GLASNO JE DAVALA DO ZNANJA DA JOJ GODI: Odmah sam joj ga sjurio do kraja i počeo da je nabijam,odnekud sam izvadio još atom snage da se još malo jače zabijem u nju !

 

Dok sam još išao u srednju školu,ložio sam se na jednu ženu koja je imala kćerku i bez muža.Često sam sa drugovima gledao kako joj dolaze razni jebaći koje je ona uvodila u stan,a nedugo zatim kćerka joj je izlazila vani da se igra sa drugaricama!Svi smo maštali o njoj,da i nas uvede u taj stan i da je jebemo.
Bila nam je nedostižna samo iz razloga što je ona tad imala 28 godina,a mi 15-16.
Nije bila sada neka pićka da ti stane dah,ali je bila sisulja sa normalnim proporcijama tada…Ali njene sise i kako ih je ona znala istaknuti su nas dovodile noćima do ludila…Drkao sam bezrboj puta na nju.
I onda je prošlo 10-ak godina,ja već dečko koji ni jednu ženu ne ostavljam ravnodušnom.Već smo našu Anu(tako ću je zvati) zaboravili,mislim prestali drkati na nju i pričati o njoj,kad se ona pojavi u kafić gde sam ja posato starosedioc.Stalno sam tu izlazio i znao sam i nju nekad tu videti,ali ovaj put mi zapala za oko…Veliki dekolte i neki minjak…Više nije normalnih proporcija,sada već nakon 10 godina je nabacila koju kilu viška,ali većinom u guzu.
Što mi nije smetalno ni najmanje da je odmerim i zamislim na svom kurcu.
Tu noć sam i onako bio sam i mislio sam popiti nekoliko piva i kući,ali naglo mi se u glavi poče menjati film.
Setio sam se silne sperme što sam bacio na nju,silnih noći sa njom u glavi…Želeo sam jednostavno da joj naplatim sve.Osećao sam se spreman za nju,osećao sam da ako uspem pravilno napraviti prvi korak da će još u autu da mi puši!
Mi se ono znamo pošto mi je komšinka,ali samo se pozdravimo,nikada u neku priću da uđemo.
Ispratio sam je pogledom dok nije sela za jedan sto koji je bio rezervisan.Tek tada skonta za nju,samo me zanimalo ko će još da dođe.Brzo sam rešio dileme kada joj priđe moj dobar drug,a njen rođak.Sedili su ja sam se pravio da ih ne primetim jer nisam hteo da budem upadljiv.Ali sam u glavi kovao plan,pratio sam ispod oka svaki njen pokret šta pije i kakvo je raspoloženje.Veliko je uzbuđenje raslo u meni,malo me kopkalo pitanje da li ja tu mogu da prođem?Da li ona želi uopšte da se upušta u avanturu sa komšijom nekim.Jer sam čuo priče da su mnogi tražili,ali jednostavno niko od komšija nije dobio,mada su je derali neki anonimusi i to nikad nije krila.Jednostavno bez imalo diskresije izađe pred svakog svog jebača i uvede ga u stan.
I tako prošlo je možda i preko satr vremena kako je došla,ja na nuli,nisam se pomakeo!
Onda napravim ono što sam trebao i pre,skoknem do wc-a i kad sam se vraćao kao pozdravim druga,nisam ga vidio i tako.Kaže on vidim ja ti ništa,pa da se ne ljutiš šta i tako ja njemu objašnjavam kako sam izašao sam,kako su mi drugovi zakazali i to…I u tom trenutku ona nas prekide sa rečima da sednem sa njima,pa nećeš valjda sam sedit!Uzmem svoje pice i sednem između njih,jer su oni sedili jedno preko puta drugog!
Počela neobavezna priča,alkohola puno,piće stalno dolazi i moj dug se napio.Nije više mogao i kaže idemo kući.Ja već počeo pomalo da je diram nogom ispod stola,ono kao slučajno…i sada ovaj seronja sve treba da pokvari!
Hajde reko ti kući,ja ču vratiti Anu kući,nemoj da brineš.Ona se lako složi i potapša me rukom iznad koljena po nozi i zadrža je tu kratko.On ode i mi nastavimo pričati,pa nakone nekog vremena i ja nju pomilujem po nozi,ono pričam joj nešto na uho,a ovamo držim za nogu.
Ubrzo to poče priča uveliko na uho,jako blizu u jednom trenutku oseti njene usne na mom uhu,najezih se!
Ona ja sve više poče da je diram po nozi,ona sve to prihvatila,ali ja još nisam siguran da želi.Nisam još dovoljno hrabar da pređem na stvar.
Dođe jedan njen prijatelj kao da se pozdravi i sede sa nama,popio jedno piće i ode…Kada ga je ispratila pogledom kaže meni,vala nek je otišao kako je ovde nisi mi dodirnu nogu,pa mi počelo falit!
Kurva stara,kako me samo navlači,kako ga samo želi večeras u sebi…
Ja vratim ruku,ali ovaj put malo dublje zađem,do vrha minjaka.Opet ona na uho,pa kaže sada mi još više pre i poče da mi dodiruje usnama uho.Reko ne može ti više prijati nego meni,ja to dugo želim.
Odmake se malo i pogleda me i kaže,kako si direktan,svaka čast!
Ja mislio ona se zeza,ali ne…vrati svoje usne na moje uho i priča kako nikad nije dozivila da je neko tako otvoreno napada i gleda celu noć.Kaže da je primetila da sam je odmerio sa vrata,da sam bacao pogled dok nisam seo i sve to…Kontam sebi,ja mislio niko nikad nebi posumnjao,a ona sve to uhvatila…Baš kako sam ja razmišljao tada,ona mi prenela na uho…Osetim i noge lagano širi,ja gurnem ruku dublje i oseti da je u halterima ustvari,mada mi se činilo da su obične strample.Dotake joj kaži prstom gaćice i oseti koliko su mokre.Ona samo uzdahnu na mom uhu i ja se pribra i povuko ruku vani,ipak smo u kafani i nebi volio da neko primeti bilo šta!
Ali čini mi se da sam tada toliko bio uzbuđen da mi je malo falilo da svršim da me ni ne dodirne.
Imao sam pre nje stvarno jako puno žena,cura,curica,ali to je bilo nešto neopisivo.
To znaju oni koji su imali tako neku ženu o kojoj su maštali tolike godine i na kraju bili sa njom.
Da bi prekrio toliko uzbuđenje odem do wc-a i ušao sam u kabinu i hoću na silu da pišam samo da se spusti kad mi neko kuca na vrata.Kad ona,gleda me i kaže jel to drkaš?Jbt,kako u meni prokljuca…Reko ne,nebi da trošim spermu želim tebe napunit.
Približi mi se i poljubi me i kaže,idemo do mene!
Brzo smo platili i odjurili kući!Ona je ušla u stan pre mene dok sam ja odvukao auto pred svoju zgradu,da nebi bilo sumnjivo.
Ušunjao sam se kod nje,ona je bila u kupatilu,čuo se tuš.
Seo sam i razmišljao 100 na sat,znao sam da ću brzo svršiti prvi put!Previše sam bio uzbuđen…
Onda mi je sinula ideja da uletim pod tuš sa njom,pa da ga prislonim i eto ga.
Skinuo sam se jako brzo i prisao vratima.Bila su otključana i ja sam ušao!Okrenula se i kaže pa ti si fakat previše opušten,iznenađuješ me.
Hočeš me tako iznenaditi i u krevetu?Ja sam se samo nasmešio i ušao u kadu za njom.Kako su joj sise dobre,fakat za ženu od blizu 40,bile su prečvrste.Odmah sam se primio za sise,dok je ona držala tuš.Kurac mi se digao i dirao je po donjem delu stomaka.
Bio sam previše uzbuđen,a ona je ona okrenula mi guzu i počela se trljati o moj kurac.Jako dobar osećaj je prošao mojim telom i ja sam levom rukom je uhvatio za sisu i stiskao joj bradavicu!Osetio sam kako ubrzano diše,pa sam joj pogurao glavu ka dole da bi mi izbacila guzu.Znala je šta sledi pa je ostavila tuš i naguzila se,a ja bez puno razmišljanja jer mi je sva krv bila u kurcu,sjurim joj ga do kraja i u par natezanja nene razrađene pičke,izvadim ga iz nje i počnem da svršavam po guzi njenoj.
Sa osmehom na licu kaže meni,ti se izgleda pravo ložiš na mene.Bez reči sam ostao,uzeo tuš i saprao spermu sa nje i obrisali smo se i prešli u dnevnu sobu.
Ona nam je brzo natočila po sokić i sela pored mene.U mene se kurac nije spustio,jednostavno bio sam previše uzbuđen.Ona se sagela onda i uzela ga usta i počela da ga puši.Prvo ga ja malo dodirivala usnama i jezikom celom dužinom…Gledala me u oči i mazila rukom jaja.Pa je onda spustila usne na jaja i sisala ih…jedno pa drugo,pa zajedno.
Ja sam se opustio i uživao.Prvi put ne moram govoriti u sexu devojci šta treba da radi.Prvi put ona me izluđuje a da ja samo ležim opušten.Da nebi i drugi put prerano svršio ja sam malo razgledao po stanu dok je ona sisala kurac i mumlala.Videlo se koliko voli kurac…Pušila je stvarno dugo i onda sam je zamolio da mi sedne na kitu.Bez pogovora me opkoračila i zajasila.Odmah je celi skliznuo u nju do jaja…Tako se zadršala malo i onda lagano počela da se nabija na njega…Duž čitavog kurca se dizala i spuštala…I onda je počela malo ubrzavati.Ja sam je uhvatio za sise i počeo da sisam ukrućene bradavice.
Ubrzo je postala vlažna i jednostavno je postala preširoka za moj kurac…ali ona je uživala i glasno mi davala do znanja da joj godi moj
kurac.
Naglo sam je uhvatio za guzove,stisnuo i počeo dizati i spustati…Tako u tom položaju više je guznim i picinim mišićima mi stisnula kurac i jako mi je prijalo.
Postao sam napaljen i više nego sam zamišljao,ustao sam i ona je legla…uzela je jastuk podbacila pod leđa jer je znala šta je čeka…Očekivala je da će je momak tako mlad pocepati…Odmah sam joj ga sjurio do kraja i počeo da je nabijam…noge mi je stavila na vrat i ja sam se zakucavao u nju koliko sam mogao…i kad sam mislio da ne mogu jače,odnekud sam izvadio još atom snage da se još malo jače zabijem u nju…
Kad samo vidiš takvu jebačinu krv ti se sledi u žilama i sam sebe sam iznenadio,a po onom što sam vidio i nju…svršavala je u valovima i bila je sve glasnije.
Nije je bilo briga što čuju komšije,nije je bilo briga što će posle pratiti ko će izaći iz njenog stana i videti ko je toliko jako jebao,prešla je preko toga i da sam tu,komšija i ja…i da je izbjegavala godinama komšije.
Sve te misli su me dovele do ludila da sam izvadio kurac i zgravio je za kosu jako i nabio joj ga usta…Počeo sam da se praznim duboko u njenom grlu ne popuštajući stisak nimalo.
Nije mogla sve da primi u grlo,sa strene je izlazila sperma i kapala pored.To nisam ni primetio dok sve sve nije završilo i ona počela da čisti.
Onako sav mokar,kao da sam trčao 2 sata svalio sam se pored nje…Ona je bez reči ustala i otišla u wc,nije se vraćala neko vreme.Ja sam ležao kad se pojavila i rekla mi da idem,da joj noge klecaju…I meni su klecale,nisam htio da priznam.Ali ne od umora več od uzbuđenja…
Posle smo se često viđali,pa sam joj dolazio,bolio je kurac što će više neko da vidi…Meni je to prijalo.
Jednom prilikom došla joj je rodica iz inostarsntva i ja sam baš imao želju da i nju pojebem,ali pošto je bila njena rodica šta sam mogao…Šuti i maštaj!
Jedan dan sam se čuo sa njom i kaže ona evo me sa rodicom sedim u stanu.
Ja se ponudim da dođem i da hoću da ih jebem skupa,ona kaže lud si ali ne možeš nas skupa jebati,rodice smo…Ali ako hočeš,dođi da jebeš mene,ona će u drugu sobu…
Ja sam došao,kaficu smo pili zajedno i onda moja komšinka nije mogla više izdržati,kaže njoj hajde ti laptop i u wc se dopisuj,ostavi nas malo same.
Čim je ova izašla ja sam izvadio kurac i naterao komšinku da mi puši…Kaže ona,hajde da idemo u sobu i namiru se pojebemo,ali ja nisam hteo…ovako su nas samo vrata delila i malo hodnika…Naguzila se i ja sam odmah počeo da je jebem jako,derala se toliko ne da je cula samo rodica,već je celo naselje čulo!Siguran sam da je rodica stavila uho na vrata i da je slušala,jer sam komšinki govorio dok sam je jebao,neka čuje rodica kako te kidam!
Ona je posle promenila ponašanje prema meni,ali nikad nisam ništa uspeo sa rodicom.Šteta bila je zgodna crnka..

 

Izvor: Erotskeprice.info
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost