PODIGAO SAM JOJ NOGE NA RAMENA I STE*AO GA DO KRAJA: Jeb*ao sam je, a ona je bila tesna kao da je bila ne*ina! (FOTO)

 

 

Držao sam kiosk za fast fud, nisam mogao da postignem sve sam pa sam dao oglas za radnika.

Javila se i došla na razgovor prelepa mlada žena od 32 godine. Bila je sitnog rasta i dosta niža od mene. Imala je tanak i vitak struk, izvajane kukove i izbačenu malu okruglu guzu. Sise su bile dve bombe u tesnoj majici.

Duga crna kosa je bila dodatni ukras prelepom mladom licu koje su krasile sitne usne i krupne zelene oči. Sa 32 godine izgledala je kao devojčica.

Dogovorili smo se oko svega, vrlo lako i brzo. Objasnio sam joj kako i šta treba da radi, sve je brzo shvatila. Otišla je presrećna.

Ujutru je došla u dogovoreno vreme. Radili smo svako svoj deo posla i kretali se istovremeno u tesnom kiosku, bilo je neminovno da se sudarimo ili očešemo jedno o drugo.

Mesio sam smesu za pljeskavice, i gledao njene obline.

Prste sam ubadao u meso i stezao šake dok sam gledao u njene sise koje su virile sa strane ispod tanke majice na bretele, brus nije imala pa su se bradavice ocrtavale na majici.

Buljio sam u njeno malo, okruglo dupe i želeo da ga mesim kao što sam mesio to meso za pljeskavice.

Primetila je moje poglede i dopalo joj se to, jer kada bi treba da joj prođem iza leđa ona bi malo natrćila dupence, a ja bih je očešao kurcem. Zavodila me je celo vreme, a ja sam se palio.

Sunce je pržilo od ranog jutra, raspaljeni roštilj je samo dogrevao kiosk tako da je bilo vrelo kao u paklu. Bilo je dosta mušterija a mi smo leteli po kiosku da bi sve postigli.

Od jednom mir, nema nikoga. Bacila se na stolicu i uzdahnula uz reči -koliko je vruće dođe mi da se skinem gola. Stajao sam ispred nje naslonjen na pult kada sam rekao -pa skini se. Ona se samo nasmejala i rekla -a mušterije? -Ma kakve mušterije, vidiš da ih nema-rekao sam.

A ona se nasmejala i rekla -pa hajde prvo ti. Zatvorio sam šiber jednom rukom i okačio znak -ZATVORENO.

Otkopčao sam pantalone i samo ih pustio da padnu.

Ona je klekla i svukla mi bokserice, njoj pred očima je stajao moj kurac polu podignut.

Uzela ga je u ruke i počela blago da ga masira. Stavila ga je u usta a ja sam se rastopio, pušila mi je dok je rastao u njenim maleckim ustima. Uspravila ga je i lizala mi je jaja dok ga je drkala, a onda bi ga lizala celom dužinom i masirala mi glavić.

Spustio sam se na pod, skidali smo se dok smo klečali na podu. Legao sam preko nje podigao joj noge na ramena i sterao ga do kraja, jebao sam je a ona je bila tesna kao da je bila nevina.

Ljubio sam joj sise i vratić, dok je stenjala i grebala me noktima po ramenima i rukama. Onda smo se namestili kao kučići, ona je klečala naslonjena na stolicu a ja sam klečao iza nje.

Raširio sam joj noge i sterao u picu.

Jebali smo se na podu potpuno goli a niko nije mogao da nas vidi, s vremena na vreme neko bi pokucao na šibe i viknuo „ima li koga“? A mi smo se samo malo utišali, dahtali smo tiše ali nismo prestajali da se jebemo.

 

 

Bilo je pretoplo, otvorio sam širom vrata na zadnjoj strani kioska i u kisok je počeo da ulazi vazduh koji nam je jako dobro došao u tom trenutku. Nije bilo opasnosti da nas neko vidi jer je odmah ispred vrata bio zid od prodavnice.

Legao sam na leđa sa glavom ispred vrata kioska, a ona je čučnula iznad moga kurca. Namestio sam ga na njenu rupicu a ona se spustila i navukla. Uhvatila se jednom rukom za pult, a drugom za stolicu i navlačila se na moj kurac čučeći.

Ja sam gledao kako mi kurac ulazi duboko u nju dok ga stežu usne njene tesne pice.

Glava joj je štrčala iznad pulta pa sam joj to dao do znanja.

Spustila se na kolena i savila preko mene. Pritisla je svojim grudima moje grudi i zalepila se za mene, a guza je sama išla gore dole.

Grizla mi je rame a ja sam stiskao šakama njeno malecko okruglo dupence. Svo vreme nas je povetarac milovao i malo je hladio naša vrela i znojava tela.

U tom divljem zanosu je svršila na meni dok se divlje nabadala i režala kroz zube.

Svukla se sa kurca i sela mi na kolena, uzela ga je u ruku i drkala dok mi je lizala glavić, viknuo sam „AaAaaAAHHHH“ a ona je stavila glavić u usta i izdrkala mi ga divlje.

Svršavao sam i punio joj usta dok su mi njene male usne stezale glavić.

Obukli smo se i seli na pod pored vrata, palio sam nam po cigaru i rekao „dosta je posla za danas, da odmorimo par minuta i vozim te kući“.

Bilo je jako uzbudljivo jer smo bili maltene na ulici. Nas dvoje još uvek radimo zajedno a posao ide bolje nego ikada.

 

Izvor:Erotske priče
Foto:Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Live
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro