JE*AO SAM MAMINU PRINCEZU: Osetio sam kako mlazovi spe*me izleću u njeno grlo!!!

- Heeej, šta ima, kako si? Broj s kojeg je stigla Viber poruka nisam imao u telefonu ali sam odmah prepoznao sliku.

Bila je to Marina, jedna od poznanica s fakulteta s kojom sam jedva u zadnje dvije-tri godine progovorio par reči. Bila je uvek top sređene, prezgodna, s velikim sisama i odećom koja je više otkrivala nego pokrivala. Uglavnom je imala sve što je poželila i na fakultetu je uglavnom prolazila na „lepe oči“ i na kojekakve porodične veze.

- Ništa posebno. Otkud tebe? - Paaa.. . Htela sam te zamoliti za jednu malu uslugicu, ako bi mi mogao učiniti, puno bi mi značilo baš.

Aha, tu smo. Pa nisam ni mislio da se javila onako ali nisam imao pojma šta bi mogla tražiti od mene.

- Imam za sutra da završim esej kod Vesne i ne znam kako da to sama stignem nikako. Da li bi mi ti nekako mogao pomoći, znam da si ti dobar s tim stvarima.

Vesna je bila jedna od najzajebanijih profesorica na faksu i kod nje se znalo da niko ne prolazi onako. Esej koji je spominjala sam ja davno predao i bio je eliminatoran za ispit. Bez toga nije bilo šanse da se položi a mala princeza nije navikla da pada i sigurno joj starci ne bi bili sretni zbog toga.

- Pa ne znam, imam puno svojih obaveza stvarno. I umoran sam a to bi potrajalo celu noć.

Nisam imao nikakvih obaveza a što se tiče spavanja svakako sam ostajao budan do dva, tri ujutro bez ikakve potrebe ali mi se nije radilo za nekog drugog, tek onako. Cura me nije ni pozdravljala kad bi se sreli iako smo se znali godinama i sedili na istim predavanjima.

- A molimmm te, znaš kako mi treba, odužit ću ti se, eto reci koliko, šta.. .

U tom momentu mi je sinula ideja i odlučio sam da pokušam. Pomislio sam na one njene jebozovne noge koje su se uvek gubile negde ispod kratke suknjice i sise koje je na Instagramu dosta slobodno pokazivala u uskim majicama i kupaćim kostimima.

- Ne znam, ako hoćeš dođi do mene noćas da mi budeš motivacija pa možda šta i uspemo.

Par minuta nije ništa odgovorila i mislio sam da se uvredila, što me nije preterano brinulo jer me svakako nije zanimalo da pišem nečije eseje i gubim svoje vrijeme. A onda je stigla poruka.

- Pa hajde.. . Oko 8? Stvarno moram ovo završiti pa ako treba malo motivacije.. .

Kad je stigao odgovor, kurac je automatski skočio u gaćama i znao sam da će ovo biti dobra noć iako ću morati napisati nekih desetak stranica, ali sve je lakše uz dobru motivaciju. Stigla je malo iza osam, nije puno kasnila, i došla je obučena u jednostavnu belu majicu koja nije previše otkrivala, crnu suknjicu malo iznad koljena, i crne čarapice na koje sam se nenormalno ložio. Na nogama je imala neke crne štikle koje su joj odlično stajale i još više isticale njene duge noge i jebeno dobru guzu. Odveo sam je u sobu i seli smo na kauč. Laptop je bio uključen i pripremio sam neke knjige za koje sam znao da će trebati.

- Eto, sve je spremno. - Aha, pa hoćemo li stići to do sutra, šta misliš?

- Pa ne znam, ako i ti pomogneš, onda ćemo stići. Stavio sam joj ruku na koleno i pogledao je u oči. Vidio sam da joj i nije baš pravo, nije navikla da bude s momcima kao ja, ali situacija je bila takva a njeno standardno društvo nije joj moglo biti od pomoći. Bez puno priče je zadigla majicu i bacila je sa strane a ispred mene su iskočile njene velike sise i roze bradavice. Nije nosila grudnjak i od tog prizora sam počeo brže da dišem a kita je počela da pulsira u gaćama.

- Jel ovo pomaže? Malo se nasmejala, kao da je počela i da se zabavlja. Stavio sam joj ruku na sisu i počeo polako da je gnječim dok sam drugom mazio njenu butinu i polako, vrhovima prstiju išao prema međunožju. Osetio sam golu kožu kako sam se približavao gaćicama, čarapice nisu išle do kraja, što me još više naložilo.

- To i pomaže i odmaže, sad nema šanse da išta uradim. Nasmejala se i njena ruka je krenula prema mom međunožju koje je već pulsiralo i kurac samo što nije iskočio. Nokti su joj bili sređeni kao i uvek, imala je neki plavi lak, i spretno je otkopčala kaiš i šlic i oslobodila kitu. Počela je da se igra s njom i lagano prstima prelazi preko glavića, što me izluđivalo i počeo sam da joj jače stiskam sise. A onda sam joj prste provukao kroz kosu i lagano glavu gurno prema dole. Pogledala me malo iznenađeno.

- Hajde, pa da to završimo.

U jednom trenutku kao da se malo naljutila i vidio sam joj opet u očima da joj nije pravo ali se nije previše branila. Spustila se prema dole i osetio sam vrh njenog jezika kako polako prelazi preko mog glavića. Nakon malo zagrevanja, konačno ga je uzela u usta i osetio sam njene sočne usne oko mog kurca. Odlično je pušila, videlo se da ima iskustva i nakon par minuta, osetio sam kako sam spreman da se ispraznim. Mislio sam da je možda upozorim ali sam se predomislio i jednostavno se prepustio trenutku o kojem sam maštao toliko dugo. Par sekundi kasnije, osetio sam kako mlazovi sperme izleću u njeno grlo. Odmaknula se naglo i zagrcnula dok je iz mene još izletala sperma i špricala po njenim sisama i čarapicama.

- E jesi odvratan. Eto, možemo li sad?

Nasmijao sam se dok sam zakopčavao šlic, a već sam smišljao ostatak ove noći.

 

 

Izvor: www.24wink.com
Foto: Foto: Instagram/printscreen/sexy_couples_goals_

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Vruća stolica
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro