U LIFTU JE BILO 50 STEPENI: Poza je bila takva da sam u nju ulazio bukvalno do korena k****, osećao sam kako je udaram u matericu sto me dodatno napalilo!

 

Živim u beogradskom predgrađu..Sa devojkom sam u vezi skoro 3 godine,tako da smo u sexu probali sve i svašta. Međutim, vremenom je to sve počelo da nam dosađuje,barem meni,tako da smo rešili bili da unesemo malo inovacija. Šetali smo jedno veče između zgrada i seli na jednu klupu u parkiću. Uobičajene priče,ljubljenje,a onda ona pođe rukom prema mom šlicu. Naravno,digao mi se u trenutku,pogledao sam da nema nekoga u blizini i izvukao ga napolje. Uhvatila je kitu u ruku i lagano počela da drka,gledajući okolo. Put je bio čist i sagla je glavu. Pušila je jedno 2-3min,a onda sam je prekinuo,na brzinu se obukao,uhvatio za ruku i krenuo. Znala je šta želim.
Došli smo na jedno mesto između zgrade i obližnjih žbunova,koji nisu baš mali tako da su pravili odlično skrovište. Jedini problem je bio u prozorima na visim spratovima koji su ciljali pravo u nas,ali kako su svetla bila pogašena,nismo se mnogo uplašili..
Skinuo sam joj pantalone do kolena,ona se naslonila na zid. Pomakao sam gaćice u stranu i nežno je poljubio po usminama. Zatvorila je oči i rukom mi gurala glavu ka njoj. Prstima sam razmakao usmine i jezikom počeo da je obradjujem. Sisao sam klitoris dok se ona hvatala za grudi i tiho jecala. Gurao sam jezik u rupicu i kupio sokove koji su odavno potekli. To je sve trajalo jedno 7-8min,kada me ona naglo prekinu i kaže:”Ajmo u zgradu”…
S obzirom,da nam nije bilo prvi put,ušli smo unutra,međutim postojala je mogućnost da neko naiđe i upali svetlo. Tu je bio lift. Ulazimo i pritiskam broj 4. Kad smo prošli treći sprat odmah sam pritisnuo STOP,tako da smo se našli tačno između jer tad nije postojala mogućnost da neko sa stepeništa vidi kroz staklo šta radimo.
Skinuo sam joj pantalone opet do kolena zajedno sa gaćicama. One poće da mi puđi opet i istovremeno mi navlaži kitu. Okrenula mi leđa,malo se povila i prislonim joj glavić na rupicu. Gurnuo sam do pola,na šta ona zastenja. Lagani ritam i već je sve bilo kako treba. Toliko je bila napaljena,valjda od situacije i ambijenta,šta li..hehe
Podigao sam joj guzove tako da sam nekako mogao da vidim šta radim. Pica joj je bila bukvalno vrela,raširena toliko da sam imao osećaj da sam promašio,da sam gurnuo između nogu. Sokovi su toliko bili potekli da mi je cela kita bila bela.
U tom trenutku,neko je pozvao lift. Ona prekinu i zapita šta ćemo sad. Kažem ja da se opusti,otići će taj,misliće da je lift pokvaren,pto se i desilo na kraju.
Nastavili smo. Poza je bila takva da sam u nju ulazio bukvalno do korena kite,osećao sam kako je udaram u matericu sto me dodatno napalilo. Posle nekog vremena,osetim da ću da svršim. Ona mi kaže:”Hoću u usta,hoću da budem tvoja drolja,jebi me!!”
To je bilo dovoljno,poludeo sam. Izvukao sam ga napolje,ona kleče dole i dok sam ga drkao primace usta glaviću. Čim je krenuo prvi mlaz,ona ga obuhvati usnama i počne brzim tempom da puši. Sve je progutala,a onda je smanjila tempo jer zna da je tada glavić osetljiv i da boli. Sve je olizala. Požalila se da je gorko. Naravno da jeste,htela je to. Znam da je to pali.
Obrisali smo se i izašli napolje iz lifta u kome je bilo 50 stepeni. Napolju je baš bilo prohladno,a mi znojavi…

 

Izvor: Erotskeprice.biz
Foto: Instagram/couple_prive11

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Dnevnik
14:30 Serija: Suze mojesestre
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:20 Kviz: Naslovna strana
18:45 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live