ŽESTOKO: Pravila se stidljiva,a onda je skinula sve sa seme i molila me da mi po****!

Bio sam šef u jednoj većoj fabrici koja se bavila unutrašnjom i spoljnom trgovinom, te marketingom.

Jednog dana javili su mi da u moj deo dolazi žena iz marketinga da popuni potrebe na radnom mestu s kojeg je čovek upravo otišao u drugu fabriku. Bila je, jednostavno rečeno lepotica, i bila je svesna svojeg izgleda. Visoka oko 1,70, crnka, tamnoputa, grudi ne prevelike, guza lepo zaobljena malo prćasta, duge noge, lepo oblikovani izduženi listovi. Udata, muž inženjer i jedno dete. 

Od samog početka, ne znam zašto, osetio sam da mi se diskretno nabacuje iako nisam baš bio siguran da li je to tako ili mi se ipak samo čini da je tako. Nastojao sam bda budem na distanci prema njoj međutim hoćeš-nećeš uspjela mi se uvući pod kožu i sve više sam u njenom prisustvu osećao uzbuđenje i nemir i sve sam više razmišljao o njoj kao ženi koju bih želeo, prosto rečeno, pojebati. Da skratim jednom prilikom smo se zajedno vraćali iz posete jednoj fabrici u gradu i parkirala je auto nedaleko naše fabrike, ali nas u tom osamljenom mestu i ne trepnuvši okrenula se prema meni, privukla moje lice k svom i uvalila mi jezik . Neću reći da nisam bio iznenađen, uzvratio sam i jezici su nam se isprepleli. Od tada više ništa nije bilo isto. Svaku priliku u kojoj smo bili sami koristili smo za ljubljenje, a ja sam joj i malo hvatao za grudi, ne previše da se ne bi bluza zgužvala. Drugom prilikom smo se vraćali uveče iz Novog Sada starim putem, njenim autom i sama je skrenula s puta na parking i žestoko smo se ljubili i drpali, ali ništa više od tog. Nakon toga, opet na povratku iz poslovne posete rekla je da navratimo do njenog stana, samo da nešto uzme i da odem s njom gore. U stanu nisam odoleo da je ne izljubim, nije se bunila, raskopčao sam joj bluzu, izvadio grudi iz grudnjala i ljubio joj i grickao bradavice, raskopčao sam i šlic, izvadio nadigli kurac i stavio joj ga u ruku. 

Hvatali smo se tako par minuta i rekla je "Ne sada, idemo u firmu". Bilo mi je drago što me je držala za kurac i znala što može imati u sebi. Rekla mi je posle da je imala osećaj da bih je divljački izjebao onako na stojećki. Nije bila daleko od istine. Ipak, ono što se trebalo dogoditi dogodilo se prilikom posete čoveka iz inostrane fabrike s kojom smo imali velike i značajne poslove i trebali smo ga voditi na poslovnu večeru. Rekla je da ima problem, da je muž na putu s kojeg se vraća sutradan i da nema kome ostaviti klinca na čuvanje. Povedi ga sa sobom, uzvratio sam i tako je i bilo. Mali je ubrzo zaspao u autu, mi smo obavili poslovnu večeru i stranku ostavili u hotelu. Odvezao sam ju do njene zgrade. Pitala je da li bih mogao odneti malog gore. Normalno da sam ga odneo i spremila ga je u krevet. Mi smo ostali u dnevnom boravku, na trosedu u polumraku i počeli smo se ljubiti, maziti i svlačiti. 

Gurnuo sam ruku u njene gaćice i imala je tako svilenkaste dlačice na pičkici kakve ni pre, a niti posle nisam imao u ruci. Svukla se do kraja, imala je predivno telo, malo istaknuti trbuščić, grudi nisu bile baš najsjajnije, malo viseće, međutim to mi nije niti malo smetalo. Kurac mi je htio izletiti iz svoje kože. Svukao sam se do kraja, uhvatila me za dignuti kurac i počela navlačiti kožicu i nadrkavati me, ja sam je mazio po pičkici i gurao joj prst unutra. Nisam mogao više čekati, postavio sam je na trosed, kleknuo između njenih nogu i rekao, "Ada ih konačno upoznamo?" Lagano je raširila noge, ja sam joj raširio usmine i stavio glavić na ulaz u toplu, glatku pičku i ušao u nju. To mi je bio jedan od najdražih ulaza, koga se i dan danas sećam, kao da je bio juče. Bilo je nezaboravno. Polako sam gurao kurac u nju i polako ga izvlačio skoro pa celog napolje, pa opet unutra. Želeo sam da to što duže traje. Pička joj je bila uska i potpuno sam ju osetio oko moga lepotana. Rekla mi je, "Daj da ga popušim" i legli smo se na trosed, ja dole ona gore s guzom iznad moje glave, a ona s glavom nad mojim kurcem. Pušila mi je, gutala ga, drpala mi jaja, a ja samo ju lizao po pičkici, gurao jezik duboko u nju, istovremeno sam joj gladio šupčić i lagano gurao prst, ali ne preduboko. Obožavam miris vlažne pičke i uživao sam u tome i gutao njene sokove. 

U tom trenutku ništa drugo nije postojalo, osim nje i njene predivne pičke. Odjednom se dignula, okrenula prema meni, opkoračila me i nabila se na kurac i počela je vrtiti guzom, skakati gore-dolje, nabijati se do kraja, zatim se spustila na mene i ljubili smo se, ja sam joj držao i razvlačio guzove, gurao prst u šupak, ljubio grudi, ljubio nju. Stenjala je, šaputala, "Jebi me, jebi me, napuni me, nemoj ga vaditI". 

Daj da ti ga metnem zguza, rekao sam, okrenula se i naguzila i ja sam ga žestoko gurnuo u nju. Držao sam je rukama za guzu, nabijao na sebe, tela su se dodirivala, šljapkalo je sve u šesnaest, sve brže i brže sam ju pumpao, a ona je rukom masirala svoj klitoris, znoj je curio s mene, osjećao sam da sam blizu, međutim nisam htio svršiti na taj način, nego sam je hteoo ljubiti, jebati i tom prilikom napuniti. Tako je i bilo, sjeo sam na trosed, okrenula se licem prema meni, sela, oslonjena na koljena, na moj kurac i ja sam ju ljubio i jebao, ona se počela grčiti u licu, bradavice su joj se stisnule i stvrdnule, osjetio sam kako se stijenke njene pičke stišću oko moga kurca, nisam više mogao izdržati i žestoko sam svršio i napunio je svojom spermom i ostavio ga u njoj, a ona ga je, ne mičući se svojom pičkom stiskala i iscedila iz njega zadnju kap. Sedeli smo, zagrljeni još neko vreme, zatim sam se istuširao, obukao i otišao. Drugi dan na poslu rekao sam joj da mi je neopisivo drago i da nimalo ne žalim zbog toga što smo doživeli prethodnu večer. Nedugo zatim je muž dobio za sebe i za nju bolje plaćeni posao u drugom gradu i odselili su se. To nam je bila prva i jedina jebačina, koju ja nikada nisam zaboravio. Jedna, ali vredna.

Izvor: 24wink.com
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30 Rano jutro
06.45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Dnevnik
14:30 Posle ručka
16:30 Serija: Suze moje sestre
17:30 Telemaster
18:20 Kviz: Naslovna strana
18:55 Upoznajte parove
21:00 Goli život
23:00 Parovi - Poželi pesmu
02:30 Parovi - Live