SVUKAO JE SAMO PANTALONE I GAĆE: Zgrabio je za kukove i privukao. Naslonio svoju batinu na njen ulaz otpozadi i svom silinom ga nabio do kraja!

 

Ukratko o nama, Mi smo stariji par, Živimo blizu Minhena. Još kao klinci smo došli kao gastarbajteri. Ja sam ušao u 60te godine, a moja žena Slađa tek 52. Deca odrasla i otišla, seks tu i tamo ponekad, i ne nesto naročito, ali volimo igrice i da idemo po nudističkim plažama, volim poglede na mojoj ženi ali ništa više. Jako postanem ljubomoran kad neko flertuje sa Slađom, po stare dane.
Dosta i radimo, oboje, ja od jutra u kancelariji a Slađa par sati dnevno i to je to. Ne stižemo da kuvamo pa često volimo da naručujemo hranu, jednom prilikom je stigla dostava na vrata, ja normalno u krevetu lenjčarim dok se Slađa tuširala. Doletela je u sobu da vidi zašto ne otvaram vrata, ljutito, a ja je zezam da otvori ona.
“pa gde ću ovako gola, budalo?!”
” ajde, nije ni prvi ni poslednji da te neko vidi golu”
“ma možda je neko ko nas zna, iz komšiluka”
“minhen je ogroman, niko ovde nije iz komšiluka”
na kraju je meni u inat, otišla, mešajući guzovima i otvorila vrata da me napravi ljubomornim kako zna, a znala je da sam se zezao samo. Ja sam se iskreno iznenadio znajući koliko je paranoična i stvarno je izgledala seksi za svoje godine, čista i sveže obrijana.
Kaže da je dostavljač odlepio, i samo buljio u njene grudi ogromne. Inače Slađa je punija i krupnija žena, sa vecim visećim grudima i oblom guzom, ali godine su to, i malo naborano telo. dakle van forme je malo, deblja.
Meni se to svidelo, osećaj kao kad smo na plaži, samo što možemo zimi ovo da radimo a i ljudi su potpuni neznanci.

Nakon toga smo došli na ideju da snimamo reakcije dostavljaca, jer se i njoj svidelo kako ju je gledao mladi Turčin dostavljač.
Dakle da skratim, snimali smo i rezali na CD da ne bi deca našli na kompjuteru, a CDove drzali isključivo ispod kreveta medju novinama. Palo je 10ak cdova, dva puta nedeljno smo narucivali hranu, pa je to posle prešlo u 3 do 4 puta samo zbog snimanja. Uvek različiti dobavljači, od grka, kineza, turaka pa i indijaca.
Uglavnom su svi gledali, neki se i uplašili. Poneki je hteo da pipne, pitao da slika ali Slađa je sve to odbijala, zbog mene verujem.. Sve se to lepo odvijalo, nekad smo zajedno gledali a često sam sam na poslu gledao i drkao.

Snimala je i kad sam tu, a i kad nisam, nije bilo potrebe za bilo kakvom sumnjom i ljubomorom jer sam joj verovao.. Sve dok jednom nisam slučajno među njenom šminkom našao 3 diska..
Začudio sam se, jer CDove koristimo samo za to, i šta traže kod šminke u koferu a ne ispod kreveta. Brzo sam ih spakovao u torbu i odlučio da ih sutra dan na poslu pogledam, šta se tu nalazi.
Prvo sam pomislio da su slučajno zalutali, ili da je nešto drugo u pitanju ali mi je srce kucalo 200 na sat..

Čim sam stigao u kancelariju, upalio sam kompjuter i ubacio prvi CD.
Pojavio se video, izgleda snimano ujutru, naravno Slađa gola i sveže sređena, otvara vrata i pravi se da traži pare da plati, a dostavljač je bio stariji kinez. kako je ušao, on je počeo prvo da pipka guzu i nesto je mumlao, ne razume se šta je pričao. u početku mu je branila, pa je odustao ali je samo svukao pantalone i gaće, i poceo da nadrkava.
Sladja se samo smeškala dok je posmatrala, ali je ostala u uloži traženja novca.
Kinez je bio nizak, bucmast. Imao je mali kurac ali debeo kao konzerva, u jednom trenutku zgrabio je Slađu za kukove i privukao. Naslonio malog na njen ulaz od pozadi i polako pokušavao da ga stavi. Sladja je pomalo uplašeno delovala ali kao da ju je to palilo.
Gledala je malo u kameru, malo okolo i trazila da se osloni, tako da je nekako rukama držala sudoperu dok Kinez se muči.
Uspeo je da ga ubaci, Slađa je samo vrisnula kratko i počela da uživa. Nisam mogao da verujem sta gledam. I to sve od moje ideje je počelo.
Trajalo je to nekih 6,7 minuta i kinez je svršio u njoj. Samo je zakopčao pantalone i otišao bez kinte, u žurbi. Slađa je uzela maramicu i ugasila kameru, sigurno je pod tus otišla.
 Bio sam u velikoj zabludi šta gledam, i zašto je to Sladja sačuvala i sakrila a nije mi pokazala..

Nisam hteo dalje da gledam, odlučio sam da ostavim diskete u kancelariji i da se time pozabavim sledeći dan. A pravicu se lud pred Slađom dok ne dođe trenutak. Možda će biti toga još.

 

Izvor: Erotskeprice.ws
Foto: Instagram/ donnainveli

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost