parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

BIO JE U PUNOJ SNAZI : Grubo je ulazio u mene, bolelo je, vrištala sam, a onda su došli i oni!

 

Hm…kako ovo ide… Nemojte mi zameriti ali još nikad nisam pisala ovakve priče… Zapravo ovo što ću vam pisati nije priča,vec stvaran događaj.
Bio je moj 16-ti rođendan. Sećam se kao da je juče bilo. Trebala sam sa 6 svojih drugarica da izađem u jednu popularnu diskoteku o kojoj sam mogla samo da maštam… Moji su roditelji dosta strogi pa mi nisu baš sve dozvoljavali a posebno izlazak do 5 ujutru. Ali pošto mi je bio rođus-dopustili su. Doterala sam se. Jebozovniju sebe nikad u životu nisam videla. Do tad sam bila štreberka sa naočarima i dugom smeđom i masnom kosom. Uvek u nekim širokim majicama i jadnim farmerkama. Ali to veče… Đavo me odneo pa sam obukla minić,kraći nisam mogla. Moje butine su se lepo presijavale… Svoju dugu kosu sam ofarbala u plavo i odsekla jebozovne šiške… Skinula sam pepeljare i stavila sočiva. Nedelju dana pre rođusa sam išla u solarijum i po 15 min se kvarcala svaki dan. Izgledala sam wow. Rešila sam da moj 16-ti obeležim i proslavim kao riba i po. U diskoteci je bilo mnogo mojih drugova i svi su zinuli kada su me videli. Nisu mogli da veruju,99% njih me nije ni prepoznalo. Savijala sam se igrajući uz tehno muziku što sam više mogla. Kad god bih se sagnula pola diskoteke je videlo moju okruglu i čvrstu guzu. Skontala sam da me jedan dečko non-stop gleda(više od ostalih). Pio je tekilu i s vremena na vreme mi je namignuo. Odlučila sam da ce biti moj. Došla sam do njega i počela sam da igram i da mu se nabijam na tvrd kurac. MMM skroz mu se digao,a ja sam uživala. Pošto još ni sa jednim nisam spavala,rešila sam da idem do kraja. Izašli smo napolje i seli u njegova kola. Rekao je da se zove Marko. Oduvek mi se sviđalo to ime… Stali smo kraj nekog igrališta. Okrenuo se i poljubio me. Jezik mi je zabio skroz do grkljana a ja sam već osetila kako vlažim. Seli smo na zadnje sedište. Rukama je klizio preko mojih butina pa sve preko gaćica trljao mi klitoris. Zatim je moju ruku spustio na svoj tvrd kurac. Drkala sam mu sa zadovoljstvom. Skinuo mi je gaćice i rekao da raširim noge. Njegova glava se našla na mojoj mokroj pički. Liznuo je par puta a zatim zabio jezik u nju. Lizao je sočno a mene su neki grčevi hvatali. Zatim je ustao i naredio da mu pušim. Taj veliki kurac sam stavila u usta i pušila mu više od pola sata. Nisam mogla da se odvojim od njega i njegove veličine. Svršio mi je u usta ali nisam mogla sve da popijem,bilo je previše. Njegov kurac bio je još u punoj snazi. Legao je i grubo ušao u mene. Bolelo je,vrištala sam. Vremenom je taj bol prelazio u uživanje. Bilo je extra kao u snu. Svršio je u mene i ja sam izmorena legla na sedište. Zatim je iz džepa izvadio telefon i nekog pozvao. Čula sam samo reči koje je on govorio:
- Dolazite,sad je naša. Mala zna…
To je sve sto sam čula. Za 5 min su stala još jedna kola pored nas. Htela sam da se brzo obučem ali me je Marko zaustavio u tome i izbacio moju odeću kroz prozor. Trojica zatim su me izbacila iz kola i naredila mi da im pušim.Opirala sam se tome ali bili su suviše jaki. Pušila sam im i plakala.Nazivali su me raznim imenima:kurvo, droljo… Marko je sedeo na haubi od kola i smejao se. Jednom sam pušila,drugi me jebao u pičku a treći je hteo da mi ga zabije u dupe. Vrisnula sam kad je ušao.

 

Izvor: Erotskeprice.blog
Foto: Twitter/russiacrazygrls

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost