BIVŠI U POSETI: Govorio mi je kako da se namestim, sve smo isprobali, nabijao me je do besvesti!

 

Nakon ispitnih rokova došla sam kuci,srecna jer su gotovi,a tužna jer moram opet učiti za jesen.

Sve frendice bile su na moru,a ja sam odlučila ostati doma kako bih učila. Bilo mi je dosadno jer se nisam imala s kim družiti. Jedan dan javio mi se bivši dečko. Pričali smo bezveze šta ima novo . Ja sam slobodna,a on već duže vreme ima curu. Pitao me je l' hoću na piće. Starci su bili na moru pa mi je palo na pamet da ga pozovem kod sebe.

Ostali smo u dosta dobrom odnosu jer smo bili dugo zajedno i jednostavno više nije išlo. Kad je došao, doneo je bocu vina. Pričali smo,pili vino i pušili. Bilo nam je baš dobro. Malo sam se napila i počeli smo imati razne teme. Pričali smo o nama i njegovoj sadašnjoj curi i svemu općenito. Odjednom je došao blizu mene i stavio mi ruku dolje. Bilo mi je čudno,ali nisam se bunila. Počeo me ljubiti i skinuo mi je majicu i grudnjak. Ja sam se samo prepustila i uživala. Skinuo mi je hlače i pomaknuo tangice u stranu i krenuo lizati. Zaboravila sam kako to dobro radi. Skinuo je gaće i krenuo u mene,legao je na mene i zabijao ga,onda mi je rekao da se okrenem što sam napravila,rukama mi je širio guzu,već sam mislila da će ga ugurati unutra jer je to radio kad smo bili u vezi,no nije.

Jebao me dugo i stalno mi naređivao kako da se postavim,a ja sam ga slušala. Gnjecio mi je grudi jednom rukom,a drugom prst gurao u guzu. Svršio mi je u usta i morala sam progutati. Bilo je jako dobro posto dugo nisam imala nikoga stvarno sam se zazelila. Još smo malo pričali i otišao je doma. Nakon par dana pitao me može li doći .

Nisam znala želim li to s njim posto ima curu,a i nemam više osjećaja prema njemu ko prije. No onda je rekao da ide s curom za vikend na more,iskreno bila sam ljubomorna. Rekla sam da ne mogu ,ali da ćemo se čuti kad se vrati. Vratio se i poslao mi poruku isti dan. Rekla sam mu da dođe. S vrata me počeo ljubiti i skidati me. Spustila sam se kako bi mu pušila kurac i odmah me skinuo i okrenuo. Rekao je da se naguzim i otišao po nešto. Čekala sam ga spremna i nauljio mi je otvor u guzu i polako počeo ulaziti. Jako mi ga nabijao i bolilo me,ali nije prestao dok nije svršio unutra.

Izvor: Erotskeprice.ws
Foto: Instagram

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost