ČVRSTO ME JE PRIVUKLA: Njen miris, njeni uzdasi i njeni dodiri su me izluđivali a onda mi je zapovedila ZABIJ MI GA JAKO I NEMOJ STAJATI!

 

Radim u jednoj firmi koja se bavi izradom knjigovodstvenog softvera. Firma je smeštena u jednoj velikoj privatnoj kući na 3 kata i prostor deli sa jednim knjigovodstvenim servisom. U tom servisu je jedna devojka koja je baš po mom ukusu. Crnka imenom Tatjana, dobrih grudi i još boljih nogu, sa ogromnim smislom za dobro oblačenje. Jedna je od onih žena na kojima bi i vreća za brašno stajala savršeno. Znali smo se površno. Pozdravili bi se kad se sretnemo, tu i tamo upitali kako je protekao vikend i tako. Ali među nama je postojala određena simpatija. Svaki put kad bi prolazili jedno kraj drugog, pogled bi se zadržao na onom drugom mrvicu duže nego li je to uobičajeno. Tatjana je bila jako vredna jer je svaki dan dolazila prva na posao a odlazila među zadnjim. Jutros sam i ja morao doći nešto ranije jer je bilo nekih problema na jednom delu softwera koji nikako nisam mogao rešiti. I tako sam došao u ured već oko 4h i prionuo na posao. 2 sata kasnije čuo sam kako se ulazna vrata otključavaju i onda opet zaključavaju. Bila je to Tatjana. Kuhinja je bila na srednjem katu, na onom na kojem ja radim. Kada me je vidila, iznenađeno je zastala na trenutak i onda me pozdravila:
“Dobro jutro, šta reći pa si već na poslu?”
“Ima neki problem kojeg pokušavam rešiti ali mi baš i ne ide.” – odgovorih joj dok sam je gledao u oči.
“Uzmi kavu, možda ti pomogne” – nasmejala se.
“Dobra ideja” – odvratih više sam sebi i krenuh za njom prema kuhinji.
Do kuhinje vodi relativno uzak hodnik te smo se tu sreli. Ona iz kuhinje a ja u kuhinju. Oboje smo stali i nasmejali se a onda je pogled između nas počeo trajati i trajati. Imam osećaj da smo se gledali 2 sata. Onda je ona upitala hoću li je pustiti da prođe. Bez da joj odgovorim i čvrsto je gledajući u prekrasne smeđe oči, obuhvatio sam je oko struka i privinuo k sebi. Spustio sam usne na njene i poljubio je nežno. Nije se prepustila ali se nije ni opirala, kao da je još uvek procenjivala šta da napravi. Ponovo sam je poljubio. Ovaj put sam tražio njen jezik svojim. Usisao sam ga u svoja usta i počeo sisati. Osetio sam mentu kako me hladi. Verovatno od paste za zube. Odmaknuo sam se i pogledao je a ona je upitala provokativno:
“Misliš da me samo ti ljubiš?”
Opet sam je privukao sebi i sada već poludivlje je počeo ljubiti. Jednu ruku sam stavio na njene predivne grudi a drugu na guzu. Stiskao sam joj grudi i nežno navlačio bradavice preko majice. Počela je ubrzano disati i uzvraćati mi poljupce. Ubrzo sam zavukao ruku ispod letne haljinice koju je imala. Gaćice su bile pamučne i meke na dodir. Nakon kratkog maženja gaćica gurnio sam ruku u njih gdje me dočekala mala paperjasta šumica. Prsti su mi klizili prema njenom rajskom otvoru a ona je samo uzdahnila i malo raširila noge. Osetio sam da je već sva vlažna. A ni ja nisam zaostajao. Odmah nakon prvog poljupca kita mi se dignula kao opruga. Čvrsta poput kamena. Naslonio sam je na zid i pomaknuo gaćice u stranu. Brzinom munje sam otkopčao svoje pantalone i svukao ih zajedno s gaćama. Celo to vreme nismo ispuštali očni kontakt. Podigao sam joj jednu nogu i obavio ju oko svog struka. Rukom sam namestio batinu na njen ulaz i lagano sam ga ugurao. U tom trenutku je zatvorila oči i čvrsto me privukla sebi. Nogom i rukama me nabijala na sebe da slučajno ne bi negde pobegao. Međutim to mi je bilo zadnje na pameti. Počeo sam je nabijati dok sam i dalje neumorno obrađivao njen jezik. Njen miris, njeni uzdasi i njeni dodiri su me izluđivali. Odmakla je lice i rekla mi da malo usporim jer da će svršiti. Stao sam dok sam bio skroz u njoj i rekao joj tiho:
“Jesi svesna da svakog časa može neko naići? I ako nas vide ovako odmah će te svi proglasiti droljicom?”
Na te reči je potpuno izgubila kontrolu i rekla mi zapovednim tonom:
“Zabij mi ga! Zabij mi ga jako i nemoj stajati! Sviđa mi se biti droljica i zato me izjebi kao pravu amsterdamsku drolju.”
Nije mi trebalo ponavljati, počeo sam se zabijati u nju svom snagom. Hteo sam celi ući u tu veličanstvenu, glatku, usku, vlažnu i strahovito vrelu pičkicu. Ubrzo me je životinjski ugrizla za usnu i počela nešto nerazgovetno vikati. Tada su i meni popustile kočnice. Počeo sam joj puniti pičkicu svojim vrelim sokom dok joj se slina iz usta u potocima slevala u moja usta. Orgazam je bio savršen. Imao sam osećaj da je trajao satima. Kada smo se smirili, pogledao sam je u oči i opet joj dao strastveno-nežan poljubac. U tom trenutku čuli smo ulazna vrata kako se otključavaju. Poput munje smo se odvojili jedno od drugog. Ona je popravila gaćice i spustila haljinicu te odjurila u wc. A ja sam brzinom svetlosti našao gaće i pantalone te ih obukao na sebe i odjurio na svoje radno mesto. Jedino je miris odličnog seksa ostao za nama ali teško da bi ko na osnovu toga mogao išta zaključiti i još manje dokazati.
Kasnije tokom dana sam dobio papirić od Tatjane u kojem je pisalo:
“Jutrošnji seks je bio najkraći i najbolji u celom mom životu. Tvoj sok mi se još uvek cedi niz noge i to me uzbuđuje. Hoćemo li se naći kasnije kada neće biti vremenske stiske pa da ponovimo gradivo? Kiss…”
Ne moram posebno napominjati da nisam mogao dočekati kraj dana ali kako sam celi dan bio u oblacima i fantazijama posao nije bio gotov te je celi tim morao ostati do kasna u uredu. Tatjana je bila otišla ali mi je pre toga dala broj mobitela i rekla da ju nazovem kada završim s poslom. Pa bar to bilo u 3 ujutro. Visoko motiviran zapeo sam kao sivonja te je problem uspešno otklonjen oko 23:30h. Čak sam dobio i pohvalu od šefa te slobodan dan sutra. Sav sretan izjurio sam iz firme i okrenuo Tatjanin broj. Sasvim slučajno, Tatjana se sutra takođe neće pojaviti na poslu a kako smo proveli to vreme napisa ću u drugoj priči.

 

Izvor: Erotskeprice.ws
Foto: Twiter/Tičica(Privlačna)(Vučica)

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost