parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

POČEO SAM DA JE T**** NAJSILOVITIJE DO TADA: Nabijao se u nju do j*** takvom silinom kao da nameravam da je proteram kroz zid!

Gurnuo sam prvo polako. Već tada je vrištala prilično glasno. Počeo sam da ubrzavam. Njen dah je zamaglio ogledalo ispred njene glave. Urlala je i vrištala dok sam se ja nabijao u nju sve jače i silovitije. Obuhvatio sam joj sise rukama i pritisnuo ih na ogledalo, nabijajući kurac do jaja u njeno dupe. Prikucao sam je na to ogledalo i nastavio da je razbijam svom silinom. Što zbog tesnije rupe, što zbog Natašinog vrištanja i fantastične jebačine umalo nisam svršio. Izvadio sam ga iz nje i ona okrene glavu ka meni. Nije čekala ni sekunde. Kleknula je i strpala ga u usta, sisajući ga kao sumanuta. Uhvatio sam je za kosu na potiljku i nabijao je na kurac koji je do pre koji sekund bio ceo u njenom dupetu. U jednom momentu sam potpuno izgubio kontrolu nad sobom i zabio joj ga do jaja. Zagrcnula se i ustuknula ali ga nije ispustila iz usta. Nisam mogao više. Prikupljao sam snagu za poslednji nalet. Izvadio sam ga iz njenih usta i okrenuo je. Uhvatio sam je za slabine, grubo je pritisnuo uz ogledalo i smestio joj ga ponovo u dupe. Počeo sam da je tucam najsilovitije do tada. Urlikala je kao divljakuša, lupala šakom po ogledalu, vrištala i ponovo svršavala. Pljesnuo sam je po dupetu jako. Zatim još jače i nabijao se u nju do jaja takvom silinom kao da nameravam da je proteram kroz zid.
“JEBI ME SVRŠIĆU….AAAAAHHHHH….JEBI ME JAKO… AAJJOOJ… TUCAJ ME ACOOO…”
Mislim da u tim trenucima nisam bio naročito priseban. Potpuno sam se sludeo tucajući glavnu ulogu mojih dečačkih vlažnih snova. Nataša je pod mojim naletima počela da jeca, uvijajući se na kurcu na novom talasu orgazma. Pljeskao sam je po guzovima jednom rukom a drugom je vukao za kosu. Zavrištala je koliko je grlo nosi i izvila se u leđima svršavajući. Zabio sam se u nju i ostao tako dok je svršavala. Izvukao sam ga malo i natakao je u kratkom, silovitom trzaju. Ostao sam u njoj i kružio kukovima. Ponovio sam to još tri puta i svršio puneći je od nazad.
Potpuno iscrpljeni smo se spustili na pod. Dahtali smo dok sam je držao u naručju.

 

Izvor: erotskeprice.ws
Foto: Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost