UHVATILA SE MOG K**** KOJI JE BIO VAN MOJIH PANTALONA: Privukao sam je na sebe i sad smo se ljubili uvalivši jedno drugome jezik!

 

 

Kao i svaki put kad bi stigao vikend nametnulo bi se pitanje 'Gde? ' i 'Šta? '. Tako je bilo i sada. Mada se u gradu održavao neki festival piva nisam baš nešto ludeo za tim, jer nisam baš neki fan piva. Ali sam na nagovor nekih drugova sa posla pristao, zbog koncerta, naravno. 

 Konačno petak uveče, namirisan i spreman na zabavu došao sam do dela gde se održavao festival. Nekoliko velikih šatora punih polupijane rulje, sa malo većom gužvom oko šankova, a u sredini svega velika bina odakle se puštala muzika preko razglasa. Koncert bi trebao da počne malo kasnije. Potražio sam svoju ekipu, usput snimivši nekoliko dobrih komada, ali su bile malo previše pripite za moj ukus. Ekipu sam našao uz jednu od nekoliko drvenih kućica koje su služile kao kafane. Smestio sam se sa ekipom za veliki drveni sto sa klupama i polako smo se davili u kobasicama i hladnom pivu.

 Za oko mi je zapela jedna mala plava na šanku. Oko tridesetak godina, bujne sise, vitko telo i neprekidni osmeh na licu. Gledao sam je kad bi malo stala da predahne, jer im je tempo bio ubitačan, ne kao na Oktoberfestu, ali blizu toga. Od jednog druga sam saznao da je ona vlasnica, ali nisam baš bio siguran. Počeo je koncert i većina ljudi se preselila ispred bine, barem oni koji su mogli stajati. Ja još nisam pojeo, pa sam ostao sedeti, a ekipa je otišla da gleda koncert, mada se i ovde sasvim dobro čulo.  Bio mi je puno bolji pogled odavde, jer nisam skidao pogled, kako sam kasnije saznao sa Maje.. Došla je do mog stola da pokupi one papirne tanjire i plastične čaše koje su ostale, pa sam se ponudio da pomognem:

- Mogu da ti pomognem ako treba? 
- Ne hvala, nije problem - rekla je prijatnim, ali malo promuklim glasom, valjda je od galame ovde malo promukla- Samo Vi završite jelo.. 
- Ne volim kad mi govore 'Vi'.. - rekao sam i pružio joj ruku - Marko.. 
- Maja.. -rekla je uz čvrsti stisak moje ruke i nasmešila se - Nekako mi ne spadaš u ove ovde? 
- Ma drugari su me nagovorili.. - rekao sam gutajući posljednje zalogaje, pa sam se izvinio za pričanje punih usta, a onda dodao - Ni ti mi ne deluješ kao devojka koja voli ovo? 
- Ahh.. ja sam vlasnica.. - rekla je pa brzo dodala - U suštini moj tata je vlasnik, a imamo i kafić u centru - rekla je i koji, pa sam se setio da tamo navraćam često na kafu, ali i da nju baš nisam video tamo, na šta se nasmejala i rekla - Ja sam ti više noćna ptica, pa sam tamo od sedam uveče.pa sutra dan idem na faks.
- Aha, i kako ide? Mislim faks? - rekao sam uz osmeh, a ona je samo uzdahnula i klonula glavom. 
- Sva sreća što mogu da odložim obaveze, pa sam preskočila neke ispite, ali ove godine moram završiti faks. - rekla je i bacila sve ono u crnu kesu za smeće, pa me pogledala - A koja je tvoja priča? 
- Radim već četiri godine u jednoj firmi za programiranje. Dosadan posao, ali je lova dobra. Solo, nema žurbe za ništa, pa ni za veze.. - rekao sam slegnuvši ramenima, a ona me pogledala nakrivivši glavu. 
- Nekako si sladak. - posle toga se okrenula i otišla za šank. 

 Ja sam pojeo kobasicu i otišao malo u onu gužvu oko pozornice, bio sam tamo nekih sat vremena, pa se vratio do one brvnarice. Bila je tamo, ali uz puno manju gužvu, pa sam se smestio nekako na kraju šanka i dobio još jedno pivo, mada su mi i one dve od pre bile previše. Sad se i ona smestila na kraj šanka dok su dve devojke i jedan dečko koji je pekao kobasice i hamburgere nastavili služiti neku ekipu koja se upravo nacrtala na šanku. Stajala je blizu mene, pa sam mogao osetiti miris njenog parfema pomešanog sa njenim znojem koji mi je bio privlačan. Razmišljao sam koliko dugo nisam ništa pojebao i stvarno sam imao problem da se setim. Svejedno, mali mi se probudio i mojih devetnaest centimetara se sad protezalo u pantalonama i gaćama. Nisam bio svestan vremena oko sebe, kao ni da je koncert već završio i da se ona moja ekipa razišla. Uskoro su zatvorili i malo sam se našao na čudu šta sada, kada me pitala da li sam sa autom, jer je ona bez auta, pošto joj je tata otišao sa autom. Klimnuo sam i otišli smo na parking. Mislim, do grada je bilo kao za kraću šetnju, ali je bila noć, pa nije htela rizikovati, jer je nosila i pazar sa sobom. Ubrzo sam je vozio kući, a pre nego što smo došli blizu njene kuće osetio sam njenu ruku na svojim preponama i njen tihi glas 'Stani tu', pa sam parkirao na jednoj okretnici busa koji sad nije vozio. Pogledao sam je, a ona se nagnula prema meni i poljubila me dok mi je i dalje stiskala kurac preko pantalona. Privukao sam je na sebe i sad smo se ljubili uvalivši jedno drugome jezik. Nije odmicala ruku sa mog kurca, a ja sam uspeo uhvatiti jednu njenu sisu i sad sam je stiskao i mesio. Posle par minuta smo se razdvojili i otkopčala je svoje pantalonice, a ja sam ipak predložio da se prebacimo na zadnje sedište. Nije imala ništa protiv. 

 Čim smo se smestili uhvatila se mog kurca koji je sad bio van pantalona i odmah ga počela drkati i lizati. Oblizala je sve one kapljice koje su se pojavile u međuvremenu na mom glaviću. Zatim se uspravila i opkoračila me, ali sam je zaustavio i izvukao iz novčanika kondom i navukao ga, na šta se nasmešila i pričekala da ga navučem, a onda se smestila na moj tvrdi kurac. Polako se spustila niz moj kurac sa svojom uskom picom i kad je došla do kraja, malo je pričekala, pe se počela vrteti na njemu. Uhvatio sam je za golu guzu i pomagao joj da se počne nabijati na mene. Uzdisala je i stenjala dok se nabijala na moju tvrdu batinu, a ja sam osećao kako joj sve više sokovi natapaju moja jaja. Ubrzo je počela sa jačim nabijanjem, a njeni nokti su se zabijali sve više u moja ramena i vrat, da bi samo nakon jednog dugog, ali malo prigušenog 'Aaaaaaaammmmmmmmmm.. ' svršila i skoro se potpuno opustila. S obzirom da nisam još svršio uhvatio sam je za guzu i počeo je podizati, a onda je zadržao tako da me čvrsto zagrlila, a ja se zabijao brzo kao Singerica u njenu picu i posle nekoliko minuta i ja sam svršio i napunio onaj kondom sve do pucanja. 

 Posle toga se samo skinula sa mene, a kad je videla kako sam napunio kondom samo se iznenadila i upitala koliko dugo nisam jebao, a na moj odgovor se samo nasmejala. Posle toga smo se spremili i odvezao sam je kući, a ona me pozvala da i sutra dođem na kobasice i pivo, a da će onda ona na moju kobasicu. Tako je i bilo.

 

 

Izvor: 24 WINK
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost