parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

NASTAVIO JE DA ISPIJA SVE SOKOVE IZ MENE: Više nisam mogla da izdržim, grcala sam u suzama, gušeći se njegovim nabreklim k*****!

Ostavljao je vrele, vlažne poljupce, obeležavao je svoju teritoriju. Sve više se približavao mom međunožju koje je gorelo, obuzeto nepobedivom željom. Uzdisala sam u trenutku dok mi je spuštao suknju… Podigao mi je noge i brzo povukao suknju. Vratio me je u pređašnji položaj i nakon zvuka cepanja tkanine, osetila sam hladnoću oko pičke koju je terao njegov dah.
Bio je ispred nje, verovatno ju je proždirao pogledom, ne dodirujući je. A onda je vrhom jezika krenuo da me osvaja, sve više i više, zabijajući se u nju. Jezikom je prelazio preko klitorisa, mazio je usmine i onda dolazio do ulaza. Zatim je ponavljao postupak toliko puta da sam doživela orgazam uz glasan vrisak koji je bio očekivan.
Nastavio je da ispija sve sokove iz mene, gutao ih je proždrljivo, gurajući celu glavu, kojom je jako zatresao. Osetila sam prisustvo njegovog nosa u svojoj pički, pa opet jezika, pa opet nosa, pa jezika…

Bilo je izvanredno, nisam želela da prestane i nisam mogla da prestanem da vrištim i da jako uzdišem. Nije me zanimalo da li je neko ispred i da li se neko pita šta mi to radi… Prokleto dobro mi je lizao pičku, gutajući sve ono što ispuštam.
Prestao je i udaljio se. Uhvatila sam sebe da cvilim od želje da nastavi, kopala sam prstima po svojoj pički, zavlačila ih unutra… Neverovatno je svrbela… A onda… PLJAS, PLJAS… PLJAS… PLJAS… začulo se i osetila sam neverovatan bol. Nečim me je udarao po pički. PLJAS, PLJAS, PLJAS! – Ah, boli me! – zavapila sam na šta se nasmejao.

Strgao mi je kravatu sa očiju i ugledala sam ga. Na sebi je imao samo belu, raskopčanu košulju i u svojim rukama je držao kaiš, sa kojeg su se cedile kapljice mojih sokova. Odbacio ga je i podigao me je sa stolice. Uzeo me je u naručje i spustio na sto. Pomerila sam glavu i videla pticu raširenih krila sa čekićem u ustima, pored mene. – Želiš me? – upitao me je, gledajući me pohotno i proždrljivo kao što grabljivice gledaju svoj plen. Klimnula sam glavom, dok me je drhtavica potpuno obuzela. – Reci mi to! – povisio je ton i za tren se stvorio sa druge strane stola, iznad moje glave.

Njegov nabrekli kurac uspravno stojao, popt koplja, a jaja prepuna semena su se klatila iznad mene. – Želim te! – vrisnula sam, podižući ruke ka njegovim jajima. Masirala sam ih, izazivajući njegove isprekidane uzdahe. Sklonio mi je ruke. – Otvori usta! – naredio mi je. Učinila sam ono što mi je rečeno i za tili čas, njegove koplje se sjurilo u mene. Počeo je jako da me jebe u usta, koja su bila prepuna njegovog mesa. Zaustavio mi je dah, gubila sam vazduh… Gledala sam ga očiju prepunjenih suzama. – Tako je, tako se puši kurac… Da, odlična odbrana! – zavapio je, prepuštajući se zadovoljstvu.

Više nisam mogla da izdržim, grcala sam u suzama, gušeći se njegovim nabreklim kurcem. Odjednom ga je snažno iščupao iz mojih usta, koja su i dalje ostala raširena. Borila sam se vazduh, dok dok me je vilica bolela na svaki pokušaj da je pokrenem.
– Nemoj se truditi da ih zatvoriš. Toliko ćeš vrištati da će stalno biti otvorena. – polako mi je rekao, vraćajući se na drugi kraj stola. Zatvorila sam oči i u sledećem trenutku ih, uz vrisak, otvorila. Toliko brzo i toliko jako se zabio u moju pičku da sam ga sa vriskom dočekala. Nastavio je da se zabija u mene, sve jače i jače, menjajući ritam. Grudi su mi letele levo-desno, on ih je sakupljao šakama, stezao i puštao, ljubeći ih nakon toga. Bio je napaljen poput životinja u procesu parenja. Da, to je i bio, moja životinja u procesu parenja. – Jel’ prija?! – brzo je pitao dok se zabijao u mene brzinom svetlosti. – AAAAAAAAAAAAAAAUGH! – vriskom sam odgovorila na postavljeno mi pitanje, dok sam pokušavala da mu dohvatim košulju, koja se tresla.

Uspela sam i snažno ga povukla ka sebi, tako da se jače zabio u mene. Jaja su mu se sudarala sa ivicom stola, a nabrekli kurac je pravio drugačiji raspored u mom telu.
Rastezao mi je pičku do krajnjih granica, koja je bila preuska za kurčinu koju ima. Ni jednog trenutka nisam prestala da vrištim. Jebao me je svom silinom svog tela, svom snagom, tako da sam pomislila da će me rastaviti na dva dela. Brzo mi ga je izvukao i spustio me na pod. Uhvatio me je za ruke, ignorišući moja pitanja zašto je prestao, bukvalno sam ga molila da nastavi da me jebe. – Molim te, jebi me, molim te! – ponavljala sam glasno.

Gledao me je, ne menjanjući izraz lica. Dohvatio je kaiš sa poda, rekao mi da mu se naguzim. Učinila sam rečeno mi, a onda mi je on, brzim pokretima, kaišem vezao ruke za stolicu. – Sada ću te jebati. Boleće te, ali šta da ti radim, mora. – samo je to rekao i onda se zabio… – AAAAAAAAAAAAAAH, AAAAAAAH, AAAAAAAAAH! – nisam prestajala

Boli te pička, a? Boli te pička, pička te boli! Mora da boli kad je dobro jebem, mora da… AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH SVRŠIĆUU, SVRŠIIIIIIIIIIIĆU! – Ne u mene, nee! U ovulaciji sam, ne! – zavapila sam, ali nije me slušao. Opirala sam se, ali nisam mogla da se oslobodim. Kaiš je stezao sve više.
– AAAAAAAAAAAAAAAHHH! – začula se njegova rika u trenutku dok je ispuštao seme. Njegovo seme se razlilo mojim kanalima, tražeći svoj put… Iščupao je kurac iz mene i umoran se stropoštao preko mene. – Svršio si u mene… napunio si me. – šaputala sam, nemoćna da izdržim njegovu težinu.

 

Izvor: klubzaodrasle.com
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost