NEZNANAC JU JE PRISLONIO UZ ZID I P***BAO: Kliznuo je između vlažnih usminaa, došavši do ulaza u središte njene strasti!

 

Te večeri pošla je na maskenbal bez imalo volje i nade. Nije očekivala da će se lepo provesti i otišla je samo da bi uzvratila uslugu svojoj najboljoj drugarici. Naročito nije očekivala da će tamo sresti njega. Tačnije, Njega. U mislima ga je nazivala On i danas, nekoliko dana nakon maskenbala, jer još nije uspela da sazna njegovo ime.

Ležala je u postelji i ovog jutra, oznojena i uzdrhatala od sna koji joj je nekoliko dana harao po mislima. Nije mogla da se odupre potrebi da se dodirne. Najpre usne, nabrekle od želje i potrebe, a potom i vrat prekriven tankim klizavim slojem znoja koji su izazvali Njegovi poljupci u snu. Ruka joj se spustila još niže, ka nabubrelim grudima iza kojih joj je srce lupalo kao ludo.

Zažmurila je i Njegov lik ponovo joj se pojavio pred očima.

Tamnosivi dugački plašt prekrivao je sjajni crni smoking. Iznad zastrašujuće crne maske blistala je plava kovrdžava kosa. U nju su, kroz otvore na masci, piljile ledenoplave oči, a tanke usne bile su izvijene u prekorni osmeh. Kao da je znao o čemu je razmišljala klizeći pogledom po Njegovom telu. Smoking je sve pokrivao i sve otkrivao i pitala se kako li je osetiti te čvrste grudi na svom telu.

Pokušala je da prođe pored Njega i da se kroz uski dugački hodnik provuče ka izlasku iz vile, ali nije uspela. U prolazu ju je zgrabio za zglob i okrenuo ka sebi. Tanka bela tkanina njene haljine uvila joj se oko tela i otkrila ukrućene vrške na grudima. Gorela je od samog Njegovog pogleda.

Stani – rekao je tihim, promuklim glasom.

I stala je. Kao ukopana u mestu, iako joj je odavno pustio ruku.

Pribila se uz Njega, bez reči, kao da je magnetima privlačio. Obavio je ruke oko nje i privukao je tako da je jasno osetila Njegovu uzavrelu želju. Spustio je usne na njene i istog trena ih je razdvojio klizeći jezikom i istražujući je. Zadovoljno je zastenjala, osetivši kako dugački tanki prsti obuhvataju njene grudi i stežu je. Zaječao je, očigledno u znak odobravanja, kada je prstima uštinuo tvrdu bradavicu. Vrisnula je, ali se ništa nije čulo jer je njen glas bio prigušen njegovim usnama.

Okrenuo ju je naglo i već sledeće sekunde bila je grudima naslonjena na hladni kameni zid. Pribio se uz nju i osetila je na zadnjici Njegovu erekciju. Obgrlio ju je rukama i taman kada je poželela da se okrene i poljubi ga, on je ponovo blago gurnuo ka zidu. Ruka mu je brzinski klizila uz njenu dugačku bledu glatku nogu dok joj je podizao haljinu.

Prstima je obuhvatio užareno grotlo njene želje i naterao je da zagrize jezik kako ne bi vrisnula. Kliznuo je između vlažnih usana, došavši do ulaza u središte njene strasti. Drugom rukom stezao joj je zadnjicu dok su mu usne gladno šetale po njenom vratu.

Doveo ju je do vrhunca i otišao.

Došla je do vrhunca i sama i ponovo se probudila. Sama.

Bila je odlučna da Ga pronađe. Kako zna i ume.

 

SexCentrala
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro