ZADOVOLJSTVO U KUPATILU: Krenula je ka meni i počela divljački da mi p***!

Otišao sam s prijateljem u jednu birtiju, da se naločemo piva kao svake subote. Videli smo jedan prazan stol, to je prava retkost bar kada mi idemo tamo. Stajali smo uz stol i čekali, konobara da nam donese krigle piva, postali smo jako dobri s konobarima budući da smo stalno tu. 

Svašta sam doživeo u toj birtiji, svašta sam video. Na primer, kako muškarac smuva neku ribu, pa je prstima zadovoljava ispod stola i tako dalje. 

Međutim, prijatelj i ja se nikad nismo našli u tako nekoj situaciji, više smo bili po strani kao izolovali se od njih, zapravo nismo ni tražili tako nešto .Stol odmah do nas se oslobodio i ubrzo dolaze dve devojke i momak. Zapričali se ja i prijatelj kada me bubne nešto sa leđa, to je bila jedna od tih devojaka koja je došla s tim momkom, slučajno me sa leđa udarila. 

Izvinila se i nasmejala, bila je tipična Francuskinja, kosa ravna do ramena, nosila je suknju do kolena, nosila je neku belu majicu gde su se dude ocrtavale, punije usne i bez puno šminke na licu - uglavnom prirodna. 

No, naravno kasnije mi je rekla da je Francuskinja i da je došla s dečkom. Dogodilo se to da smo u isto vreme, pošli smo do WC-a, ja sam krenuo prema muškom, naravno, a ona prema ženskom. Na ulazu u WC pozdravila me i rekla, "Želiš li da mi se pridružiš i vidiš moju macu?". Video sam da je pjana, ali zašto da ne kada imam već priliku. 

Ušli smo u WC, kleknula je i počela da otkopčava moje farmerke govoreći želim videti tvoj kurac, želim ga osetiti u svojim ustima.

Povukla mi je farmerke do kolena i počela da ga obrađuje lagano sa svojim punijim usnama, uhvatila ga je jako čvrsto rukom za koren i dobro ga pušila baš onako kurvinski . 
Odjednom ono čega sam se najviše bojao, uđe neko malo bolje pogledam i to je konobarica, koju znam i dobar sa s njom  ostala je u šoku  i rekla "Samo vi završite to kaže ona, ja ću čuvati stražu" i svako ko je krenuo na WC rekla mu je da nije u funkciji. 

Ta mala kurvica i dalje mi ga je pušila, grkljala je, ali ga nije vadila iz usta, oči su joj suzile razmazala se šminka ali i dalje ga nije puštala iz usta. To kurvice ne puštaj ga govorio sam i snažno nabijao u njezina usta, još malo, još malo, još malo - govorio sam. 

Konobarica je dobacivala s vrata "Požurite požurite, ne mogu više da čuvam", a ja evo još malo, još malo i počeo svršavati u njezinu grlo i dalje ga je držala ustima progutavši svu spermu . Izvadio sam i brzo ga spremio onakog mlitavog u gaće , ona je ostala na podu klečeći sa spermom koja joj je se cedila iz usta prema bradi . 

Taman kada sam izašao iz WC-a, njen momak ju je tražio nju, vidio je sa vrata da kleči onako zamazana, ušao je unutra i čuo sam da govori, "O ne opet si se napila a što ti je to masno po bradi? što ti je to šminka razmazana?" , a ja sam več otišao .

Izvor: 24wink.com
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost