NIKADA NISAM OSETILA TOLIKI STRAH, DEČKU JE PENIS IŠAO U NOGAVICU KROZ ŠIROKE PANTALONE, I SPUSTIO SE MALO IZNAD KOLENA: Želela sam da pobegnem, ali se tada u meni probudila droljasta Lara koja želi u sebi zver od 30 centimetara!

Zdravo. Moje ime je Lara. Imam 23 godine, živim u Beogradu. Zbog izuzetnih oblina, tankog struka i fazona uvek sam bila omiljena među strancima. Ljudi iz Srbije gotovo da me nisu primećivali. Kako zbog mog arogantnog, pomalo aristokratskog stava, tako i ponašanja. U klubu ili bilo kom drugom javnom mestu niko nije imao priliku da me vidi u zagrljaju bilo kog muškarca. Čudno za Beograđanku, ha?

Uvek sam bila na neki način neosvojiva, za muškarce sa naših prostora potpuno atipična. Imala sam samo jednu slabu tačku. Crnci. Slušala sam hip hop od kada znam da postojim. Kada sam počela da izlazim u klubove, to su bili upravo oni na kojima se puštala ta vrsta muzike.
Moj masterkey (kako se kaze u zargonu za prvog crnca u zivotu) je bio izuzetno poseban, dovoljno dobar da me natera na tu ludost. Pre njega su mi bili kao vrsta za proučavanje, ali da mi se ne približavaju.
Prošlo je vremena od kad sam ga prebolela, nastavila sa životom koji se svodio na klubove, restorane i trošenje para bogatih roditelja. Dolazimo do momenta ostvarivanja kontakta sa specifičnom osobom u specifičnoj situaciji na specifičan način. Dečko koji se preko poruka činio poverljiv, pametan i zanimljiv. Nije trebalo dugo vremena da me ubedi da odemo na piće.
I eto, spremam se, oblačim haljinu koja se pripija uz telo ističe moj uzak struk , široke kukove i nepreglednu zadnjicu. Bio je očaran onim što vidi, ali se nije nametao. Naprotiv. Veče smo proveli uz veoma prijatan razgovor koji nije imao nikakvu seksualnu konotaciju. Pozvao me je kod njega na nastavak druženja uz čašu vina. Rekao mi je da vuče poreklo sa Jamajke. Tada sam se prisetila jednog lika sa kojim sam bila, i osetila blagi bol u ledjma kao podsetnik na njegovu veliku alatku i razvaljivanje po celu noć.

Veče je teklo normalno, pristojno. Iskreno, nije me toliko fizički privlačio, i nisam želela seks te večeri. Mislila sam da sam previse vredna i da moja pička nije baš za svakoga. Vreme je prolazilo, a ja sam ga gledala zamišljajući šta bih mu sve radila. Nekako smo se fizički približili, pokušavala sam mu pokazati nešto na telefonu. Sela sam mu na krilo. Osetila sam njegov kurac na mom dupetu, ali nije mi nešto bilo jasno. U tom položaju nisam mogla da shvatim gde to počinje a gde se završava. Nakon par minuta sedenja, odlučila sdm da se pomerim i pokusam da sagledim iz drugog ugla. On je bio polu ukrućen. Nikada do tada nisam osetila strah od kurca. Dečku je doslovno kurac išao u nogavicu kroz široke pantalone se spustao do malo iznad kolena. Želela sam da pobegnem.
On je tada uhvatio moj začuđen pogled koji se zadržao na njegovom međunožju. -„Šta?“. Samo sam se blago nasmejala. U meni je proradilo ono što sam celo veče želela da ugasim. Droljasta Lara, Lara koja želi kurac od 30cm u sebi, Lara koja želi da je boli utroba, a ne samo da ne može da sedi. Samo sam mu rekla „Želim ga“. Nije oklevao. Dok me je dodirivao po telu šaptao je kako mu se snovi ostvaruju, kako će me rasturiti. Lizao me je po vratu… Ja sam raširila noge da bih ga što bolje osećala na mojoj pičkici koja je već natopila crne čipkane gaćice. Ali osećam zver i strah me je. On to vidi i kaže da će biti nežan. Ali stavlja Plus Size kondom i ne dopire mu ni do pola uda. Strah i ogromna želja za seksom su se mešale, ali želela sam to da probam. Polako ali sigurno me je skidao, divio se mom telu, zanosnoj lepoti, gustoj kosi. Želeo je da me ima na pravi način, nije želeo da ima divljački seks.
Poneo me je u sobu, legao na krevet i uronio u moje međunožje. Dug jezik i spretnost su me doveli do orgazma za par minuta. Ali ja sam čekala taj momenat. Želela sam kurac od skoro 30cm i dve šake u obimu. Kada je prvi put ulazio osećala sam se kao kada sam nekad davno gubila nevinost. Vlažila sam kao kučka želela sam ga u sebi. Nije ušao ni do pola a ja sam već osetila da je probio sve granice onih prethodnih. Bio je mnogo dublje, kidao me iznutra, mislila sam da ću ostati bez organa, da neću preživeti. Bolelo je ali je uskoro bol počeo da prerasta u zadovoljstvo. Kada je ušao celi videla sam na svom stomaku kako se nešto unutra pomera. Neopisiv osećaj. Strašno a nemoguće odoleti. Malo po malo, počeo je sve jače da me nabija, podigao noge na gore dok nisu stigle do njegovih ramena. Tada sam počela da svršavam. Prskala sam u naletu tog ludila kao nikada do tad. Sve je bilo mokro oko nas a njega je to samo dodatno zapalilo.

Negde mi je rekao da mu treba dugo vremena da svrši ali meni ni to nije bilo bitno. Bitno je bilo samo da je u meni, da rovari po utrobi, da umirem na njegovom kurcu. Želela sam da se dokažem, jakim stiskom i gotovo borbom, preskočila sam preko njega. Mogla sam da se krećem a da je taj monstrum i dalje u meni. Nabila sam se na tu kurčinu do kraja, na preponama sam osećala njegova jaja, bilo je fantastično ali nikako nežno. Nisam ja taj tip. Ubrzavala sam, videla sam da je blizu. Oduševilo ga je moje umeće i mumlao je nešto u bunilu ali mene ni to nije zanimalo. Želela sam samo orgazam za orgazmom. Valjda slučajno ili da ispita situaciju povukao me je za kosu. Mislio je da ću se uvrediti. Mene je to dodatno uzbudilo. Uspela sam da se okrenem na suprotnu stranu, dok je još uvek bio u meni, pa je sada imao besprekoran pogled na moje predivno dupe. Udario me je po dupetu a ja sam samo više i više vlažila. Dirala sam mu jaja dovodila ga do ludila. Uzeo me je za kosu, vratio u nazad i za tren sm bila na kolenima a on je od pozadi ulazio u mene. U ravni kreveta bilo je ogledalo. Gledala sam kako me drži za kosu, bukvalno me jaše kao kobilu , parimo se kao psi a mene sve to dodatno loži. Mogla sam da vidim kako mi ta kurčina ulazi u pičku. Taj momenat ću pamtitu do kraja života…

 

sexcentrala.com
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost