IZNENAĐENJE GOSPOĐE ANE: Primetila je fleku na mojim pantalonama, a onda krenula u prljavu akciju!

Sve je govorilo da ce biti jedan od onih predivnih dana okupanih suncevom svjetlošću, dan svojstven mjestu iz kojeg dolazim.

Budim se, ugledam devojku pored menee, leži spava umorna od sinoć, pomislih. Pogledam dole i vidim njega u svoj svojoj snazi, pritiska, boli. Mrzim jutarnje ekrekcije.

Brzinski izlazim iz kreveta i pravac u knjižnicu, računam pustiću je jadnicu da spava. Na ulazu u kuhinju pogled mi zalazi za tetu Anu, njenu komšinicu

- O Dejane, dobro jutro otkud ti ovde - priupita me odmah s vrata .

Gospođa Ana je bila žena od nekih 45-50 god majka dvoje odrasle dece, mojih dobrih poznanika i moja prva seksualna fantazija, a usudio bih se reći i model po kojima sam birao cure u životu.

Duga crna kosa do pola leđa , plave oči naglašene su  umetnim trepavicama, a telo, telo prirodno i skladno godinama i život . Bila je obučena u belu košulju zakopcanu do grla, kožna suknja do kolena, holahopke i crne štiklice.

Ne moram ni govoriti kako je ovaj susret delovao na moju jutarnju napaljenost.

Zbunjen, ošamucen njenom pojavom pozvao sam je na kafu u obližnji kafić . Pristala je .

Vreme nam je prolazilo ćaskajuci o uobičajenim stvarima, onim stvarima koje ljude najviše zamaraju. Nakon ispijene kave teta Ana je predložila da pređemo na nešto kratko, što sam ja svakako prihvatio i naručio nam dva likera. Po njoj se videlo da joj razgovor prija, atmosfera je postajala sve opuštenija i opuštenija. Prirodno, usledio je poziv kući od strane gospođe Ane. Prihvatio sam, a što da ne.

Živela je u blizini za čas smo bili u njenom malom stančicu s pogledom na obližnji park gde se par kučića igralo. Kada se vratila obučena u dugu pamučnu majcu bez grudnjaka i u kratkim farmerkama zastala mi je knedla u grlu, mislio sam da cu ostati bez daha. 

Primetila je moje cudno ponašanje ali je to odradila onako damski kao na se ništa nije dogodilo . Otišao sam do WC-a kao moram hitno, ali zapravo sam se otišao olakšati od svega to jutro. Znao sam da će trajati kratko, nakon samo par dodira moj ponos od 16 cm al' pozamašne debljine već je špricao po Aninom kupatilu. Osecaj olakšanja je prolazio kroz moje tijelo.

Na povratku, Ana me je gledala nekako čudno, sela pored mene i upitala me nešto čega cu se sećati ceo život

- Dejane, dušo, otkud te bele mrlje to tvojoj majici? – mislio sam da ću umreti od blama ali nije bilo nazad.

Nisam se ni okrenuo Ana, moja fantazija moj model, dirao me po isceđenom penisu. Počela je lagano stomapa put bradavica, te me uštipne i lizne za jednu. Kurac mi je bio kao kamen, sperma je navirala, osecao sam se kao pred eksploziju . 

Otkopcala mi je šlic i stavila ga u svoja usta, te ga pocela polako pušiti od korena od vrha. Nakon dva minuta špricao sam po njenim ustima kao  neki klinac. Izvadila ga je, obrisala i rekla:

- E vidiš tako se održava higijena, a ne onako - rekla je ona i pružila mi času soka i dala svoj broj telefona .

Ispratila me sa osmehom, uz obećanje da ćemo iamti još "časova higijene".

Izvor: Erotskeprice.biz
Foto: sexual_erotic_stories

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Dnevnik
14:30 Serija: Suze mojesestre
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:20 Kviz: Naslovna strana
18:45 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live