PALA SAM U TRANS OD UŽIVANJA: Nabijena na dva k****, profa mi je propisno olizao ribicu iz koje se cedila sperma a on mi je puni usta do kraja!

 

Jedne godine,imala sam 16 godina…mmm slatkih 16 . Jedan grad,jedna škola jedno školsko dvorište…..kao svaka škola i ta je imala fiskulturnu salu i “ćošak” iza nje,mračan pogodan za pušenje…..i cigara …hihihi
Taj ćošak volela sam zbog pušenja,samo ja sam pušila kurac,dva ponekom ortaku koji me predhodno u školskom wc-u dobro izvaćare. Par puta u tom vaćarenju uhvatio nas je jedan profesor. Otera nas ali nikad nije dovodio disciplinsko pitanje.
Tog dana,posle časova sa Koletom i Cvejom odem na pušenje. Vatali su me usput i napalili ko kobilu. Čučnula sam pored zidica i zgrabila obojicu za šliceve,zurno izvadila dva osrednja kurca i halapljivo počela da usisavam u usta. Pička mi je bila mokra,sise teske i bradavice tvrde. Obojica su samo zabacila glavu unazad i stenjali,ponavljali “puši ga kurvo” .Svršili su mi po faci i jakni. Zakopčali šlic i cerekajući se otišli. Ostala sam da sedim na zidiću. Nedaleko su bila vrata kotlarnice,male zgrade nedaleko.od sale. Prozor je bio osvetljen. Izvadila sam pljuge i zapalila. Otvorila su se vrata kotlarnice,izašao je Vojkan ,domar naše škole. “Malecka,da li je hladno” Pogledala sam ga,pička mi je još pulsirala,osetila sam nagon za dobrom jebačinom,nekog iskusnog i jakog kurca. Prihvatila sam igru reci pa da vidimo dokle će nas odvesti. “Hladno je ” “Hajde da se maloo…..hm,zagreješ,mislim”
Naravno da sam ušla,spremna da naskočim na njegov kurac. Sela sam na fotelju,on je doneo dve čašice i flašu nekakve rakije. “Gledam te ja mala već neko vreme….a i slušam…” pogledao je na prozor “ajde trgni da se zagreješ” trgla sam čašu rakijice. Zavrtelo mi se ali sam odmah tražila još jednu. Gledao je u mene fiksirajući moje pozamašne sise stegnute u uskoj rolci. “Ja sam se….zagrejala i sad ću se …uhh….skinuti,ovaj rolku” Prišao je i povukao mi rolku. Ostala sam u majčici kratkih rukava. Vojkan je stajao ispred mene i šlic mu je bio baš pred mojim nosem. Podigla sam glavu ka njemu”meni je joooš vruće,skini mi majcu”
Čučnuo je uhvatio rub majce i sporo vukao,došo do sisa i uhvatio me za njih. Zabacila sam glavu i konačno počela da uživam dok je on balavio po mojim sisama ,uhvatio me je za pojas farmerica i u trenu ih svuko do kolena. “Uh kučkice ala ti je mokra pička,ovi klinci te ne zadovolje obako kako ti to hoćeš” “Tačno,hoću da me pojebe dobar đoka,neki mator ,iskusan….ne,hoću dve đoke….dok jedan tuca drugog da pušim” Skinuo mi je gaćice i brus i tako golu preneo na neki kauć. “Hoćeš dva kurca kujo jedna nezasita,sad će druga kita!!” Uzeo je telefon “e ajde do mene da rastrtimo jednu malu….daa,tu malu,oo da nedojebena je,bio si u pravu!” Bacio je mobilni.i navalio na moju pičku. Lizao je i sisao tako da sam iz sveg glasa stenjala. Držao me je za sise i vukao dok je gnjurio u moju mokru pizdu. Čula su se vrata,nisam dizala glavu samo sam jače širila noge a Vojkan je prstima cepio rupu a čmar je obrađivao jezikom. “Kurvu joj malu majku jebem,dobra je” Trgla sam se u trenu,bio je to glas jednog mog profe ,onog koji me je hvatao po wc-u u vacarenju. Došao je iznad moje glave i otkopčao šlic. “Jooj mala konačno da probam to tvoje profi.pušenje,ajde primi ga srećice”
Kao da kurca nisam okusila mezecima,dočekala sam ga i duboko primila u grlo. Uhvatila sam se za njegove kukove i grabila ustima kurčinu. Držao me je za glavu,vuko za kosu i nabijao me još jače. Vojkan je drzao dva prsta u mojoj bulji a.uz pičku je namestio glavić i.spremao da se sjuri u mene. Nabijena na dva kurca ko na ražanj konačno sam mogla da svršim kako sam oduvek želela. Vojkan mi je držao noge šireći ih iz sve snage. Profa je kurac spustio među sise i tu svršio a onda su se zamenili. Profa mi je propisno olizao pičku iz koje se cedila sperma i hteo da me tuca u guzu. Ustuknula sam,jer ga još nisam primila analno. Samo me je čvrsto uhvatio za kukove i očima dao znak Vojkanu. Čmar je bio mokar od sperme i lizanja,glavić je lako uso. Profa me je znalački držao da nisam ni osetila bol dok je prodirao. Samo je reko”Nasadio sam te” a onda sam počela da padam u trans od uživanja. Vojkan je punio.kurcem moja usta a profa je širio moj čmar i terao da stenjem kao kakva kučka i trazim jače,brze,dublje. Ubadao mi je prstima u pičku i svršavao u cmar. Vojkan mi je spermu prosuo na sise a profa ih olizao. Posle,na moje iznenađenje,profa je Vojkanu i kurac olizao. Ustao je,stipnuo me za obraz,poljubio u obraz “Vidimo se kujice”
Daaa,videli smo se nas troje joooš mnooogo puta dok sam bila u jednoj nekoj školi…..a i posle škole 

 

Izvor: Erotskeprice.info
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost