BILA JE USKA I VLAŽNA: K**** bridi od tvrdoće i klizi celom dužinom kroz njenu vrelu, nabreklu, željnu ribicu!

 

Evo nastavka sna, koji možda i nije bio potreban nakon prvog dijela i tvoje prve reakcije, ali ima li smisla početak, ako nema kraja, koji daje možda smisao početku ili cijelom snu, koji je stvarno san, samo detaljno opisan…..

…. i dok te čvrsto držim navučenu na moj pretvrdi kurac i dok svaki milimetar tvog toplog tijela, naslonjen na mene u meni izaziva ludilo osjećaja miline, nosim te na krevet, poliježem na leđa i ljubim i ližem dugoooo…..nježno i neizmjerno, osjećajući svak milimetar tvoje naježene kože, dok uživaš nakon svršavanja. Gola, ispružena, prepuštena mojim dodirima i poljupcima, uživaš i napaljuješ se…. osjećaš nadolazeće trenutke, mog napaljenog tijela.

Svaki put kad ti ljubim vrat i lice, glavić ti preko moklre pice preklizi do klitorisa i onda ga stisnem uz picu lagano i klizim dok ti jaja ne dođu do klitorisa, pa nazad dok glavić ne zatvori ulaz iz kojeg naviru picini sokovi ….. i nježno ga pritisnem, očekujući da će se rastvoriti pod laganim pritiskom i pustiti ga u dubinu upaljenog tijela …. tvoje tijelo neprekidno treperi i titra, a moje vibrira od ludila i želje da te prikucam kurcem uz krevet, al te puštem dam me poželiš ….. da mi se otvoriš …. da me poželiš …. da me uvučeš u sebe, željna tvrdog nabreklog glavića.

U trenu kad ti glavić uklizi i stane, samo nježno otvoriš usta ….uzdah, nježan koji sve govori, oči zatvorene , prepuštaš mi se u potpunosti ….. i počinje jebačina ….. klizim van…unutra, svaki put mrvu dublje , ritam polagan, nježan , žestok….. tvoja pica se zatvara kad izađem i svaki put se sve lakše otvara kad uklizavam, sve uža, vlažnija ….. uzdasi prate nabijanje, kurac ti sve dublje zalazi ….. stojim na rukama iznad tebe i promatram izraze tvog lica …. uživaš, možda i više od mene, a meni u glavi misao, samo da ovo potraje bar čitavu vječnost, nesmijem sad zabrljati sad kad si me pustila da oboje uživamo ….samo da nesvršim prebrzo, a u meni ključa do ludila ….. jebačina o kojoj dugo i predugo sanjam, svjestan ili ne, ….. nabijam se već do jaja, polagano pa sve brže ….onda opet polagano ….. tvoje ruke stišću posteljinu i uživaš ….. a u meni ludilo, udara u glavu, u svaki mišić… u kurac koji bridi od tvrdoće i klizi cijelom dužinom kroz tvoju picu, vlažnu, usku , vrelu, nabreklu, željnu mog tijela i jebanja…..

U trenu stajem ….sperma želi van….. tijelo mi se grči, al ne svršavam, ne želim upropastiti ovaj osjećaj i trenutak …. tvoje tijelo se izdiže, traži nastavak ritma…. želi nabijanje ….al nesmijem popustiti …. tvoj pogled mi govori da moram nastaviti ….. al neide …..ne želim svršiti …. u trenu me odguruješ sa sebe, vučeš da legnem dole i prije nego se snađem, uzjašiš me do jaja, svom težinomi počinješ miješati kukovima i nabijat se nemilosrdno …. držim te za guzove i promatram tvoje nabrekle grudi kako poskakuju u jebačkom ritmu, približavaš se cilju, osjetim, al i ja brže nego treba …… u trenu osjetim da više nema nazad ….. počinju trzaji tvog tijela, pice, puku, lica …cijela svršavaš, a ja osjetim da sperma kreće, izbacujem prvi mlaz ….. ajmeeeee ….. pa nesmijem u tebe ….oplodit ću te ….. zatrudnit ćeš ….. nije nam to cilj ….. pokušavam te skinuti sa sebe , al ti se nabijaš svom silinom i dalje ….izlijeće i drugi mlaz sperme u dubinu tvoje pice …. moje tijelo trza …..ludilo ….. panika ….. netko me drma …. budim se ….. moja supruga viče…što ti je …… otvaram oči …. al iz kurca i dalje sperma šprica, pada mi po stomaku, grudima, licu …… ljudi pa to je bio san, al sam ipak svršio ….. gledam suprugu kako me gleda u čudu ….

Veli mi: Pa ti si svršio u snu. Da, sanjao sam seks….. s kim, pita, a ja nesmijem reći, neće shvatiti, al bilo je tako stvarno ….. hvata me za skamenjeni kurac, promatra i veli …… svršio si a još se drži i u trenu se svuče i uzjaši me …. bez problema se u par poteza nabi do jaja i započne ludi ritam ….. Neznam koja te tako upalila, al mogu i ja iskoristiti gužvu ….. nešto ju je u trenu napalilo. Nije dugo trajalo, svršila je, a i ja ubrzo, još jednom ….

Kad smo došli do zraka opet me pita, koja je bila …..džaba ti pitanja, neznam velim, a znao sam i predobro….. samo mi bilo žao što je bio samo san. Kad me nakon par trenutaka opet pitala, reko sam, ma nije bitno, ovo mi je bio prvi grupnjak ….. izjebo sam dvije pičke zaredom i dvaput svršio, al sam pomislio, šteta što je prva jebačina bila san .

 

Izvor: Erotskeprice.ws
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18.10 Glamur
18:10 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:25 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live