DOŠAO SAM KOD KUME, A ONDA OTIŠA U WC DA D***M NA NJENE GAĆICE: Ona me uhvatila na delu, rekla da nastavim, a nekoliko trenutaka posle sam je toliko razvaljivao da je vrištala!

Pre jedno godinu dana mnogo sam se palio na moju kumu Nedu. Ona nije nešto posebno lepa ili tako nešto za svojih 40 izgleda prilično dobro. Ima poveću guzu lepe velike sise jebozovnu facu. Ona živi dve kuće od mene i često se viđamo jer se ona druži sa mojom kevom. Ja i njen sin smo dobri ortaci a na njenu ćerku se pali mali milion ljudi uključujući i mene.

Jednom sam otišao nešto da joj pomognem i kao mi se išlo u WC, naravno išao sam da bi našao tangice od njene ćerke, zaboravio sam zaključati vrata tako da me je kuma uhvatila na delu. Nisam odmah ni provalio i već sam izdrkavao maloga. Kuma je otvorila vrata i nasmejala se. Ja sam skočio i pokušao da objasnim,a na moje cuđenje ona je rekla da nastavim.
Prišla mi je i rekla da će mi ona pomoći, tako da mi je počela drkati. Polako je počela da me ljubi, ja sam bio u šoku ali nisam odoleo. Uzvratio sam poljubac. Polako se spustila i počela da mi ga pusi polako ga je uvlačila pa onda sve brže i brže, mislio sam da ću odmah svršiti.

Počela se skidati ja sam joj naravno pomogao počeo sam joj nežno lizati bradavice i spustio se na njenu sočnu neobrijanu pičku, takvu pičku još nisam osetio, bilo je divno. Ona je rekla jebi me. Ja nisam čekao da to opet kaže već sam je nabio na kurac i počeo je ludački jebati vrištala je.
Ja sam sve brže i brže jebao. Ona je svršila već dva puta. Ja sam bio pri vrhuncu. Rekoh da svršavam, ona je tražila da je napunim mojom spermom, to sam i uradio. Izvadio sam ga i ona ga je uzela dudlati… Ovo je bio najbolji seks u mom životu.

Naravno ovo nije sve, kasnije sam prešao i na ćerku ali to je već druga priča. Moram samo napomenuti da mi je bilo toliko lepo da ponekad i sanjam i sve proživljavam ispočetka, prvi put sa kumom je najslađe.

 

sexcentrala.com
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost