SVRŠAVALA SAM PO KO ZNA KOJI PUT TE NOĆI: Zatim je gurnuo srednjaka u moju vrelu p*** i jebao me prstima, molila sam za još!

Otkopčala sam mu farmerke i izvadila kurac iz gaća,imao je jako veliki kurac koji sam obožavala da pušim..spustila sam se na kolena i počela da ga ližem, prvo sporije, a onda sam ga gutala sve više i više,zatim mi je uzeo glavu i počeo da me nabija na svoju kurčinu .Za to vreme ova dvojica su se primakla nama i dalje drkajući svoje kurčeve..Moja pička je bila vlažna kao nikad u životu..Pedja je počeo da svršava a ja sam gutala njegovu vrelu spermu,mmm. Ova dvojica su odmah zatim počela da svršavaju po mom licu, tako da sam bila ubrzo okupana spermom…osećala sam se kao kurva,i volela sam taj osećaj, palio me je. Želela sam još. "Nezasita kurvice,hoćeš li još”?. Samo sam uspela da klimnem glavom kad su me uzeli i odneli na improvizovani krevet. Sa nekim kaišem vezaše mi ruke za naslon. Nisam mogla da verujem šta se dešava, pa to je bilo ispunjenje mojih fantazija. Dvojica drugova počeše da me ližu. Jedan sise, a drugi picu. ”Mmm kako je dobrooo…samo nastavite…”izludjujete me”. Grickao mo je bradavice, lizao ih i uvrtao, ja sam vrištala od užitka, a drugi je jezikom masirao moj klitoris, nežno, a zatim sve jače i jače, zatim je gurnuo srednjaka u moju vrelu picu,ahhhh,i jebao me prstima,kad sam počela da svršavam, oni nisu prestajali. Molila sam za još.
”Kurvice e sad ćeš da primiš sva 3 kurca”, reče jedan. Malo se uplaših jer nisam znala kako cu to izdržati..Odvezaše me i postaviše na stomak, podigoše mi guzu i u isto vreme mi zabiše svoje kurčine Pedja i drug,Jedan u pičku a drugi u guzu,malo je zabolelo, ali su onda počeli da me pumpaju,i dovode do ludila. Treći je došao i nabio mi svog do grla skoro. Malo sam se zagrcnula ali sam brzo uskladila tempo sa pumpanjem ove dvojice. Jebali su me kao životinje, uživala sam, pomešali su se bol i zadovoljstvo i uzdasi nas četvoro.”Kurvo dobra si jebačica, jebaćemo te stalno ovako. Nisam mogla da odgovorim jer su mi usta bila puna od kurca druga, a onda sam ga izvadila i uzela mu jaja i počela da ih lizem, a zatim i gutam. Posle par sekundi drug mi ih je izvadio iz usta nabio mi kurac do grla i počeo da svršava. Ubrzo nakon toga Pedja je punio moju razjebanu guzu a drugi drug moju zapaljenu pičku,a ja sam svršavala po ko zna koji put te noći ,tresući se kao u transu.

 

Izvor: erotskeprice.blog.rs
Foto: Instagram/ donnainveli

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15.20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte parove
21:00 Provodadžija
22:00 Parovi - Parograf
02:30 Parovi - Live