USTA SU MI BILA PUNA: Nabio mi k**** dokle je mogao i počeo da svršava duboko u mojim ustima!

Upravo sam se vratila sa posla tako da nisam stigla da se presvučem. Imala sam na sebi kratku kariranu suknju i crne svilene čarape a gore crnu pamučnu majicu koja je ocrtavala moje zrele grudi. Skinula sam cipele kad je zazvonilo zvono na vratima. 

Bila sam sama kad je došao drugar mog sina da bi zajedno učili. Rekla sam mu da on nije tu ali moze da ga sačeka. Donela sam mu sok i sela da mu pravim društvo. Sela sam naspram njega, ali sam prekrstila noge da ne bi video moje gaćice. 

Pričali smo neke neobavezne teme kako je u školi, ali sam kraičkom oka videla da se meškolji i da je crven u licu.- Jel ti je dobro? pitala sam ga- Dobro mi je gospođo,samo mi je nelagodno

.- Zašto?

- Vi ste stvarno lepa žena, čudno da nemate nekog čoveka.- Nema više pravih muškaraca. Nasmešila sam se, a pogled mi je pao na njegovu izbočnu na pantalonama.U sebi sam razmišljala kako mogu da razmišljam tako, pa on može da mi bude sin! Uzela sam neke novine da čitam da skrenem misli od toga, tako da nisam primetila da je on ustao i prišao mi. Podigla sam pogled, i imala sta da vidim! On je stajao sav crven u licu smaknutih pantalona a njegov kurac od 20cm stajao pravo prema mom licu!- Dali si ti normalan?! pitala sam ga dok sam mu gledala kurčinu kako se klatila.- Molim vas , volio bi da ga popušite, ne mogu vise da izdržim, tako me uzbuđujete! Nisam bila pri sebi kad sam to dozvolila ali sam se i ja napalila!

- Nisam nikad pušila kurac nekome, ne znam kako se to radi!- Ja ću vam pokazati, rekao je

.- Uzmite ga u ruke, jednom mazite jaja a drugom drkajte kurac celom dužinom! Kao hipnotisana, poslušala sam ga uzimajući njegov mlad i topao kurac i počela da mu ga drkam kako je rekao. Pogledala sam ga gore a po njegovom licu sam videla da je uživao u drkanju. 

Ruka mi se umorila od drkanja i maženja njegovih jaja, kad mi je rekao šta dalje.- Sada navlažite usta i stavite ga u usta dokle možete. Ja sam ga poslusala i polako prvo glavić a potom krenula da guram celi kurac u usta! Usta su mi bila puna od njegovog kurca kojeg je gurao pokretima koji su njemu odgovarali. Došla sam do pola kurca jer više nisam mogla da progutam jer sam počela da gubim vazduh. 

Morala sam da dišem na nos, mirisajući njegov znojavi kurac i jaja koja su landarala kako mi ga je nabijao u grlo. Nisam verovala da klinci mogu imati tako veliki kurac. Razmišljala sam u sebi kako mogu ja, žena u godinama, da sisam kurac nekom klincu, ali ajde bar ću i ja nesto naučiti, a njega usrećiti. Imao je sladak kurac sa malo žila na njemu koji je klizio po mom jeziku navlažen od moje pljuvačke, koja je počela da curi van usta od nabijanja njegove kurčine. 

On je neverovatnih pola sata nabijao, da mi se vilica ukočila. Osetila sam u ustima po njegovom kurcu kako se trza shvatajući da će mi svršiti u usta, pa sam htela da se odmaknem.- Mmmmm….mmhghgm…mogla sam samo da mumlam, htela sam da kažem da me pusti, da svrši van mojih usta, ali je on shvatajući da neću da progutam, čvršće me držeci za glavu nabio mi kurac dokle je mogao i počeo da svršava duboko u mojim ustima. 

Ja sam otvorila oči ne mogavši da uradim ništa, dok je on sipao u mlazevima toplu i pomalo lepljivu spermu. Da se ne bi udavila morala sam da gutam spermu brzo kako je pristizala u moje grlo. Par puta sam se zakašljala od slatke spermačine, ali me on nije puštao trzajući bokovima u ekstazi! U tom momentu je zazvonilo zvono na vratima, pa me je on pustio polivajući me poslednjim mlazevima sperme po licu. Ustala sam i krenula prema vratima brišući se rukom lice umazano od sperme i gutajući ostatke u ustima.- Cao mamma, stigao sam. Jel’ došao Daniel? Prolazeći pored mene rekao mi je da imam nešto belo na licu…To je, deco moja, prvo pušenje kurca nekom…Posle toga sam imala jos raznih iskustava sa Danielom.

 

Izvor: klubzaodrasle.com
Foto: Twitter/jok

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Provodadžija
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Novajlije reality
13:55  Vesti
14:10  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Čađava mehana
21:00  Provodadžija
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije reality