SIPAO JE ŠLAG OD KOLENA, PREKO NOGE DO MOJE VRELE P******: Lizao me je neverovatno polako, a to mi je prijalo više nego da je bilo brzo!

 

 

 Nakon strasnog poljupca u njegovom autu, otišla sam u svoj stan. Napunila sam kadu i legla kao opijena. Razmišljala sam o večeri i onome što znam da će se desiti… Posle odmora u kadi i kompletnog sređivanja, legla sam u krevet i zaspala kao beba… Probudio me je telefon… To je bio on… -Jel se moja mala maca naspavala?-Mmmm… Onako..-Pa, draga, onda odspavaj jos malo, pošto očekujem dobru večeru. Čak neću nii da ručam da bi dobro jeo iz tvoje ruke… -Samo sam se nasmejala, poslala mu poljubac, i polako se spremala za famozno veče… Pripremila sam svašta… Čak i malu tortu…

 Bilo je oko 6 sati, i krenula sam da biram odeću… Obukla sam usku haljinicu, kratku, crvenu, sa dubokim dekolteom… I naravno, nisam obukla ni brus ni gaćice… Nije bilo potrebe. Očekivala sam ga sa nestrpljenjem… U 10 do 8 je pozvonio… -Daaa?- javila sam se slatkim glasom -Molim vas da me pustite unutra, gladan sam, a znam da ste spremali večeru, osetim do dole- hehe, ajde upadaj.

 Pojavio se na vratima u crnim pantalonama i beloj košulji, sa ogromnim buketom. -Za najlepšu damu-. Zahvalila sam se jednim ekstremnim poljupcem. Posle par pića, seli smo za sto. Ponašali smo se kao da smo zajedno ceo zivot. On je povremeno mene hranio, ponekad ja njega. Mazili smo se ispod stola, kao da nas neko posmatra, pa se krijemo. Kada smo završili, ustala sam da stavim šlag na tortu. Stvarno mi je slučajno ispala kašika, i kada sam se sagla, čula sam jedan totalno napaljeni zvuk, tipa -Uuuuuuuuuuufff-. Uzela sam bocu sa šlagom i krenula da sipam po torti. Pošto je muzika bila glasnija, nisam ga čula kada mi se približio. Samo sam osetila njegovu ruku na guzi. Posle malo maženja, čvrsto me je zgrabio od pozadi, i počeo da mi ljubi vrat. Tiho me je pitao -Hoćes da budeš moja torta večeras?- Naravno da da! Sklonio mi je kosu i na vrat sipao malo šlaga. Ruka mu je i dalje bila na mojoj guzi. Počeo je da mi liže vrat, osećala sam koliko se napalio. Okrenuo me je ka sebi i jako privukao, tako da sam njegovu dignutu i tvrdu kurčinu osetila na stomaku kako me jako pritiska. Uzela sam toping od čokolade i sipala mu u usta, a onda ga ljubila najslađe. Polako me je podigao na pult, ne prestajući da me ljubi. Sipao je šlag po mojoj nozi, od kolena, pa skoro do vrele pičkice. Sa slašću je polizao sve, i naslonio me na stub koji je bio iza mene. Lagano mi je raširio noge i iznenađenim pogledom prvo dobro pogledao moju pičkicu, a onda i mene. Ljubio mi je butine, lizao mi noge, sve do gore. Počela sam da mu otkopčavam košulju, i da ga mazim po leđima. Podigao mi je noge na ramena, sipao šlag oko moje pičkice, i počeo polako da ga liže. Neverovatan osecaj, hladan slag i njegov vreo jezik, na mojoj pičkici koja gori… Kada je to polizao, uzeo je onaj toping i polako ga sipao po klitorisu. Sve se slivalo do guze… Mmmm, extra. Samo je lagano rekao -Ne brini, očistiću ja to-. Mislila sam da ću poludeti. Lizao me je neverovatno polako, a to mi je prijalo više nego da je bilo brzo. Sisao mi je pičkicu, grickao klitoris. Sav je bio umazan od čokolade.

 Povremeno se podigne do mene, i ja mu poližem sve što se nađe osim njegovih usana. Lizao me je od pičkice pa sve do guze, i stvarno je sve očistio. Sišla sam dole, i rekla njemu da sedne na pult. Polako sam mu skidala pantalone. Ni on nije imao gaćice. Hmmm… Uzela sam šlag i sipala celom dužinom njegovog ogromnog nabreklog kurca. Počela sam da ga ližem od korena, da ga sisam jedući onaj šlag. Zgrabila sam glavić i progutala ga. Samo je zastenjao. Pušila sam mu kurac najslađe. Lickala sam mu glavić, dok sam mu stiskala jaja. Sipala sam u usta čokoladu i tako ga sisala. Kako lepo izgleda kada se čokolada razliva po njegovom ogromnog kurcu pa curi do guze… mmm… celog sam ga izlizala, i onda počela da se žvalavim sa Dejanom… Bilo je savršeno… Skinuo mi je haljinu, i poneo me do kreveta u mojoj sobi. Bacio me je na krevet i počeo da mi ljubi celo telo. I odjednom je ustao, otrčao do kuhinje i vratio se sa čokoladom. -Trebaće nam- namignuo mi je i sipao mi čokoladu po sisama i stomaku. Nikada nisam imala takav osecaj savršenstva. Sa njim mi je sve prijalo. Povremeno sam osetila kako njegov glavic dodiruje moju pičkicu, i htela sam da vrištim koliko sam želela kurac u sebi. Stavio mi je jastuk ispod guze, podigao mi noge, i sipao čokoladu po mojoj pički. Gorela sam! Glavićem je razmazao i počeo polako da mi ga stavlja u pičku. Mmmm, a ona čokolada je klizila kao ulje… Počeo je lagano da me jebucka vadeći ga svaki put. A onda je počeo brže, i brže… Čula sam kako mljacka kad ulazi. Jebao me je jako i brzo… Osetila sam da ce uskoro da svrši, a i ja sam bila blizu… Odjednom je počeo da se gči i trese, a u sebi sam osetila toplinu koja je dugo trajala… -Upravo sam ubio milion male čokoladne dece- rekao je kroz osmeh… Izvadio ga je polako, i rekao mi da me želi na svom licu. Ispunila sam mu želju. Lizao mi je pičku bez prestanka, jebao me jezikom, dok sam ja njemu obrađivala poludignutu kurčinu. Mmmm, čokoladna sperma… Neverovatan ukus koji nikad neću zaboraviti. Pušila sam najveću kurčinu do sad, jedinu koja me potpuno zadovolji. Kada sam osetila da je dovoljno tvrd i spreman za novu avanturu, ustala sam polako, okrenula se ka Dejanu, i počela da ga ljubim. Zatim sam polako namestala kurčinu na ulaz moje vrele željne pičkice. Kad sam bila sigurna da je na rupici, jako sam se nabola na njega. Dejan je izludeo, uhvatio me za guzu, i počeo da me nabija manijački. Skakala sam po njegovom kurcu kao opijena.

 Stiskao mi je bradavice, trljao mi klitoris, udara me po guzi. Jebali smo se nenormalnom brzinom. Kada smo malo usporili, rekao je da hoće da se okrenem i stanem na kolena. Polako mi je spustio ruke, i očekivala sam da će mi ga zabiti naglo. Sipao mi je čokoladu po leđima… Počeo je da mi ljubi leđa i da liže čokoladu, a od pozadi sam osetila kurčinu koja me je udarala po pički… Jednom rukom ga je prislonio na moju guzu i sipao malo čokolade. A onda je počeo polako da ga nabija u guzu. Polako, pa sve brže… Drkao mi je pičkicu i stiskao bradavice, dok me je jako jebao. U jednom trenutku je počeo da ga nabila do kraja, tako da sam osetila njegova jaja kako mi udaraju u pičkicu. Uhvatila sam mu jaja dok je bio skroz u meni i počela da drkam pičkicu jajima, i da ih guram u sebe. Oboje smo se tresli i stenjali u istom ritmu. Svršavao mi je u guzu jako dugo, dok sam ja ispustila sve sokiće koje sam mogla… Bilo je neverovatno dobro!

 Posle kraće pauze, otišli smo da se istuširamo. Ja sam njega kupala, a on mene… Posle smo se zajedno trljali jedno o drugo… Ljubili smo se dok je voda pljuskala na sve strane. Gurao je prste u moju već izmučenu pičku, a ja sam njemu polako nadrkavala kurac… Svršili smo još jednom, sredili se, i tako mokri legli u krevet i zaspali… Sutradan je nazvao na posao, i rekao da neće moći da dolazi na posao, jer ima neki poslovan put. Narednih 10 dana smo bili svuda… Kod mene, kod njega, na splavovima, na raznim žurkama… Maksimalno smo uživali u svakom trenutku… I svaki dan smo se jebali kao da smo zavisni jedno od drugog…

 

Izvor: SexCentrala
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18.10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:25 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live