SAD ME J**i POLAKO I SVRŠIĆU TI STO PUTA: J***o sam je polako, uzdisala je tiho i stalno me gledala zelenim očima!

Imam 26 godina, visok sam 194cm i imam 88kg, a u društvu mi kažu da sam prilično lep i zgodan.
Moji roditelji imaju vikendicu u kojoj redovno (svake godine) borave, a jedne godine odlučim da idem s njima. Tu počinje moja prva priča.
Bilo je to pre četiri godine, završio sam fax i odlučio jesen provesti na vikendici sa porodicom,
do nas su odmarale jako prijatne komšije i njihova ćerka Nina. Nina je bila apsolvent na pravnom fakultetu, kao deca smo se često igrali, a nismo se videli sigurno 10 godina. Nina je izrasla u prelepu zelenooku plavušicu sa strašno dobrom guzom, lepim ne toliko velikim sisama i prelepim osmehom. Nekoliko dana smo boravili zajedno i jednog dana odlučimo malo obići kraj ili bolje rečeno istraživati, otići na ona mesta gde smo se davno igrali. Spremimo rančeve i krenemo. Napolju nije bilo tako toplo, ali obukli smo se prilično lagano. Dva tri sata intezivnog hoda, smejanja, uživanja i stigosmo na jedan prelep proplanak, te odlučimo sesti nešto pojesti. Dok je servirala hranu izgledala je divno.
“Jesi li ikada pomislio ovih godina na mene” reče prilično vedro. Malo posramljen sam rekao nisam, jednostavno vreme je takvo. a ljudi počinju da zaboravljaju drage osobe.
Pričali smo i jeli.
” Sećaš li se kada smo zadnji put bili ovde, padao je pljusak, pokisli smo kao miševi, međutim nismo smeli…
” … da se vratimo mokri jer nismo ni pitali da idemo, skinuli smo se goli i sušili upravo ovde”. upadoh joj u reč.
Nasmešila se i rekla da sam je tad i poljubio.
Nina je sijala. Naslonila se na moje rame i tako smo pričali, pili, pevušili, dok ja u jednom trenutku na svom kurcu nisam osetio Nininu ruku. Nežna Ninina ruka je milovala moj kurac, a ja sam se osećao nelagodno.
” I dalje si stidljiv, volela bih da ga vidim, jel narastao? smešući se reče.
” Nina veliki je, ali mislim da si malo popila”.
Posle tih reči sam je nežno poljubio u vrat, naime nisam slagao imao sam prilično veliki kurac koji je zadovoljavao kriterijume svake dame s kojom sam bio, a Nina je bila upravo to. DAMA!!!
Vrat, usne i tako je počelo.
“Glupane, mislila sam na tebe dugo vremena nisi dolazio na vikend, a ja svake godine dolazila u nadi da ćes se pojaviti” reče ljutito i divlje me poljubi.
Rekao sam da nisam znao i da je trebala ostaviti matorima neki kontakt i ja bih se sigurno javio.
Ljubili smo se i polako skidali… ” Nina ja nemam kondom” rekoh prilično glupo. ” Spremna sam da rizikujem” reče uzdišući i tu je bio kraj. Ljubio sam Ninine male sise, a ona je provlačila ruke kroz moju kosu, osetih u momentu i velike nokte u svojim ustima, olizao sam joj prste, a već narednog trenutka su bili u njenoj vreloj pički.
Legla je a ja sam počeo lizati njenu obrijanu pičku, drhtala je uzdisala, ja nisam prestajao odlučio sam da je dovedem do vrhunca i bilo je tako, svršila je jako u moju facu.
” Hoću da ti ga pušim” reče i naglo mi svuče gaće.
Kurac mi se digao, isprekidano je rekla nešto kao “divan je” i pušila je moj tamni kurac, drkala ga nežnim rukama, ljubila vrelim usnama tako da sam mislio da ću svršiti.
” Sad me jebi polako i svršiću ti sto puta” rekla je i sama ugurala moj kurac u svoju pičku.
Jebao sam je polako, uzdisala je tiho i stalno me gledala zelenim očima, to su bili najbolji momenti mog života. Menjali smo poze i došla je moja omiljena s guza. Nije više uzdisala tiho, vrištala je a ja sam i dalje jebao polako, stajao sam ljubio joj guzu, lizao čmar, svršila je sigurno tri puta, a onda je došao red na mene.
U momentu sam bio na Nini, sjurio do kraja a u drugom pokušaju kurac je ispao, krenula je rukom da ga vrati i to je bilo to, umesto da ga vrati, čula je moje tiho “Nina svršiću” drkala je najviše 5 sekundi i doživela kupanje u mojoj spermi. Svršio sam joj po licu, ustima, sisama.Počela mi je pušiti kurac i onda me jako zažvalila, osjeti sam jezik i spermu u svojim ustima, vraćao sam u njenja. Polizala je gotovo sve i rekla da nisam normalan i da nikada nije vidjela ovoliko sperme pa cak ni u pornićima.
Vraćajući se još jednom mi je popušila kurac, kada sam joj rekao da su mi fetiš ruke, stopala i lepi nokti. Prvo mi je drkala svojim nežnim rukama, a onda sam joj ja ljubio i lizao stopala.
Radila mi je savršen handjob i footjob i pušila. Sav oznojen i iznuren svršio sam jako ni pola kao prvi put ali ovoga puta direktno u usta.
Nina je progutala oblizale se i rekla “divan si ljubavi”.
To veče sam drkao još dvaput i zamišljao prelepu Ninu.

 

 

Erotskeprice.info
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
11:58 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Žurka
02:30 Parovi - Live