POLAKO ULAZIM U NJU, ONA CVILI: Gurnuo sam joj prste, vrišteći smo dočekali kulminaciju!

 

  Ponovo Dubrovnik. I ponovo ekstatično svetlucanje po prastaroj kaldrmi. Igra svetla pokreće najdublje u nama dvoma. Osvrćemo se na sve strane. U strahu da nešto ne propustimo. Svake godine jednodnevna ili dvodnevna šetnja Dubrovačkim sokacima. Uvek isto. A uvek osećaj novog, nepoznatog. Biramo zaklonjene sokake u blagosti hlada. Neki su oivičeni toliko visokim zidovima da je svetlosti samo u tragovima. Biramo takve. Držimo se za ruke. Lea ne propušta priliku da oseti taj raj bosonoga. Nakon uličica u senci, odjednom izbijamo na sunčanu stranu. Kao u detinjstvu, kad se igramo lavirinta, iščekujemo gde ćemo izbiti na završetku sledeće uličice. U očima igra senki. Žmurimo kad iznenadi nezaklonjeno sunce. Pločnik odjednom vreo. Lea tada požuri skakutavo na prstima i šapuće PREVRUĆE-PREVRUĆE...Odmiče ispred mene. Zaostajem par metara. Kao da je moguće pobeći toj vrelini koja golica odozdo. Nagovaram je da se obuje. Gledam u tim trenucima njenu savršenu figuru, preplanuli ten. Budi u meni čulnu žeđ, baš kao one nepoznate strankinje sa kojima smo dan pre bili u istoj grupi tokom obilaska Slapova Krke. Ovako bosonoga, tačno nešto između onog što osećam kad gledam u sladoled koji mi sipaju iz aparata i onog što osećam u trolejbusu kad se nađem pored studentkinje koja koristi parfem koji sam voleo u mladosti... Takav neki osećaj me preplavi...

Svetluca i bljeska. Preliva. Skakuće svetlost sa kamena na kamen. Pa kroz njenu haljinicu, pa ka meni. Ocrtava se. Gledam je kao da je bez ičega. Zadržavam pogled na mestu gde se sastaju unutrašnje linije bedara. Sve je jasno. Očaravajuće. Učini mi se na tren da mogu da se vide njene svetložute male male dlačice koje joj simpatično prekrivaju leđa. Nosi me blaga uspavanost kao posledica iznenadne žeđi. Ne osećam prisustvo gomile. Ona se propinje na prstiće, bežeći od vrućine uglačanih kockica. U ruci joj mokasine. Ta ruka u kojoj ih nosi, odjednom budi u meni čežnju za dodirom. Tako detinjasto i divno vise te mokasine i šljapkaju je povremeno po butini. Sve je u tom trenutku kako jedino mora i može da bude. „Kad se kocke sklope“, pada mi na pamet fraza, deo nečega, nečijeg...melodičnog...sve zajedno postaje bolno udobno i ugodno. Prijanje koje ide do peckanja, tu negde, u sred glave. Ugodno ali i rastrojavajuće. Ta njena haljinica počinje bolno da budi želju za dodirom, u srcu svetlucavog Dubrovnika. Lea, Lea...dobacujem polu tiho. Okreće glavu, ne usporava. Dok se glava osvće ka nazad, virim u konture grudi...kako opijajuće stabilno stoje te njene grudi dok skakuće- prođe mi kroz glavu. Potrčim ka njoj. Zagrlim je sa leđa. Ruke mi pod težinom padaju baš preko njenog stomačića, i malo niže. Osećam pod dlanom liniju koju tako rado ližem. Odjednom osećaj nepoznatog, što me dodatno odbaci u orbitu manijakalne žudnje. Premekana tkanina haljine. Osećam ivicu minijaturnih gaćica. Dlanovi kristalno osetljivi. Nenapadno pomeram dlan koji joj prekriva gaćice, držeći je u zagrljaju otpozadi. Hodamo slepljeni. Malo se saplićemo. Smejemo se u glas. Prelepa je zasmejana. Hvatam je za ruku i povlačim u prvu baštu u bočnoj uličici. Zastajemo na limunadu.
-Volim ovaj osećaj koji pronađem u Dubrovniku. 
-Znam Lea. Ulepšava te.
-Ma daj!
Smeška se. Gledamo se.
Naručujemo limunade kad ugledasmo konobara koji nam se obraća na engleskom.
I meni liči na strankinju- govorim u sebi. Razumem ga. Smeškamo mu se.
Dok čekamo limunadice, šapućemo jedno drugom budalaštine i mazimo se kolenima.
-Želim te- gledam je dok joj to govorim.
- Uživa kad oseti koliko je moćna. Poželjna. Svoja.
Hvatam je za ruku i povlačim za sobom. TOALET- strelica pokazuje ka levo. Sve je ubrzano. Ulazimo u ženski. Ona se još uvek čudi i viče mi- TI SI LUD, TI SI LUD MAJKE MI.
Zaključavam vrata. Naginjem se na zid. Prevelika želja guši u meni sposobnost da budem taktičan. Mazim ga preko bermuda i gledam je u oči. Ona se još uvek iščuđava sa osmehom uznemirene maloletnice.
-Lea, vragolanko divna. Skini gaćice.
Voli kad to tražim. Ne verujem da još uvek može da shvati koliko JA to volim da tražim. Osećaj dok to izgovaram je neizreciv. Podjednako ludački nas zahvata taj filing, kao onog dana, kada sam joj tokom prvog našeg seksa u mladosti, izgovorio tu zapovest.
I taj pokret skidanja gaćica, koji kod nekog izgleda nezgrapno, kod nje, baš kao i svaki drugi pokret, mami i zbunjuje skladnošću i erotikom. Svlači ih bez previše naginjanja. Izmami mi to svlačenje blagi uzdah. Hvatam kurac onako obučen, krotim preteranu želju. Prilazi mi. Podiže haljinicu. Dodiruje me golišavom figurom. Kleči odjednom. Svlači me. Podiže se. Dodirujemo se golim telima. Želim odmah da zaronim u nju. Hvatam te divne grudi. Odmiče se od mene. Hvata me za kurac. Ne pomera ruku. Samo povećava stisak. Zna da to volim.
Ne mogu dugo- opominjem je.
Okreće se. Prelepe dlanove oslanja na zid preko puta mene. Savija se potpuno u struku. 
-Stavi ga. Budi nežan. Danas te želim nežnog.

Presporo, ulazim u nju. Držim je za struk. Zagledan sam u guzu. Blago joj pritiskam leđa. Dlanovi joj sporo klize ka zemlji. Izluđujuće napaljivo deluje na moj mozak ta skladna prelomljenost. Leđa. Bakarna raširena guza. I što je više savijena ka zemlji utoliko je stisak njene preskladne pičkice jači. Ulažem snagu da se probijam napred i nazad. Ne žurim. Odlažem neukrotivo. Ona premilo cvili. Postajem grublji. Širim joj guzu u želji da se zabijem što dublje. Postajem nagnut na njena leđa. Vadim ga. Ona shvata situaciju. Rukom kojom se do malopre oslanjala na pod, hvata ga odozdo, počinje da ga drka. Ona uvek zna kako treba da mi ga drka. Tada mi je trebalo vraški drsko drkanje. I ona je to osetila. Stezao sam njene grudi. Igrao se bradavicama. Bila je čarobno gruba. Onda sam spustio ruku na njenu pičkicu. Gurnuo sam dva prsta u nju. Vrišteći smo dočekali kulminaciju. Neizmerno je napaljivo uvek to njeno trzuckanje guze dok svršava. Čekao sam da se stišaju pokreti njenih leđa i guze. Nos mi se slepio sa njenim znojavim leđima. Mirisala je na prekrasnost. Uspravili smo se. Nastavio sam da je držim u zagrljaju otpozadi. Još uvek je ubrzano disala. Uživao sam dodatno u tom zvuku. Milovao sam njen stomačić preko haljine. Glave naslonjene na njeno rame, ugledah na podu rozikaste pamučne gaćice.
Neka ostanu tu, rekoh.
Povela me za ruku ka limunadi. Onako gologuza. Prekrasna.Izvor: Klub za odrasle
Foto: Instagram/printscreen (sex.learningg)

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro