DUGO SAM FANTAZIRAO O TOME: Možda bi bilo dobro da ubacimo još jednu devojku u igru!

Nakon više od 10 godina, seks nam nije bio tako uzbudljiv kao prvih par, ušli smo u neku monotoniju i ređi odnos. Osetio sam da nam treba neka promena.

Prvo sam tokom seksa govorio da bi možda fino bilo da ubacimo neku devojku u igru, ali to nije baš dobro prošlo. Pokušao sam u par navrata, ali svaki put ista stvar. Izgledalo je baš da joj se gadi, pa sam popustio jedno duže vreme.

Nakon nekog vremena, opet sam želeo da nešto promenim. Inače, ona voli grublji seks. Na početku veze (iako je bila devojka bez velikog iskustva) dok bi je žestoko jebao, tražila bi i govorila još jače. Uvek je volela da ja dominiram, retko bi htela da sama nešto poduzme . Imajući to na umu, a već neko vreme voli čuti da je kurvetina tokom seksa, rekao sam joj da je treba dobro izjebati sa petoricom i primetio sam da se počela jako paliti iako je govorila "ma mrš tamo". Kako sam to shvatio, svaki put sam to spominjao tokom seksa, ona bi se smeškala i govorila "ma jeli" ali bi se uzbudila, svaki put bi osetio vrućinu u njoj i bila bi mnogo vlažna. Kada sam joj prvi put rekao da se trebamo organizovati oko grupnjaka, ne znam da je ikad bila vlažnija i meni se onda to svidelo, kako osetim da se ona uzbudi, tako ja još više. Kako pričam o tome tokom seksa, jebemo se dosta češće i naši odnosi su nekako bolji. Odgovor konkretan nikad nisam dobio, uglavnom bi mahala glavom kao da ili ne i smeškala se i skrivala lice. Jedan dan u kuhinji je rekla kroz smeh da je odustala od grupnjaka. Ja sam nastavio svoj film, jer me počela nenormalno uzbuđivati ta pomisao. Volim joj gledati lice dok je jako pucam. Ona inače izgleda nevino i nežno, obožavam njenu transformaciju tokom seksa. U 2-3 navrata je govorila "opet on, ne odustaje dok ne postigne šta je zamislio". Prvi put sam stao skroz i pomislio koja sam budala, šta radim. Pitao bih je da li smeta, da prestanem da govorim gluposti, izvini. Ona je odmahnula glavom uz smešak da ne prestajem, pitao sam je "jesi li sigurna?", ona je opet odmahnula glavom da je sigurna i ja nastavio po svom, Kad sam je 2-3. put ozbiljno pitao, isto bi odgovorila.

Onda sam odlučio da idem korak dalje. Rekao sam da ću na internetu naći nekoga sa kim ću zajedno da je dovedem do vrhunca. Ona baš kao da me i nije ozbiljno shvatila. Napravio sam profil na Tinderu, ljudi su se počeli javljati. Ja sam joj par puta spomenu neke pozive, ali ona i dalje kao da mi ne veruje. Pođem da joj pokažem, ona neće ni da vidi. U krevetu je i dalje išla ista priča. Tokom ručka sam joj spomenu par iz CG, koji se javio na Tinderu i pozvao nas. Oni su mi nekako bili zanimljivi, ipak tu je još jedna žena. Njoj se nikako nije svidela ideja. Tokom seksa sam joj par opet spomenu, ozbiljno je odmahnula glavom. Rekao sam da ne bih voleo ni da je delim u krevetu sa 5 muškaraca, a da bi 1 bio prihvatljiv. Na to mi je rekla da ne želi nikoga, samo mene.

Imala je one dane, kada je prošlo, seks je bio za 10, bez neke priče. Već drugi put, nisam osetio da je tako napaljena, dok nisam opet spomenu da je treba sa petoricom. I onda kada joj kažem da je to očito pali, jer se baš tada uzbudi, ona mene ubeđuje da je to slučajno. Nakon toga opet ista stvar, totalno se uzbudi kada spomenem grupnjak. Rekao sam joj da je više nemoguće da je slučajno. Pričali smo i jebali se lagano dok nije priznala. Rekla je da je pali, ali da to stvarno ne bi uradila. Tražio sam da mi opet ponovi rečenicu i ponovila je. Onda sam je jebao baš kako ona voli, jako. Bilo je fenomenalno.

I tu smo stali. Seks nam je opet dobar, ali opet mi se vrti to u glavi, želi li ona stvarno grupnjak ili voli samo da joj se pričaju takve stvari. Ja to čak ne mogu ni da zamislim. Ko stvarno uživa u tome? Mislim da je to tako samo u pornićima. Ona čak ne voli ni analni ni oralni seks. Ima li neko ikakvo iskustvo sa 5-6 na jednu?

 

 

 

Klubzaodrasle.com
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Vruća stolica
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro