SNAŽNO ME JE PODIGAO I BACIO NA KREVET: Vrištala sam koliko me je bolelo, ali posle par minuta to vrištanje je bilo od zadovoljstva!

  Dok su drugarice sa svojih 15 godina balavile na momke od 20-ak godina,ja sam svoje vreme provodila gledajući u starije muškarce. Danas imam 19 godina,ali se rado sećam svoje avanture.

Tada sam imala 17. Bila je zima, veoma hladno vreme, savršeno vreme da se razbolim. Naravno to nosi svoje posledice, svakodnevni boravak kod doktora. Iskreno priželjkivala sam taj odlazak, čim bih videla toG doktora, 50-ih godina osećala bih da su mi gaćice već mokre. Dugo sam maštala o njemu i jedva čekala da sutra primim injekciju. Došlo je jutro, obukla sam se i rekla majci da ću otići sama do doktora jer imam da obavim nešto usput. Kako je sve išlo po planu stigla sam i bez kucanja uletela u ordinaciju. Videvši me ugasio je cigaretu i nabacio osmeh. -Niste morali da ugasite cigaretu, ne smeta mi i ja sam pušač. -Sedi mala, zapali slobodno. Proždirala sam ga pogledom, što bi i lud video. Proveli smo neko vreme ćaskajući, razmenili smo brojeve telefona (navodno da bi se čuli radi kontrole), obavili sve što je bilo potrebno i otišla sam kući.

Sutradan kad sam se probudila oraspoložila me je poruka “Baksuze, javi kad se probudiš pa dođi do mene na kontrolu.”. Pozvala sam ga i rekao mi je da će me čekati ispred bolnice. Stigla sam u dogovreno vreme, a on je već čekao u kolima. -Zar ćemo kontrolu da obavimo u kolima? Nasmejao se i odgovorio:” Vozim te kod mene, imam ordinaciju i kući, ovde je velika gužva.”. Sela sam u kola i za desetak minuta smo stigli. Ušli smo unutra i seli u dnevnu sobu, popili smo kafu, ispričali smo se. Bilo mi je lepo da provodim vreme sa njim. Počela sam još više da se ložim na njega i ponovo sam osećala da su mi gaćice postale vlažne…

U jednom trenutku seo je pored mene i poljubio me u čelo. Prijalo mi je ne mogu da lažem. Nasmešila sam se što je bio znak da slobodno može da nastavi. Zatim me je poljubio u levo pa u desno oko i na kraju sam osetila njegove usne na mojim. Skočio je sa kreveta i počeo da me skida. Snažno me je podigao, odneo u spavaću sobu i bacio na krevet. Za tili čas on je bio bez odeće. Nisam ni sanjala da čovek u tim godinama bez odeće može tako da izgleda. U nekom trenutku bih pomislila da se isped mene nalazi dečko od 20 godina. Bacila sam pogled da vidim koliku zverku čuva. Ugledala sam velik, tvrd kurac sa jasno vidljivim žilama. Uhvatio me je za butine i počeo da ga gura. Vrištala sam koliko me je bolelo, ali je posle par minuta to vrištanje bilo od zadovoljstva. Kako ga je samo jako nabijao, uhhh. Kasnije sam se spustila niže, uhvatila sam ga u ruke i stavila u usta. Videla sam koliko mu to prija i nastavila sam sve dok se moja usta nisu napunila vrelom spermom. Nikada tako nisam uživala. Svaki naredni sex je bio sve bolji i bolji. Jedan od najdražih mi je u liftu u bolnici o u njegovoj ordinaciji… ali to je već priča za sebe.


Izvor: Sex centrala
Foto: Arhiva 

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Kviz: Naslovna strana
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Provodadžija
13:55  Vesti
14:05  Serija: Suze moje sestre
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Čađava mehana
21:00  Provodadžija
22:00  Provodadžija
23:20  Novajlije - Nominacije
02:30  Posle ručka