SVE JAČE I JAČE JE SKAKALA I STENJALA: Nakon nekoliko poza prislonio sam je uza zid i nabio joj k**** duboko u njenu p****!

Imam 23 godine, i radim u jednom poznatom restoranu. Kad sam počeo bio sam jako povučem i kulturan prema koleginicama. Nakon nekog vremena oslobodio sam se i počeo da ih golicam sa pričom o seksu.

Nakon nekog vremena, počeo sam da se dopisujem sa jednom od njih, bila je udata, i koju sam od samog starta planirao odvući u krevet. Nije mi trebalo dugo da kroz dvosmislene poruke dam joj do znanja da ću joj glavićem ispuniti vaginalnu šupljinu. 

Nakon ubeđivanja da izađemo negde na kafu sasvim neobavezno, došla je kod mene u stan. Ušla je u dnevni boravak i sela na dvosed. Skinula je jaknu, a ispod jakne je imala majicu sa tregerima i dubokim dekolteom i crne uske helanke. Nisam mogao da ne komentarišem njenu majicu i to da ispod helanki nosi tange, čisto da joj stavim do znanja da imam nameru da je kresnem.

Uz kafu i pice, kurac mi je stajao kao jarbol i puštao je sokove, farmerke su mi nabubrile od kite, koja nije mogla da izdrži da ne uđe u njenu pičkicu. Počeo sam da je mazim po butinama, lagano dok sve nisam došao do njene ribice, usne su nam se spojile a polni organi pucali od želje da se i oni spoje. Skinuo sam joj majicu lagano, ostala je u brusu, ljubio sam je po vratu i licu dok mi ona nežno provlači prste kroz kosu. 

Sise su joj nabubrile kao baloni, imao sam utisak da će brus da joj pukne, skinuo sam ga a bradavice su joj bile tvrde i neodoljive. Mazio sam joj sise sve dok nije počela da ludi od zadovoljsta. Skinuo sam joj helanke i polako preko gavica prevlačio prst preko klitorisa. 

Ustao sam skinuo sam farmerke, majicu i bokserice. I stao ispred nje, kurac mi je bio debeo i veliki, sokovi su curili sa glavica od uzbuđenja. Zgrabila mi je kurac i halapljivo strpala u usta. Pušila mi je polako sa uživanjem i svremena na vreme je oba jaja ubacivala u usta.

Seo sam na trosed, opkoračila me je i rukom je uzela moju nabreklu kurčinu, a drugom pomerila tangice sa njene sočne i vlažne pičkice i nabila se na njega. Polako smo hvatali ritam, sve jače i jače je skakala i stenjala. Ja sam joj i dalje lizao bradavice i igrao se sa sisama. Nakon nekoliko poza prislonio sam je uza zid i nabio joj kurac duboko u njenu pičku, ludački sam krenuo da je tucam, sve dok nije počela da vrišti, pričala je "jebi me" i sve je jače i jače stenjala dok nije došla do vrhunca, prskala je kao nijedna pre, nastavio sam da je tucam jako, i osetio sam da cu da svršim, izvadio sam ga i spustio je ispred mene, veliki mlazovi moje guste sperne završili su u njenim ustima i na njenom licu.

Nastavila je da mi drka dok istovremeno isisava svaku kap moje sperme iz glavića. Imali smo posle toga dosta avantura, jednom sedmično se kresnemo na poslu u restoranskom toaletu.

 

Izvor: klubzaodrasle.com
Foto: womenshealthmag.com

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30 Rano jutro
06.45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14.30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte parove
21:00 Goli život
23:00 Parovi - Poželi pesmu
02:30 Parovi - Live