IZVIJALA SAM SE I TRLJALA O NJEGOVO TELO: Grickao mi je vrat i ramena, bra**vice i si*e, a ja sam zabijala nokte u njegova leđa i gu*u što bi ga dodatno razjarilo i nateralo ga da me još žešće je*e!

Nije ništa rekao. Ustao je iz stolice i projurio pokraj mene, u trku, zgrabio je ključeve iz auta i izjurio iz stana. Pogledala sam kroz prozor, izašao je iz zgrade, ušao u auto i odjurio brže nego ikada sa našeg parkinga.
Sedela sam neko vrieme sama u tami i razmišljala. Do pre nekoliko sati praktično sam mislila da ga volim, da ću mu biti verna do kraja života, da mu vjerujem, da ga poznajem. A sada, samo tih nekoliko sati kasnije sve se srušilo. Zaista nisam znala šta ću dalje. Nije mi se išlo kući u ove kasne sate, ali ostati u njegovom stanu nije baš imalo smisla. Bila sam ljuta na njega. Jako ljuta. Nisam mu mogla oprostiti.

Pokupila sam većinu svojih stvari i bez poruke izašla iz stana, iz zgrade, iz njegove ulice. Živeli smo dovoljno blizu, pa sam brzo bila kod kuće, u svom krevetu. Te sam noći imala vruće snove, sanjala sam četvorku iz gang grupe kako me ševe naizmenično i pune me spermom.
Probudila sam se oko 7 ujutro, istuširala se, doručkovala i izvela psa u šetnju. Taman dok je on njušio po travi u parkiću, ugledala sam suseda Danijela. Ni ovo jutro nije propustio jutarnji džoging i sada se kretao prema meni. Bio je jako zgodan, mišićav, visok, pravi sportski tip koji je puno vremena trošio na svoje telo, a to se i videlo. Doselio se u moju zgradu prije 2 godine i nekoliko puta me je saletao, što kad bi naletili jedno na drugo u zgradi, što kad bi me video negde vani. Milan (moj dečko) ga nije mogao smisliti.
– O komšinice, šetaš psa?
– Aha. A ti? Svako jutro ovako trčiš?
– Da da, naravno. Treba se brinuti o svom izgledu i kondiciji.
– Gotov si za danas?
– Jesam, upravo sada. Treba ti društvo?
– Pa neću se žaliti, pogotovo kad si ti u pitanju. – rekla sam, dok su me trnci prolazili, jer sam i sama sebe uhvatila kako mislim „danas je tvoj sretan dan, Danijele dragi“.
Malo se iznenadio, jer sam uvijek bila ljubazna, mada pomalo hladna. Sve zbog Milana.
– A dečko, neće se ljutiti?
– Ma koga briga… – rekla sam mu i koketno mu namignula.
Šetali smo tako malo po parku i razgovarali, sve više prelazeći granicu između flerta i nečega drugoga, nečega što je on odavno želeo i nebrojeno puta zamišljao. Počela sam ga u razgovoru diskretno dodirivati, privijati se uz njega, a on me u jednom trenutku zagrlio, ali se odmah ukočio i povukao.
– Čuj, Nikolina… dobro znaš da mi se oduviek sviđaš. Zgodna si, pametna i dobra cura, sve što bilo koji muškarac poželeti može. Žao mi je što si zauzeta, ali ja ne gubim nadu, znaš? – upola u šali mi je rekao dok smo se približavali ulazu u zgradu. Zamišljeno sam ga promotrila i rekla mu:
– Znam Danijele. Šta sad radiš? Imaš vremena za kafu? Sama sam kod kuće, dođi pa ćemo pričati o tome ako želiš.
– Naravno, odmah dolazim, samo da se istuširam! – odjurio je u svoj stan.
Ušla sam u stan, na brzinu se istušitala i izašla iz kupatila kose podignute i zavezane u rep i u kućnom ogrtaču. Pogledala sam se u ogledalo, sve je bilo savršeno. Kad bi napravila korak, kućni ogrtač bi se taman toliko povukao da bi mi iz njega izašla cela, potpuno gola noga. Otkopčala sam zadnje dugme ispod vrata, tako da mi se video dekolte i nazirale pune grudi, a kad bi se malo nagla napred, grudi bi mi se slobodno klatile i lepo videle kroz otvor dekoltea. Bila sam sigurna da neće moći odoleti.
Nedugo zatim oglasilo se zvono na mojim vratima. Bez puno žurbe otvorila sam ih i propustila ga unutra. Nisam mogla propustiti kako mu se pogled spustio niz moj vrat niže dole.
– Sedi, sad će kafica.
– OK. Imam vremena. Ne žurim nikud. – rekao je i seo na dvosed u dnevnom boravku.
Skuvala sam jaku kafu i natočila je u dve šolje, stavila na mali poslužavnikj, dodala mleko i šećer u malim posudicama i odnela sve to u dnevnu sobu. Fino sam se namestila, tačno ispred njega da ne propusti pogled te polako i senzualno sve spustila na sto ispred njega. Buljio je u moje gole grudi koje su se slobodno klatile ispod tkanine ogrtača sve vrijeme, a polako mu se počelo ocrtavati tvrdi kurac u krilu, ispod trenerke.
Sžela sam preko puta njega i prebacila nogu preko noge, što je automatski otkrilo gornju nogu u potpunosti. Uživao je u gozbi za svoje oči.
– OK, dakle, stali smo kod toga kako ti se oduviek sviđam… i? – upitala sam ga zločesto.
– Pa ne znam, nema i... To je to. Ali zauzeta si.
– Aha. Ti si dakle neki pristojan i fin dečko koji nikad nije ni neće napraviti ništa što je zabranjeno ili nije lepo?
– Paaaaa nisam ne, ali… – zbunila sam ga.
– Nikad nisi prevario devojku? Nikad nisi bio sa curom koja je zauzeta? Nikad nisi nešto tako uradio? – podbadala sam ga pomalo.
– Pa ne, mislim da, ma nemznam, jesam valjda…
– Slušaj, sada malo ćuti. Ionako samo valjaš gluposti – rekla sam mu i otvorila ogrtač, ustala iz fotelje i pustila ga da sklizne na pod. Stajala sam tako potpuno gola pred njim koji je izgledao kao da je video duha i kao da će svaki tren iskočiti kroz prozor od straha. Ah ti muškarci, tako hrabri na priči, a kad treba nešto i napraviti, onda se skamene. Nadala sam se samo da se još nešto skamenilo na njemu.
Prišla sam mu, sagla se malo, sočno ga poljubila u usta istovremeno se rukama oslanjajući na njegove butine. Ljubili smo se tako strasno i sočno neko vreme, a on se malo ohrabrio pa mi je počeo milovati grudi. Bradavice su mi se odmah ukočile i iskočile, pa sam mu spustila glavu na njih. Obrađivao ih je jezikom. Ja sam osetila kako mi se pičkica vlaži. Gorela sam.
Spustila sam se na kolena pred njega, pomerila trenerke i povukla ih dole, te ih skinula. Zatim sam mu to isto učinila sa boksericama. Ostala sam tako klečati pred njim, uzela mu već nabrekli kurac u ruku i lagano ga drkala. Drugom sam mu rukom milovala unutarnju stranu bedara, jaja i korijen kurca. Bio je prosečne dužine, prošaran žilama, napet i tvrd. Gotovo sam osetila kako mi pulsira u rukama. Bio je sav mokar od prozirne tečnosti koja je neprestano, dok sam ga sporo i nežno drkala, izlazila iz proreza na vrhu glavića. Liznula sam polako taj prorez, kružnim potezom razmazala lepljivu tečnost oko glavića. Pomešala se sa mojom pljuvačkom i dok sam mu polako, pažljivo lizala glavić, dok sam mu ga drkala lagano, sve je bilo mokro i lepljivo. Zastenjao je lagano svaki put kad bi povukla kožicu dolje ili kad bi mi jezik došao do onog osetljivog mesta gde se kožica spaja sa glavićem.
Naslonio se na dvosedu i gledao me kako mu ga ližem. Rukama me uhvatio za glavu, ali nije pritiskao niti me vodio da mi ga strpa u usta, nego mi milovao kosu, teme, vrat… Nije bio neiskusan, znao je što radi. Palio me svakim dodirom, podizao me u stanje išćekivanja, želela sam ga, duboko u sebi. Ali još ću malo pričekati na to.
Počela sam mu ga pušiti. Uzela sam mu glavić u usta i lagano ga sisala. Moj jezik klizio je po njemu u mojim toplim i vlažnim ustima dok sam ga lagano sisala i usnicama stisnutim uz njega polako uvlačila dublje u usta. Klizio mi je po jeziku, a zatim bi ga lagano puštala da klizi napolje dok bi ga sočno, gladno sisala. Znala sam pušiti kurac, počeo se trzati, stenjati, gurati mi glavu rukom polako i osetila sam kako mu je sve bolje i bolje. Nisam htela da se prebrzo završi. 
Ustala sam i poljubila ga u usta. Mnogi muškarci to ne vole, osetiti ukus svog kurca na jeziku i ustima svoje partnerke, ali on se nije bunio. Malo smo se žvalili dok sam mu ga drkala, a on mi je jednom rukom trljao bradavice na sisama, a drugom moju već potpuno mokru pičkicu. Želela sam da me jebe. Podigla sam se i počela se nameštati kako bi ga primila u svoju vlažnu rupicu.
– Ne, želim ti je lizati.
– Ti si lud, svršiću za sekundu tako, previše sam napaljena. Stavi mi ga, molim te… želim da me jebeš. – gotovo sam plakala.
Ali bio je fizički puno jači od mene, gotovo me rvačkim zahvatom okrenuo tako da sam sad ja ležala na leđima sa raširenim nogama, a on je zaronio jezikom u moju vlažnost. Petljao je jezikom gore-dolje, levo-desno, kružno, po rupici, unutarnjim usnama i klitorisu. Dovodio me do ludila, jednom je rukom trljao moje sise, a drugom me milovao po otvoru pičkice, lagano ga uvlačivši unutra, dok mi je sad intenzivnije lizao klitoris. Bila sam na rubu, gotovo sam i svršila kad sam se lagano povukla, a on je shvatio poruku, podigao se, malo protrljao svoj tvrdi kurac po mojoj vlažnoj pičkici i lagano ga naslonio na ulaz. Zastenjala sam, pokušavši se gurnuti napred, nabiti se na njega. Uzmicao se pomalo, paleći me još više.
– Hej, hej… nisam znao da si takva napaljenica.
– Daj mi ga više stavi, ne mooooguuu višeeeee. – zastenjala sam moleći ga. – Jebi me, daj mi ga, poševi me jako, želim teee.
Gurnuo ga je polako i nezno, ali do kraja. Osetila sam trnce u celom telu. Ostao je tako nekoliko trenutaka, potpuno u meni, a zatim ge počeo lagano, ritmički izvlačiti i uvlačiti u moju pičkicu. Jebao me. Napokon.
Bio je zaista fizički jak, što je dodatno začinilo stvari. Jako me uzbuđivalo što me tako nadmoćno ima, što sam potpuno njegova. Jebao me polako, ritmički, intenzivno, gurajući mi ga do kraja i vadeći ga skoro dok ne bi ispao. Izvijala sam se pod njim prateći njegov ritam, trljala se o njegovo telo. Grickao mi je vrat i ramena, bradavice i sise, a ja sam zabijala nokte u njegova leđa i guzu što bi ga dodatno razjarilo i nateralo ga da me još žešće jebe. Gurao mi ga je duboko, terajući me da stenjem i uzdišem glasno kao da smo sami na svijetu. Bližio mi se vrhunac, okrenuo me na trbuh, legao na mene i gurnuo mi ga, osetila sam njegovo čvrsto i jako telo na sebi i više nisam mogla izdržati, počela sam svršavati glasno i jako, uz trzaje, intenzivno, vriskala sam kao da me neko kolje, a on se nabijao u mene sve jače i brže i sve se skupa pretvorilo u vrtlog strasti, znoja, dodira… Došla sam polako sebi, a on me i dalje straga jebao, razvaljivao mi mokru pičkicu.
– Mmmmmmmm Danijele…kako je dobro, jebaču moj, kako dobro jebeš, tako je dobro… – buncala sam.
– Tako si dobra, bolja nego što sam zamišljao, tako se dobro jebeš, uh…
– Želiš li da ti ga popušim do kraja? Sedi na dvosed.
Izvadio ga je iz moje pičkice i odmah sam osetila neku prazninu, kao da mi nešto fali unutra. Seo je na dvosed, kao na početku i raširio noge. Klekla sam ispred njega i ugnezdila se, rukama se oslanjajući na njegove butine i milujući mu grudi i trbuh uzela sam njegov kurac u usta. Bio je sav vlažan i topao, tako tvrd i napet, znala sam da neće dugo potrajati. Počela sam mu ga sisati, lizati i obrađivati usnicama i jezikom, a on je bio sve tvrđi i sve napetiji. Eksplodirao mi je u ustima, prosuo ogromne količine sperme niz moje grlo i u usta, nešto mi je iscurilo niz bradu, a ja sam mu ga sisala i sisala sve dok nije prestao trzati i pljuvati spermu i dok nije omlitavio. Dobro sam ga oblizala i isisala izvadila ga iz usta, oblizala se i mljacnula. Danijel se nasmejao.
– Ovo je nešto najbolje što sam doživeo u životu. Tako si dobra. Tako se dobro jebeš, a da ne govorim o pušenju. Stvarno si strava.
– Znam. – nasmešila sam se onako zamazana spermom. – Sada bih te molila da odeš.
Iznenađeno me pogledao, gledao nekoliko trenutaka i kimnuo glavom.
– OK, kontam. Samo se nadam da ovo nije jedini put.
– Nije. Obećavam ti. Samo želim biti sama malo.
Klmnuo je glavom, obukao se poljubio me u čelo i otišao. Zatvorio je vrata za sobom, a ja sam onako gola, izjebana i usta i brade umrljane spermom ostala sediti na podu. Razmišljala sam o protekla 24 sata. Što mi se to dešava? Od dobre, verne curice postajem polako mala droljica spremna da se poševi sa bilo kime. I najgore od svega, sviđalo mi se to.
Iz razmišljanja me prenuo zvuk mobilnog telefona. Nisam ni pogledala ko zove, samo sam se javila.
– Halo?
– Ja sam… – bio je to Milan…

 

Izvor:erotskeprice.ws
Foto: Twitter/jok

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Vruća stolica
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro