parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

ZASTENJALA SAM JAKO KADA JE UŠAO CEO: Nabijala sam se jako želeći da svrši, da bude zadovoljan, sve je gorelo u mojoj p****!

Osetila sam kako mi rukom plako miluje bedro i ide sve dublje prema mojoj pički koja je već spremna i mokra čekala dalji ishod dogadjaja.Nastavila sam da ga sisam i dalje,bio je tvrd i velik,ne znam sada mere, ali mislim da je to kurac jako veliki, možda 25cm.Milovao mi je mokru pičku,a ja sam i dalje sisala taj tvrdi mladi kurac.
Podigla sam se i skinula spavaćicu,i dalje je žmirio,polako sam sela na taj opasan stroj koji je popunjavao sve u meni,zastenjala sam jako kad je ušao ceo.Polako sam se nabijala,uh kako je to bilo super.Otvorio je oči,iz usta mu je izlazio krik zadovoljstava,jebavala sam se na najvećem kurcu ikada.Nisam ni sanjala da tako mlad momak može imati tako veliki kurac.Stani malo zamolio me,te je izvadio kondom ,brzo ga je nabio na kurac pomalo smešno je izgledalo kondom, skoro do pola kurca samo.Legao je medju moje noge i stavio ga unutra celog,zaplovili smo u bludne radnje, jebavali smo se žestoko. Najžešće je bilo odpozadi,kad je uvalio tu kurčinu u mene sva sam se stresla ali sam ga primila jer sam želela.Nastavio je da me jebe,ubzo je zastenjao i jako ga nabijao,svršio je taj mladi pastuh,ali nije stajao, nastavio je da me jebe,malo se spustio u meni ali sam lagano zamešala, brzo se dizao isto u meni.Mali je jebavao tako nežno i lepo, a ja sam primala taj kurac, stenjala i uživala. Uz jači prodor kurca u mene vrisnula sam koji put, što ga je činilo jos zanosnijim.Svršila sam ba lepo,ja svršavam a on i dalje jebe samo za poželeti. Zastao je na trenutak,nikada nisam polizao pičku koja je svršila rekao je,i počeo da mi liže pičku,taj osećaj je bio vrhunac bludne radnje.Ponovo ga zavukao u mene.neumoran je bio,stvarno me rasturio,pre nekoliko sati izjebao me prijatelj, a sada me rastura ovaj kurati mladić.Umoran legao je na ledja a ja sam ponovo sela i nataknula se na taj stroj. Jebavala sam se onako kako sam htela, sporije pa brže. Nabijala sam se jako želeći da svrši,da bude zadovoljan. Zastenjao je jako,punio je kondom spermom,sve je gorelo u mojoj pički,legli smo umorni,za nekoliko trenutaka izašla sam napolje i zatvorila vrata, sve se dogodilo tako brzo i bili smo zadovoljni.

 

Izvor: erotskeprice.blog.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost