K***C JE LAGANO KLIZIO, IZ MENE JE SVE VIŠE CURELO: Uz karakteristične zvuke, ne skrivajuću užitak svršavao je puneći mi p***u!

Kraj leta, dani osetno kraći. Iznenada I potpuno neplanski sam se našla u Beogradu I sve što je tebalo završila do popodne tako da sam imala vremena I za piće I razgovor sa prijateljima. Radio je te večeri drugu smenu, znači, završava oko 22:30… Bila sam u zgradi preko puta one u kojoj je radio I bilo je stvarno preveliko iskušenje… tako da sam mu se ipak javila… Obradovao se baš. “Izaći ću ranije, ako ti nije problem, sačekaj me oko 9h”, rekao je svojim vedrim glasom ne skrivajući radost što ćemo se neplanski sresti.

Tad smo se viđali već neko vreme… a ono što me je oduševljavalo uvek I iznova je ta njegova razdraganost I vedrina… što je povlačilo potpuno odsustvo svih mogućih problema koje je svakodnevnica nametala. I njemu I meni. Ali, on nikada nije došao kod mene neraspoložen, nikad se ni na šta nije požalio, nikad nije doneo neki problem. Od prvog momenta sam znala da je u ozbiljnoj vezi I jedini problem sam imala oko toga da ga “naučim” da ne želim da znam ništa o tome. Shvatila sam da je na neki način zadovoljan svojom “zvaničnom” vezom, ali čak I da nije bio – mene taj deo nije zanimao.

I sad je u auto uneo svoj osmeh I onu slatku razdraganost. Nakon malo ljubljenja, postavilo se pitanje – gde ćemo? “A na Adu?” predložio je I krenuli smo.

Kavaljerski I elegantno je platio parking pre nego što sam shvatila da je odgovorio I na pitanje koliko se zadržavamo: “Jedan sat”, rekao je okrećući se ka meni: “Dovoljno?” pitao je I ja sam prasnula u neobuzdan smeh. U stvari smo oboje žurili… 
Parkirali smo na nekom osvetljenom mestu (nikako da nađemo mrak kad nam je trebao) I dalje krenuli peške. Gde – nisam imala pojma, on me je vodio sve vreme. Tamo me je vodio I bukvalno, jer me je sve vreme držao za ruku… I prijao mi je taj tako jednostavan dodir. Uz put smo zastajali da se ljubimo I, naravno, sretali uglavnom parove… Šalili smo se da bi mogli da ih pitamo imaju li neku preporuku… za mrak. Zaustavili smo se uz samu vodu, na onom mestu predviđenom za izletnike… sa stočićem I dve klupe. Moj pokušaj da sednem na klupicu je momentalno sprečio podižući me na sto. Stao je između mojih nogu I spustio usne na moje. Ljubili smo se kao I uvek željni, požudno, popaljujuće... lepo. I dugo. Lagano mi je širio noge, približavajiući svoje telo... povukao mi je suknju na gore i zavukao ruke ispod kako bi mi skinuo gaćice i ogolio ono što je želeo. Čuo se neki zvuk sasvim blizu vode... kao da se neko kretao: „Baš nas briga...”, šapnuo je... a u pozadini je stajalo neizrečeno „Nema sile koja bi me sad prekinula!“

Smaknuo je svoje farmerke, potražila sam rukom njegov kurac, ali on je imao druge planove... „Napaljen sam jako“ šapnuo mi je šireći mi noge rukama. Bio je tačno na visini da me jebe tako na tom stolu... i to je i uradio. „uffff.. “ izletelo mi je požudno dok mi se kurac zabadao svom snagom. Kurac je lagano klizio, iz mene je sve više curelo. “Kako volim tvoju pičku… uvek je željna mog kurca!” govorio je. Već u sledećem momentu sam jedva shvatila šta se dešava... Uz karakteristične zvuke, ne skrivajuću užitak svršavao je puneći mi pičku. „Nadoknadiću ti...“ šaputao mi je na uho, malo nakon što se smirio. I spustio je svoje usne na raspaljenu, vrelu pičku. I lizao je onako kako samo on zna... izluđujući me totalno. Jednu ruku mi je zavukao ispod majce I naizmenično štipao jednu pa drugu sisu… Posle ih je obe vratio na butane šireći mi noge maksimalno I oslobađajući potpuno put do pičke… “Mmm… kako je ukusno kad se pomešamo!” prošaptao je u nekom momentu… “Voliš da mi ližeš razjebanu I napunjenu pičku?”, pitala sam razuzdano… Ruke mi je zavukao ispod dupeta I nije prestajao sa stezanjem I štipanjem. Jezik je I dalje radio neumorno, pomažući se usnama. Pogubila sam se skroz… Mesto, položaj, njegova glava među mojim nogama... šake ispod guze… sve je delovalo ludo i popaljujuće... tako da sam i ja brzo svršila. Verovatno glasno… sad su se zvuci iz pravca reke već jasno čuli… ali više nikog nije bilo briga. “Kazna za sex na javnom mestu je 15 hiljada dinara… pa ti vdi” rekao je ljubeći me onako razuzdanu u postorgazmičnoj fazi kad mi je sve bilo lepo I smešno. Smejali smo se ljubeći se na tom stolu, sa mojim nogama na klupici I njegovim telom smeštenim između. Vreme nam je isticalo… pomogao mi je da siđem I neko vreme me držao u svom stabilnom zagrljaju… dok mi noge povrate funkciju.

Polako, uz smeh I veseo razgovor, prošetali smo do auta. Tek tu shvatih da nemam gaćice – ostale su negde na onoj klupici. Prasnuli smo u neobuzdan smeh I tako napustili Adu…

 

Klubzaodrasle.com
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Dnevnik
14:30 Serija: Suze mojesestre
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:20 Kviz: Naslovna strana
18:45 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live