanja ipak prihvatila. Nisam hteo da navaljujem, bilo je samo jedno piće. Opet smo pričali o nekim neobaveznim temema. Kada smo ponovo krenuli rekla mi je da joj je dan ipak dobro prošao iako se nije nadala, mislila je da će joj biti dosadno na dečijem rođendanu, sve su to majke sa decom, a ipak je morala da ispoštuje kumu. Bilo mi je i drago i jasno da sam ja imao udela u tome. Kada smo stigli do njene zgrade dao sam joj broj telefona i rekao da ako se opet bude osećala neraspoloženo da se javi mozda opet uspem da joj ulepšam dan. Tada me je pitala šta će na to reći moja supruga ako nazove kada smo zajedno, ja sam joj objasnio u koje vreme može da se javi, a da sam sigurno sam. Na to mi je odgovorila uz osmeh da niko na prvi pogled nebi rekao da sam spreman na takve šeme. Ja sam joj objasnio da prvi pogled može da prevari pa je zato najbolje da se vidimo bar još jednom da bude sigurna u to što govori. U vazduhu se osetio naboj ali ništa osim razmene osmeha nije bilo. Otišao sam pravo kući, žena je vec stigla sa posla. Ukratko sam joj prepričao onaj zvanični deo rođendana, pohvalio snajkinu tortu i tako to. Sutradan oko podneva mi je stigla poruka sa tekstom: Nemam ništa protiv da mi današnji dan bude kao i juče. Jelena. Nazvao sam je i brzo smo se dogovorili da se nađemo posle posla. Ženi sam javio da moram da ostanem ceo dan na poslu. Jedva sam čekao da dođe kraj radnog vremena jer sam se osnovano nadao da će možda biti nesto od ovog susreta a i prošlo je dosta vremena od kada nisam nista sa strane.

Našli smo se na dogovorenom mestu i posle kraće priče predložio sam joj da odemo na ručak, ipak idemo sa posla. Prihvatila je, a ja sam je odveo u restoran na periferiji grada, malo sklonjen sa glavnog puta, u šumi, pravo mesto za ovakve stvari. Uz put smo pričali o svemu i svačemu, malo se smejali nekim mojim izlizanim šaljivim pričama ali sam ja znao da skoro uvek izazivaju žaljenu reakciju kod druge strane. Nakon ručka i šetnje pored restorana rekla mi je da želi da mi se oduži tako što će mi skuvati kafu kod nje u stanu. Odmah mi je bilo jasno šta nas očekuje, a ujedno i drago jer nisam više u stanju da trpim ustezanja i odugovlačenja oko onoga što je očigledno da će se desiti. Posle nekih pola sata lagane vožnje našli smo se ispred njene zgrade. Stanovala je sa roditeljima koji su skoro celo leto provodili u vikendici tako da nas je čekao prazan stan. Ušli smo u sa ukusom uređen stan. Seo sam na trosed, a ona je otišla da se presvuče. Vratila se u kraćem šorcu koji joj je pokazivao lepo oblikovanu guzu i malo siroj majici koju su sa prednje strane izdizala dva brežuljka. Samo je uz njen prelepi osmeh prošla pored dnevne sobe gde sam se ja udobno smestio i otišla u kuhinju.
Vratila se uskoro uz miris tople kafe i sa dve čaše vina. Sela je na drugi kraj troseda. Nazdravili smo jedno drugom a ja sam dodao da vino spaja ljude i prišao joj bliže. Uz osmeh je to prihvatila i ona se malo primakla meni. Uzeo sam njenu čašu i spustio na sto. Nije više bilo potrebe da se čeka. Lagano sam prišao i usne su nam se spojile. Posle nekoliko kraćih poljubaca usledio je dug i sočan. Čulo se njeno tiho hmmmm… Nastavili smo da se ljubimo, ja sam polako počeo da je ljubim iza uva i po vratu što je izazvalo njene dublje uzdahe. Rukom sam joj prešao preko majice i napipao lepo oblikovane i čvrste grudi. Bila je solidna četvorka. Položio sam je na trosed i spuštao se niže svo vrema rukama joj mazeci sise preko grudnjaka. Poljubio sam joj stomak i počeo da joj ljubim slabine na šta se ona izvila kukovima naviše i postavila mi je njeno međunozje pravo ispred glave. Poljubio sam joj pičkicu preko sorca i blago je zagrizao. Počela je sve jače da se nabija. Stisnuo sam joj guzu rukama i još par puta gricnuo pičku. Krenuo sam prema njenom stomaku i sisama podižuci majicu. Podigla je ruke iznad glave i ja sam je oslobodio majice. Pokazale su se sise u belom čipkanom grudnjaku. Kako su samo lepe i jedre. Šarao sam jezikom po stomaku, grudima i vratu i završio sa dugim poljupcem. Sva je podrhtavala. Skinuo sam joj grudnjak i počeo da ljubim sise i grickam bradavice. Sise su bile jedre, a bradavice tvrde kao badem. Dok sam ih ljubio počeo sam malo jače da ih gnjavim rukama. Ona je ispustala uzdah za uzdahom i počela svojim rukama da mi mazi potiljak što me jako pali. Spuštao sam se prema njenoj pičkici, poljubio sam je u slabine na šta se ona ponovo uzdigla kukovima a ja sam to iskoristio da je zajedno skinem sorc i gaćice.
Nastavio sam da se spuštam prema njenoj pičkici. Osećao se miris tople i vlažne pice. Bila je lepo obrijana sa manjim trouglićem. Poljubio sam je, a posle jezikom prošetao par puta po celoj pičkici. Uz sada jače stenjane samo je raširila noge, jednu je stavila na naslon troseda, a drugu na stočić. Raširio sam joj usmine i pokazao se klitoris kao šumska jagodica. Poljubio sam ga i počeo da ga ližem I sisam. Lizao sam joj celu pičkicu, gurao jezik u nju koliko sam mogao. Rukama sam joj obihvatio guzove i gnjavio ih. Nisam morao da ih pridižem, sama se nabijala posebno kada sam joj gurao jezik u njen vulkan. Mene je posebno palilo i inspirisalo to što mi je stalno mazila potiljak. Šta ćete svako ima neku slabu tačku. Povremeno bih joj ljubio unutrašnjost butina i podizao guzu i blago je grickao. Ona se samo trzala. Pičkica joj je bila sva mokra i ulepljena od sokova koje je puštala u velikim količinama. Još malo sam joj lizao kliću kada se ona pridigla i rekla pusti sada mene. Ja sam je poslušao i legao na njeno mesto. Legla je preko mene i pre poljubca mi rekla: Šta si joj to radio, osećam koliko se otvorila. Uz osmeh sam joj rekao da ne brine i da ću je uskoro i zatvoriti. Usledio je dug poljubac a ona je rukama počela da mi skida majicu. Pomogao sam joj oko toga, počela je da mi ljubi vrat i grudi I da skida pantalone. Skinula ih je sa sve gaćama i ispred nje se ukazao moj vršnjak prosecne dužine ali malo većeg obima. Čulo se njeno mmmmm… Ja sam se udobno namestio i čekao ono sto sledi. Poljubila je glavić i rukom mu povukla kožicu na dole. Stavila je samo glavi u usta i osetio sam njen jezik. Ubrzo je kurac dostigao punu veličinu. Počela je dublje da ga stavlja u usta i jače da ga steže usnama. To mi je jako prijalo i baš sam uživao. Često je menjala ritam pušenja, čas ga je brzo pušila, čas samo sisala glavić ili ga lizala kao sladoled, od korena do vrha. Videlo se da ima iskustva. Posle dobrog pušenja podigla je glavu i kroz osmeh se uhvatila za bradu i rekla da ne može više, vilica je boli.

Krenula je ka meni, uzela ga u ruku, i nacentrirala na picu. Pošto je ona bila vlažna a on balav od pušenja lako se nabila na njega do kraja i ispustila krik, aaaahh! Osetio sam njenu toplotu. Malo je ostala u tom položaju pa je počela da pomera kukove. Ubrzala je ritam i krenula jače da se nabija na kurac. Ja sam joj mesio sise i guzu. Uhvatila je ritam i jako poskakivala. Osetio sam da se izdize toliko da joj samo vrh glavića ostaje u pici i onda se naglo i jako spuštala uz ispuštanje krikova i uzdaha. Sise su joj poskakivale, a ja sam se trudio da ih držim što čvršće. Povremeno bih joj stisnuo bradavice, a ona bi odgovorila jačim nabijanjem na kurac. Kada je počelo da joj ponestaje vazduha podigao sam je i položio leđima na trosed. Lako sam ga ponovo stavio gde mu je i mesto, u toplu i jako vlažnu pičkicu lepe Jelene. Počeo sam da joj ga nabijam, uz česte promene ritma što joj je posebno prijalo. A i meni, da budem iskren. Posebno sam voleo da ga izvučem da samo vrh glavića bude u pici i da tako u tom položaju ostanem nekoliko sekundi i onda ga naglo zabijem do kraja. To posebno izaziva draž jer ona ne zna trenutak kada ću se sjuriti u nju a iščekuje ga. Nakon tih malih zezalica uhvatio sam ritam i počeo da joj ga jako nabijam do kraja. Čuo sam njene uzdahe i krikove i osetio da se bliži vrhuncu. Počela je dublje da diše, da cvili i da zapomaže: Daj, daj, sada mi ga nabi….aaaa…joooj…aaaaa… Ja sam joj više ubrzao i jače joj ga nabijao. Odjednom je počela bukvalno da vrišti i cvili, stegla me je nogama i počela nenormalno jako da se trese. Gurnuo sam ga jos par puta i ostao u duboko u njoj. Ona je zatvorenih očiju i izvijene glave unazad podrhtavala kao da je gola na minus 20.
Kada se umirila i otvorila oči, nasmejala se i poslala mi je poljubac ali me nogama nije puštala. Gurnuo sam joj još par puta i onda se opustila skroz. Ja sam se pridigao i rekao joj da mi okrene guzu. Odmah je zauzela traženu pozu. Kolenima se oslonila na ivicu troseda a glavu stavila na naslon. Ja sam ustao i taman mi je visina odgovarala. Gurnuo sam ga veoma lako, a kako i nebi kada je put bio klizav. Počeo sam da ga nabijam, postepeno pojačavajući ritam. Uhvatio sam je za guzove i nabijao sve jače i jače. Čulo se lupanje mojih jaja po njenoj guzi. Ona je stenjala i cvilela, tooo… aaaa… jooooj, daaaaj…aaaah… Ja sam nabijao i nabijao. Trajalo je prilično dugo. Kada sam osetio da mi se blizi vrhunac, izvadio sam ga i okrenuo je. Ona je sela na trosed i strpala ga usta. Par puta je prošetala kožicu i sperma je krenula. Ja sam osetio dobro poznat blagi bol ispod kolena. Gurnula ga je u usta i gutala. Kada sam se ispraznio ona ga je sisala jos malo. Kurac je počeo polako da gubi na veličini. Poljubio sam je u celo i legao na trosed. Ona se naslonila na mene a ja sam joj ovlaž mazio sise. Rekla je da je ovo vratilo u zivot. Ja sam joj odgovorio da sam vaspitavan da uvek pomognem kada je potrebno. Samo se nasmejala i rekla da ce joj biti potrebna takva pomoc.


Ostala je samo nepopijena kafa koja se u međuvremenu ohladila. Moraću ponovo da svratim kod Jelene, možda sledeci put uspemo da popijemo kafu pre nego se ohladi.

 

Izvor: SexCentrala
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18.10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:25 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live