parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

ŽELEO SAM ŠTO PRE DA JOJ NAPUNIM P******: Ne znam da li je prošlo par sekundi ali počeo sam da svršavam u nju ludački!

Ušao sam u kupatilo,skinuo sve sa sebe sem gaćica i čekao da mi kroz vrata proturi garderobu.Nakon min.je pokucala,otvorila vrata,i unela stvari u kupatilo.Nasmejala se i rekla..pa ja sam mislila da su ti i gaće mokre.Rekao sam i jesu.Pa zašto ih ne skineš!?Bez trunke stida skinuo sam ih,a moj kurac kao da se oslobodio iz okova,počeo je da divlja i da raste brzinski.

Uhvatio sam joj pogled,koji je bio usmeren ka njemu.Samo se nasmejala na moje izvini...Prišla mi je..uhvatila jednom rukom za njega a drugom me obgrlila oko vrata i privukla sebi. Počeli smo strasno da se ljubimo.Nadrkavala mi je kurac da sam mislio svakog trena da ću je okupati mlazevima sperme.Klekla je ispred mene,i počela da ga puši.Prvo lagano a onda me je obgrlila rukama i bukvalno ga nabijala duboko u grlo.Davila se.

Osećao sam njene krajnike na svom glaviću.Želeo sam sto pre da joj napunim pičkicu.Podigla se...skinula sve sa sebe...sela na veš mašinu..raširila noge...spustio sam se ...nikada do tada nisam osetio lepši miris napaljene i vlažne pičkice.Lizao sam je dugo..bukvalno sam svaku kap soka njenoga jezikom pokupio....više nisam mogao da izdržim.

Uspravio sam se,obgrlio joj struk i guzove rukama i snažno nabio kurac u tu vrelu pičkicu.Jebao sam je snažno i divlje....grizao sam joj usne..vrat...osećao sam da mi skida kozu sa ledja koliko je nokte zarivala duboko.Jebao sam je ne baš dugo.Osećao sam da vulkan kreće iz peta...osetila je i ona...možes slobodno u mene..nisu plodni dani.

Ne znam da li je prošlo par sekundi ali počeo sam da svršavam u nju ludački.Činilo mi se kao večnost..sperme je bilo svuda po medjunozju..u njoj..po ribici....odgurnula me..spustila se na kolena i nastavila da ga puši.Rekla je-svaka kap je moja...uživao sam.....na rastanku mi je rekla-imaš me. Oporavak je bio dug tako da smo još par puta imali životinjski seks...e to je drugarica i drugarstvo.

 

Izvor: klubzaodrasle.com
Foto: Twiter/Tičica(Privlačna)(Vučica)

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost