STENJALA JE, UVIJALA SE I DRŽALA ZA GLAVU: Uleteo sam tako lagano u nju i počeo da je t**** zabijajući do kraja!

 

Maju znam još od osnovne škole. Ali smo se zbližili tek posle srednje. Znao sam sve i o njenim vezama, kasnije o braku i razvodu... Zezali se da i kada bi legli goli mi bi pričali, ništa se ne bi desilo. Mislim se "malo sutra" ali neka bude tako. Maja je meni izgledala super. Sitna, šarmantna, sa grudima i guziom taman. Uvek sam je kritikovao kada smrša jer se guza istopi. 
Jedan period posle njenog razvoda rešila je da luduje malo. Počela je da izlazi, da nalazi kres seme. Sto je najgore do detalja mi je sve pričala. A meni krivo što su to sve bili drugi. Čak mi se hvalila kako je išla na depilaciju i pomerila helanke da vidim. Pitao sam je da li to ona hoće da me ubije. Smeškala se i čudila kao "što". Uhvatio sam joj ruku i stavio preko trenerke na dignutu kitu. Zadržala je ruku par sekundi, stegla malo, nasmejala i otišla da zakuva kafu. To veče bilo je još ljudi u društvu, a ja celo veče rasejan. Maja mi se smejala jer je znala o cemu je reč.
Sutra uveče dok sam bio na rekreaciji sa drugarima stiže mi sms od Maje:
"Šta radiš? U gradu sam sa sestrom i njenim dečkom. Oni će da idu negde a ja se smorila ovde."
Odmah sam je pozvao i rekao da ću da.je pokupim za pola sata. Naravno da sam se u trenutku napalio jer sam je želeo, posle onoga, više nego išta. Pokupio sam je ispred kafica. Uletela je veselo, poljubila me zabivši mi jezik duboko, pokazala flašu vina i rekla idemo kod mene. Smejala se ceo put jer sam ja bio totalno zbunjen. Kao klinac. Kada se penjala uz stepenice do sprata moje kuće tek tada sam video kako je bila obučena. Na nogama štiklice tanke, visoke, farmerice uske podvrnute dole da se vidi petnestak santimetra od cipele. Čarapice crne sa nekim radom. Guza u farmericama mrda levo desno. Jaknicu kada je skinula ispod siva majčica sa tankim bratelama, napred svetlucava i dekolte wauuu. Kako smo ušli u stan uhvatio sam je oko struka i uvalio jezik. Zastenjala je.
"Sipaj nam vino tok se istuširam" reko sam.
Vratio sam se. Maja je vec pila piće, ležala naglavačke na fotelji. Ja samo obavijen peškirom. Prišao sam joj a ona je onako naglavačke samo povukla peškir. Čučnuo sam i ona je bez ruku progutala već malo digntu kitu. Otkopčao sam joj farmerice jer sam jedva čekao da joj zagnjurim u obrijanu picu. Naravno da sam očekivao tange jer ih je često nosila. Svlačio sam je i pomagala mi je ne ispuštajuci ga iz usta. Ostala je napokon samo u čipkastim dokolenicama. Okrenuo sam je raširio noge i zavukao jezik u vrelu, vlažnu picu. Stenjala je, uvijala se i držala za glavu. U jednom trenutku mi je podigla glavu i rekla " Tucaj me."
Podigao sam je sa fotelje i ljubeći je odneo do spavaće sobe. Bacio je na krevet i skočio ka njoj. Dočekala me raširenih nogu. Uleteo sam tako lagano u nju i počeo da je tucam zabijajući do kraja. Zgrabila me za guzove i nabijala jače u sebe. Morao sam da smislim nešto za malu pauzicu. Nisam hteo tako brzo da svršim. Okrenuo sam je na stomak a ona se samo podigla na kolena i zabila glavu u jastuk. Mazio sam joj guzu, pa picu i jos malo lizao. Posle takve pauzice zabio sam joj kitu i počeo snažno da jebem. Ovo mi se svidelo mnogo i poželeo sam da ga ubacim i u njenu guzu. Okrenula se i sa smeškom i podizanjem obrva kao da je odobrila da je tucam u guzu. Znam da je to radila ranije i da joj se sviđa. Zato sam i ja poželeo baš nju. Polako sam ulazio, oprezno, neiskusno dok ona nije napravila pokret nazad i natakla se. počeo sam žestoko da je jebem. Uvijala se, jecala i kroz zube izgovarala "Napuni me, napuni me".
Nisam više mogao da izdržim i počeo da joj punim guzu toplom spermom. U isto vreme je rukama brzo trljala svoju picu i par sekundi posle mene, dok sam joj još bio u guzi, svršila stežući mi kitu skoro do bola. Sručili smo se na krevet i tek tad sam ga izvukao iz nje. Ležali tako, dolazili do vazduha neko vreme. Posle nekog vremena ustali smo i otišli do kupatila. Više smo se ljubili pod tušem nego tuširali. Ostala je celu noć kod mene i naravno da smo više bili budni. A ujutru fantastično pušenje za dobro jutro.

 

Izvor: klubzaodrasle.com
Foto: pixabay.com

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost