UGURAO GA JE LAGANO I POČEO NABIJATI SVE BRŽE:  I dalje mu nije bilo dosta, onda se igrao sa p**** desetak minuta, lizao, sisao, gurao prste!

 

 

 Udata sam 12 godina. Odlučila sam se za potragu za većim kurcem jer je u muža mali pa me nije toliko palio. Prolazili su dani i meseci ali ništa. I eto, desi se. Mužev školski prijatelj iz daleka došao da sređuje neke papire pa će ostati kod nas par dana.

 Jedno jutro ustanem da ispratim muža ali sam morala da uđem u sobu da mu uzmem garderobu. Prijatelj je spavao, a iz bokserica mu je ispao kurac. Onako opušten je bio velik pa pomislih: koliki li je kad se digne. Odmah sam počela razmišljati kako bi bio u meni. Ispratila sam muža i počela kovati plan. Odlučila sam da legnem gola i otkrivena i pravim se da spavam dok on ustane da me vidi u tangama jer spavam u dnevnom boravku. Malo kasnije on je ustao i čujem da kuva kafu u kuhinji, a kasnije pije u trpezariji, a pogled je u dnevni boravak gde ja i dalje kao spavam. Odjednom čujem neko lupkanje bez prestanka i pretpostavih da drka ali ne mogu da vidim. I ja sam se napalila. Odjednom je ustao i otišao u kupatilo. Odlučila sam kao da nenamerno uđem u kupatilo ne znajući da je on tamo. Uletih u kupatilo, a on sedi na kadi i drka kurčinu! „Izvini” rekla sam mu, kao zastala sam malo ne bi li me uhvatio onako golu ali ništa, i ja izađoh i vratih se u krevet besna. Najverovatnije sam ga prekinula.


 Nakon minut dolazi sa uspravnom kurčinom do mog kreveta bez bokserica na šta sam se iznenadila. „Pošto si me prekinula u poslu izdrkaj mi”, kaže on, a ja brže-bolje ga uhvatih i počeh drkati. „Kad si ga uhvatila znači hoćeš i da se jebeš?”, pita o,n a ja odmah odgovorih: „Da, da”. „Prvo ćemo da proverimo gde ti je muž”, kaže on, a ja odmah okrenem broj na poslu kao da mu kažem da ne zaboravi da kupi što smo se dogovorili.

 Dok sam pričala na telefonu Dragan mi je već lizao picu. Prekinula sam razgovor, a Dragan je žestoko sisao i lizao dok sam stenjala i jedva čekala da uđe u mene. Onda je prekinuo i rekao da je lud u seksu i voli dugo da jebe, da svršava tri puta i da mi neće biti dobro dok me jebe, pa ako hoću odustati da odustanem. Rekla sam da neću odustati. „Dobro kučko, onda ga puši”, i tako smo krenuli. Gurao mi ga je u usta i vadio. Ovakav kurac sam sanjala odavno, i dalje je bio u ustima i nabijao je moju glavu na kurac.


 Zvoni telefon, moram se javiti, prekidamo pušenje, a ono muž na telefonu. Dok pričam morala sam da drkam kurac, razgovor prekidam i opet pušenje. „Kurvo svršiću!”, kaže Dragan i svrši mi po licu, da mi nije ugurao ni jednom u pičku kurac. Dalje nisam morala ništa da radim jer je on preuzeo igru: najpre mi je lizao i sisao pičku, a onda ga ugurao lagano i počeo nabijati sve brže. Stenjala sam naglas, digao je moje noge na ramena pa opet nabijao, na šta sam svršila jednom. Onda je ustao i stojeći uza zid jebao, pa opet na krevet da ga jašem. Bila sam mokra, kaže kad počnem svršavati da mu kažem, a ja mu rekoh da ću sad. On me prevrnu na leđa stavi moje noge oko vrata i poče žestko da nabija, počela sam skoro urlikati od žestokog nabijanja, svršila sam, a i on.


 I dalje mu nije bilo dosta: onda se igrao sa pičkom desetak minuta; lizao, sisao, gurao prste, a ja sam mu mazila lagano kurac koji je malo bio opušten pa se lagano opet dizao i brekao. Kada je nabrekao Dragan je raširio noge i rekao da ga pušim lagano dok je on zapalio cigaru i pušio. Dok sam mu tako pušila on je pričao kako voli da jebe udate žene i da je planirao da me pojebe. Na trenutak sam prestala pušiti, a on me uhvati za glavu i reče: „Puši kurvo, nisam ti rekao da prekidaš!” Pitao me je hoću li da se jebem još sa nekim,  na šta sam odgovorila da neću. „Jel’ nećeš? Sad ćeš videti kako te kara jebe!” Uze me sa kreveta i stavi preko naslona na fotelju i otpozadi ga ugura i poče žestoko nabijati, a ja žestoko stenjati. Izvadi ga i reče: „Ne pomeraj se”, i ode u kupatilo. Nisam znala zbog čega, vratio se, i opet ga ugura par puta. Nabijao ga je i vadio, a onda sam osetila da mu je kurac nešto jako gladak i počeo je odjednom da mi gura ponovo u picu,na šta ja nisam dala jer je bilo baš žestoko jebanje, ali me stisnuo i počeo gurati. Nije dugo trebalo; gurnuo ga je jer ga je namazao kremom, a ja sam stenjala od slatkog bola. Počeo je da me jebe lagano u picu pa me pitao: „Hoćeš li me se sećati kako ti razvalujem picu?”, na šta sam odmah pristala na sve njegove fantazije. On ga je sada lagano izvadio i ponovo ugurao u pičku i počeo da me jebe opet žestoko i dugo. Na kraju je seo u fotelju, a ja sam klekla i rekao mi je da ga ispušim da svrši. Dugo sam pušila dok mi je on nabijao glavu na kurčinu i na kraju je svršio.

 Posle svega ovoga svako je krenuo svojim obavezama. Još to veče muž je hteo da me jebe ali sam mu samo izdrkala jer me je kao bolela glava. Sledećih dana Dragan i ja smo se jebali par puta ali na kraće, čak smo se pojebali i jednom u hodniku dok se muž tuširao u kupatilu. Što se tiče muža on retko jebe pa sam se mogla izvući lako. Na kraju se Dragan dogovorio sa mužem da dođemo u posetu…

 

Izvor: SexCentrala
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18.10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:25 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live