PRIMILA SAM NJEGOVU BATINU DO KRAJA: Pokidao je moje gaćice i uronio svoj jezik u moju vlažnu dubinu, zatim se bacio na klitoris i nepogrešivo me stao voditi prema beskrajnom užitku!

 

Vraćali smo se iz Istre na kraju upravo savršenog letnog dana, nebo je već bilo posuto zvezdama i cestom su retko prolazili samo automobili. Lagana muzika opuštala je naša ugodno izmorena tela. Mazila sam njegov potiljak, predivne duge ruke, ramena, a on je nešto ipak još vrlo suvislo pričao o proteklom izletu i mestima koja smo obišli. A meni je na pameti bilo samo jedno, biti što bliže tom prekrasnom mužjačkom telu. Stoga se uskoro moje bezbrižno pipkanje njegove kose polako preobrazilo u strastveno milovanje.

Ruke su mi nestašno plazile po njegovom telu, zavlačile se pod rukave, otkopčavale gumbiće košulje… spuštale se do prepona… On je vozio i kao da nije pridavao ni trunku pažnje onome što radim. Otkopčala sam mu pojas, rasporak i zavukla ruku u njegove pantalone, a on se samo nasmešio na to i nastavio pričati o gospodarskim prosperitetima Istre. Mazila sam mu topla jaja i malca kojeg je probudio moj dodir. Oh, obožavam taj osećaj kada mi **** raste pod rukom, kad osećam kako se ukrućuje, kada se proteže… Kad znam da barem taj najvažniji mišić nije ravnodušan prema meni. Poželeh ga istog trena držati u ustima, pa gotovo legoh na njegova kolena s željom da mu popušim uistinu prekrasni ****.

Zabih mu glavu u prepone i udahnuh dobro znani miris. Taj miris njegovog kurca, taj opojan mošus, osećala bih svaki put kada se napali. Taj **** jednostavno bi promenio miris kada bi bio napaljen, promenio poput bestijalno narajcanog soba koji mami ženku na parenje. Izvadila sam mu **** te ga pohotno strpala u usta. Onako polumekan izgledao mi je poput neke drage, samo moje igračke. Ljubila sam njegov vlažni glavić, strastveno ga proždirala svaki put za centimetar više, a on mi je uzvraćao čežnjom te svakim mojim poljupcem postajao sve veći i tvrđi. To me je strašno uzbuđivalo, pa sam ga počela još žešće pušiti. Sad je predamnom stajao onaj **** kojeg stvarno volim – velik i tvrd, spreman za ubod.

- Obožavam tvoj **** – rekla sam mu u predahu, mazeći se licem o njegov kolac, skupljajući slinu sa svojih usana.
Naravno, nije ništa odgovorio. Tek lagani smešak digao je kutove njegovih prekasnih usana. Mene pali ta njegova nazovi ravnodušnost, pa sam mu sad još strastvenije drkala **** i mazila ga licem, lizala duž cele njegove dužine kako bi mi ruka glatko klizila po njemu, pohotno ga obavijala usnama, predajući se sto posto tom užitku. Moja mala već mokra žudnica počela se još više buditi. Svakim trenutkom postajala sam sve svesnija njenog postojanja i njezine snažne potrebe da ju uteši ****. Iznenadna škripa kočnica prenula me je iz ovog užitka i uterala mi strah u kosti. Za trenutak sam u svojoj glavi izrežirala čitavu scenu nesreće i stranicu Crne kronike.

No, nije na sreću bilo ništa loše, jednostavno nije više mogao voziti. Stao je pokraj ceste i praktički mi naredio da izađem van. Zakoračih iz auta u neki vjerovatno lijepi krajolik kojeg je u potpunosti proždirao mrak. Čuli su se samo cvrčci i neke kasne ptice pjevice. Uopće mi nije bilo jasno u čemu je sada problem, pa sam blijedo stajala na cesti. I on je izašao iz automobila pa smo se ponovno sreli na mojoj strani auta. Upaljeni farovi obasjavali su grmlje uz cestu, a nas dvoje stajali smo nijemo jedno pred drugim. Samo su užurbano disanje i pogled u oči otkrivali našu suštinsku povezanost.

Tada me je snažno uhvatio za glavu, zabio mi duboko jezik u usta i stao strastveno ljubiti. Njegove nemirne ruke prolazile su mojim telom, grabile me za grudi i stražnjicu, skidale one male letne krpice i bacale ih na auto. Za nepunu minutu stajala sam gotovo potpuno gola nasred ceste, samo su gaćice i sandale ostale na meni. Poseo me je na moje krpice razbacane po haubi i stao strastveno rajcati. Osećala sam kako njegov jezik tek nježno dodiruje “slabu točku” moje uspaljene pohotnice. Toplina koja je probijala kroz lim lagano je žarila moju guzu, a on je nenadjebivo pogađao moj klitoris i vodio me ravno prema ludilu. Jer, ovo što on meni radi je ništa drugo do li čisto izluđivanje. Paljenje bez davanja. Igra živaca i strasti. U meni je sve silovitije ključala čežnja za vrhuncem. Kad više nisam mogla izdržati rekla sam mu glasno:

- Jebi me!
- Neka, sad vidiš što ti meni radiš – odgovorio mi je s pobedonosnim smeškom na usnama.

A onda se svojski prihvatio obrađivanja njemu najdraže stvari na svetu. Pokidao je moje gaćice i uronio svoj jezik u moju vlažnu dubinu, zatim se bacio na klitoris i nepogrešivo me stao voditi prema beskrajno željenom klimaksu. Svakih nekoliko minuta prošao bi poneki automobil; neki su trubili, a neki verovatno nisu ni skužili o čemu se ovde radi. A on je tek kad sam tresući se i ridajući svršila odlučio da mogu primiti njegovu kitu. Pa je onako, iz raskopčanih hlača, kakvog sam ga ostavila u automobilu, izvadio svog klipana i ugurao ga ravno među moje vlažne, nabrekle usmine. Probijao se polako, prodirući centimetar po centimetar kroz moj uski hodnik. Uvijek se, pa i sada, čudio kako imam malu “pipicu”, kako ju on od milja naziva. Kad ga je napokon uvalio do jaja, uhvatio je svoj “radni” tempo i stao me silovito ševiti.

- Oooo, jebi me… jebi me – vrištala sam od uzbuđenja. Moj krik nadglasio je i cvrčke i ptice pevice, i ispunio, činilo mi se prirodnom strašću, celi kraj. Nisam mogla razmišljati krije li ovaj mrak neke kuće i hoće li moj bludni krik nekoga probuditi. Predala sam se njegovom kurcu u potpunosti i pustila da me **** u oslobađajućem mraku, na nekoj nepoznatoj cesti. Svojim dubokim uzdahom najavio je da je blizu kraja, no nisam htela da ova čarobna igra završi bez mog svršavanja.
- Jebi me odostraga – naredih mu, a on me bespogovorno poslušao.

Začas smo promenili pozu. Ušetao je svoju batinu ravno u moju guzu. Toplina uzbuđenja šiknula mi je odmah u glavu i slila se prema grudima. Lagana vrtoglavica opijala mi je mozak, koji se ionako nije bavio onim čime bi trebao. Uvaljivao mi je svoju batinu sve dublje i puno snažnije nego pre, a ja sam prstima dražila klitoris. Vodio me je snažno i sigurno prema vrhuncu, koji se svakim njegovim novim ubodom sve više bližio. I napokon svrših, snažno u grču, nabijajući se silovito na njegovu batinu da produljim vreme ovog opojnog užitka. Odmah potom izvadio je batinu i smestio je među moje vlažne guzove. Stisnuo je oble polutke moje guze, pritišćući njima svoju uspaljenu batinu, i svršio prosipajući svoj vrući, gusti sok visoko po mojim leđima.
Tako je naš savršen dan završio savršenom ševom. Divna su putovanja u dvoje, izleti i ove male-velike stvari koje ih čine trajno nezaboravnim.

 

Izvor: Erotskeprice.blog
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost