ZGRABILA SAM GA ZA RAMENA I NAVLAČILA NA SEBE: Njegova ku**ina mi je parala utrobu...

Oduvek sam bila povučena i odmerena.

Skromno odevanje, blag osmeh, sramežljiva po prirodi, večito sam se crvenela kada bi mi iko uputio kompliment. Mada me je radio neki čudan, unutrašnji nemir, kao da se u meni koprcala neka divlja, zarobljena zver. To sam utišavala u sebi i nisam želela da tome pridodajem pažnju.

Ali, kako to uvek i biva, u životu ti se nametnu neke stvari, koje te oslobode okova, oslobode tu divlju zver u tebi.

Jednog dana, po povratku sa fakulteta, zatekla sam oca i njegovog prijatelja kako veselo čavrljaju na terasi, ispijaju kafu uz cigarete. Taj čovek, tatin prijatelj, znao me je čitav život, gledao me je kako rastem. Prema njemu sam osećala poštovanje i naklonost, a možda i nešto više…

Tatin prijatelj je već bio zašao u pozne četrdesete, ali je imao držanje gospodina, divne manire i nije izgledao kao da ima toliko godina koliko je imao.

Tog dana me je pogledao nekako drugačije, ne znam, ali sam krenula sebe da ubeđujem da mi se učinilo.

Otac me je zamolio da čika Milanu pravim društvo dok on ode do kancelarije. Kada je otišao, nas dvoje smo krenuli da pričamo o svakodnevnim stvarima. Kada je usledilo pitanje imam li dečka, ja sam se zacrvenela i spustila glavu.

U trenu sam osetila njegovu ruku na svojoj, uz obrazloženje, da nemam čega da se stidim, da sam prelepa, mlada devojka i da treba da postanem svesna sebe. Kada sam podigla glavu, susrela sam se sa njegovim prodorno plavim očima. Telom su krenuli da mi prolaze trnci, a u ribici sam osetila nemir, kao nikada do sada.

Gledali smo se netremice tridesetak sekundi, a onda me je uhvatio za ruku i uveo u kuću.

Kao hipnotisana sam krenula za njim. Znala sam šta sledi. I ono što me je najviše iznenadilo je što sam to želela. Nenormalno mnogo.

Gledao me je u oči.

-Sofija, prepusti se…Oslobodi se…Uživaj… – šaputao mi je tatin prijatelj.

Položio me je na sofu u dnevnoj sobi i znalački zavukao ruke ispod moje haljine. Tamo ga je dočekala moja mokra ribica. Zavukao je svoje prste u nju i ona je nekontrolisano krenula da toči svoje sokove. Počela sam da uzdišem od zadovoljstva, dok me je on nemo posmatrao.

Vrlo brzo je moja pička bila preplavljena njegovim jezikom. Usisavao ju je i lizao poput pravog tornada. Svršila sam nekoliko puta dok me je obrađivao. A onda…Onda sam osetila u svojim ustima njegov kurac, koji je pod dodirom mog jezika rastao i divljao u mojim ustima.

Iako to nisam volela da radim, njemu sam pušila iz zadovoljstva.

Kurac mu je bio tvrd i neverovatno slastan! Izvukao ga je iz mojih usta i obradovao je moju ribicu jednim prodiranjem. Osećaj je bio i više nego dobar, zgrabila sam ga za ramena i navlačila ga na sebe. Njegova kurčina mi je parala utrobu a ja sam, poput kakve droljice uživala u tome.

Nikada pre nisam ovako divljala na nečijem kurcu, doduše, nisam imala ni neka iskustva, cela dva momka za svoje 24 godine.

Vrlo brzo me je presavio preko stola i kreneo da me trpa otpozadi. Orgazmi su mi tresli telo, stenjala sam poput prave pohotne kučkice.

Kada sam videla da se i on bliži vrhuncu, klekla sam i uzela njegov kurac u usta.

Napunio ih je vrelom, mirisnom spermom. Sve sam progutala, a njegov kurac sam olizala do poslednje kapljice. On nije znao za sebe, ni reč nije mogao da izusti. Na kraju je samo prošaputao:

-Jesi li, možda, za večeru?

Nasmejala sam se i odgovorila mu:

-Ukoliko će mi ovakav biti desert, onda može.

Pribrali smo se i vratili na terasu, da u lepom raspoloženju dočekamo mog taticu.

 

 

Izvor: Erotske priče
Foto: Twitter/MikeLeeMiller

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro