SVRŠIO JE UZ JAKE UZDISAJE: Izvlačio ga je do kraja i vraćao opet do kraja!

I ako rizikujem da zvučim otrcano i dosadno, i ako znam da mi nece SVI poverovati, moje je da probam.

Potpuno i totalno sam iskrena i za ovo sto ću napisati ne zna apsolutno niko sem jedne moje koleginice i tako treba i da ostane za sva vremena… Ali, ponekad osećam da ću eksplodirati ako ne napišem sve ono o čemu ćutim danima, nedeljama, mesecima, i eto, rešila sam da to podelim sa vama, ovde…

Ne znam da li iko od vas poznaje neku devojku koja se bavi jednim specificnim poslom – dispečer u taxiju… Eto to sam ja već dve i po godine radim ovaj posao gde je 99% muškaraca a onaj 1% činimo mi – dispečerke… I ima raznih i pričaju bajke o nama i sve i jedna je “bila sa svima” ha ha! Ne verujte u to zaista nije tako!

Da ne dužim…. Udata sam (imam 26 god) još uvek nemam dece, radim ovaj posao zato jer ga zaista volim i ako je jako naporno i smene su ubitačne a slobodnog vremena tako malo…. Pa evo koristim ovu treću smenu da napišem priču a svaki čas me prikadaju pozivi, ali uspeću nekako.

Pa ovako… Ja zaista volim moga muža i želim biti sa njim do kraja svog života, ali…. Kada sam ga ugledala, kolegu, razveden, švaler (na glasu) onako lep i onako razvijen i …. Ma šta reći, noge mi se odseku kad ga god vidim….Izašli smo nekoliko puta na piće, Bože, kakav osmeh…. I tako iz dana u dan puštam mašti na volju… A danas…. Danas sam došla na posao, a on tu, i naravno koleginica od koje trebam da preuzmem smenu… Svaki drugi put kad dođe, ja sam sama, uvek me zagrli i malo zadrži u naručju poljubi me u obraz…. Dakle ja danas ulazim i ukopavam se u mestu, jer ona, ona ne bi smela da mi vidi oči, da slučajno ne shvati…. I tako sam stala, i gledala ga a on `ladno prilazi i zagrli me, i drzi u naručju….

“hoćeš kafu sa mnom?” – pitam spuštenog pogleda gledajući tamo negde….
a ona: “Ne može, žurim, on me vozi…”
a on: “pa ne mogu sad, al doći ću….” ošinula sam ga pogledom i očima mu pokazala na nju…. Ne pred njom – vrištala sam u sebi… Sva sreća prozivala je vožnju… Pa se on utišao i nastavio “doći ću večeras – kasnije”

Prošlo je sat-dva i došao je…
skuvala sam tu kafu izbegavajući da ga pogledam…. Seo je pored mene i počela je nasa klasična priča i zajebancija o kolegama, muzici, filmovma…. svemu…. Odjednom tišina… I gledamo se tako u tišini i njegova glava se polako primiče mojoj i on napokon spušta poljubac na moje usne…. Kao da je svet stao…. Ljubimo se strasno, grubo i nežno u isto vreme, dok polako on već počinje da skida sve sa mene a ja prihvatam sve, prepuštam mu se i ne prestajem da ga ljubim…. Odjednom je ušao u mene jako i grubo onako kako volim i krenuo da me nabija uz pod bez prestanka, bez pauze… Izvlačio ga je do kraja i vraćao opet do kraja !!! Bila sam izgubljena… Menjali smo poze i zaista oboje maksimalno uživali bez i jedne jedine reci… Pogledi su govorili sve…. Svršio je uz jake uzdisaje baš u onom trenu kada sam i ja bila na vrhuncu… I kad je sve bilo gotovo poželela sam da bar jos 100 puta bude moj… Ispunio je sva očekivanja pa i više od toga….

E sad dragi moji, kao što rekoh, biću potpuno iskrene sve ovo je apsolutno tačno do dela gde sam napisala “prošlo je sat-dva i došao je…” od te rečenice, pa nadalje je plod moje mašte ili želje, kako god! I ni sama ne znam da li bih prihvatila da se desi bilo šta ili ne… Ja zaista jako volim moga muža i baš zato jos uvek nisam ni pokušala nista a ON, Bože, ON me tako privlači – do ludila!!!!

I ako vam se priča svidela, i ako se nekad nešto desi, obećavam da ću vam napisati da li je ispunio moja očekivanja.

 

erotskeprice.blog.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost