OSETIO SA KAKO SE MOJ MALIŠA PRAZNI U GAĆE: Svršavala je ko zečica, tresla se, stenjala ponekad i vikala. Uživao je gnječeći joj guzove dok ga je jahala, pljeskajući je po guzi dok joj je ulazio odpozadi.

 

Prešao sam na fotelju preko puta i gledao. Samo jednu sekundu sam joj uspeo uhvatiti pogled. Videla je i zakolutala očima kao kad zakoluta kad joj se svidi neka garderoba ili restoran. Haljina joj je sad bila raskopčana i jasno su se videle crne čipkane gaćice na kojim samo što ne piše „Jebi me“. Njena ruka je milovala njegovo međunožje ali on se iskobeljao nekako neprimetno i elegantno joj svukao haljinu a onda počeo ljubiti vrat, sise, stomak spuštajući se niže. Lizao je njene gaćice grickao ih mirisao a onda ih lagano svukao i pred očima mu sevnu njena sveže obrijana pica. Nekako sexy je izgledalo njeno telo sa tragovima bikinija. Ljubio ju je dole, lizao, jebao jezikom. Usput je skinuo majicu a onda je ustao i bez imalo ustezanja skinuo svoj šorc i gaće. Što bi se ustezao sa onim alatom koji je imao i koji je sad u punoj snazi stajao ispred usta moje ženice. Polako mu je rukom dodirnula jaja, cmoknula glavić. Uzela ga u usta možda dva tri puta a onda ga pogledala odozdo.

Gledao sam je raširenih nogu a on se uvlačio do njenog međunožja sa onom svojom prelepom kurčinom. Kao da je sat trajao taj prilazak. Nikako da je dotakne. A onda... Njegov glavić na njenim usminama i polako upada u vlažnu pohotnicu. To je bilo previše. Osetio sam kako se moj mališa prazni u gaće. Osetio sam vreo sok na kurcu i bol u jajima a ona je vec stenjala dok je primala njegovu kurčinu bukvalno do jaja. Zabijao se sve jače i brže. Nije dugo trajalo, možda još nekih pet minuta i vidio sam kako izvlači batinu iz nje i štrca je po stomaku i sisama. Onda je jednostavno seo do nje i disao glasno. Izašao sam do kupatila. Skinuo gaće i prao svog balonju a onda navukao šorc i vratio se s ubrusom. Obrisao sam svoju dragu.

Naravno da smo se svi nasmejali a onda je malo zavladala tišina.

Doneo sam nam piće svima i zapalili smo po cigaru. Nismo puno pričali. Želio sam svojoj ženi pokazati da se ne kajem nimalo pa sam je počeo ljubiti. Mazio sam joj picu a onda se spustio dole i počeo je lizati. Mirisala je na sex, još uvek vlažna i raširena. Osetio sam da mi dolazi snaga, skinuo šorc i pošao da utonem u nju. Pogledah gore a njena glava je već bila u njegovom krilu a njegov glavić u njenim usnama. Mazio joj je bradavice dok je ona širila noge kako bih skliznuo u njenu vrelu i mokru picu. Primala ga je a mumlala na njegovom kurcu i uskoro sam ponovo prsnuo, ovoga puta na ubrus koji mi je bio pri ruci. Ponovo sam seo na fotelju i gledao kako joj on prstima jebe picu dok uživa gledajući kako mu guta kurac koji je opet izgledao zastrašujuće. E sad nije išlo tako brzo. Jebao ju je u svim pozama i trajalo je i trajalo. Svršavala je ko zečica, tresla se, stenjala ponekad i vikala. Uživao je gnječeći joj guzove dok ga je jahala, pljeskajući je po guzi dok joj je ulazio odpozadi. Ponekad joj ga davao u usta. Jebao ju je baš kako je želela. Na kraju je završio odpozadi izvadio ga i poprskao leđa i guzu. Sad je on uzeo ubrus i uredno je obrisao.

 

Izvor: klubzaodrasle.com
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost