UZDISAO JE OD ZADOVOLJSTVA: Pomerala sam se gore-dole i nabijala se na tu nabreklu k****** što sam jače mogla!

Jednog dana otišla sam kod Miloša, mog druga, da mu objasnim nešto oko škole. Meni to nije loše išlo, a on me je zamolio pa nisam mogla da odbijem. A nisam ni htela.

Miloš je bio visok i zgodan. Imao je kratku crnu kosu, lepo dupence i bio je sav u mišićima. Skoro sve moje drugarice koje su ga znale su otkidale na njega, a meni je bilo prijatno što sam mogla da budem u njegovom društvu. Došla sam kod njega uveče oko 7.

Nije bilo mnogo da mu objasnim pa sam mislila da kasnije možemo malo da ostanemo i pričamo. Ložila sam se na njega, a mislila sam i da se on loži na mene, ali nisam bila sigurna. Kad sam stigla kod njega, videla sam da je sam – njegovi su negde bili otišli. Bila sam srećna zbog toga pošto je možda moglo nešto i da bude.

Seli smo i za samo pola sata sam mu objasnila sve. Brzo je kapirao pošto je bio jako pametan. Kada smo završili, rekao je da mora da ode do prodavnice i da ga sačekam tu. Kad je otišao, legla sam na krevet.

Razmišljala sam o Milošu, o tome kako je izgledao. Onda sam se užasno napalila .

Pošto niko nije bio tu a Miloš trebao da se vrati za 10ak minuta, odlučila sam da uradim “to”. Otkopčala sam farmerke, zavukla prste u moje gaćice i krenula da masturbiram. Mazila sam svoju pičkicu koja se užasno napalila na Miloša. Otkopčala sam trenerku i podigla majicu.

Brus nisam imala – nisam htela da ga obučem ovaj put, iako mi je bilo neprijatno. Uhvatila sam se za jednu svoju sisu – uvek sam tako masturbirala. Mazila sam klitoris kružnim pokretima, srednjim prstom ulazila unutra. Posle samo dva ili tri minuta osetila sam da ću svršiti.

A onda su se otvorila vrata od sobe. Nisam čula kako Miloš ulazi u kuću. On je stajao tu, i gledao me, sa jednom rukom u gaćicama a drugom kojom sam uhvatila sisu. Bilo me je sramota.

Možda sam htela da Miloš bude moj prvi, ali nisam htela ovako da me vidi – plašila sam se da će pomisliti da sam kurva. On nije ništa rekao, samo je otišao u drugu sobu. Htela sam da odem po njega, da vidim da li je ljut na mene – ipak sam masturbirala u NJEGOVOJ kući

. Taman sam krenula da ustanem, a on se vratio samo u majici i boksericama. Videla sam kako mu se kurac ocrtava na gaćama. Bila je to velika kurčina – prvi kurac koji sam videla uživo – ali bila sam sigurna da je veći od mnogih, pošto sam gledala par pornića.

Miloš je prišao i seo na krevet pored mene. Bila sam napaljena više nego ikad, pička mi je gorela, bila je vlažnija nego ikad, htela je nešto u sebi .

Ja sam i dalje sedela tu, nisam znala šta da radim. I dalje su mi pantalone bile skinute do kolena, a sise van majice, iako sam ih pokrila rukom. Miloš se nasmešio. “‘Ajde, slobodno skloni ruku.

Već sam video”, rekao je. Nisam znala šta da uradim. Razmišljala sam o tome kako sam napaljena i htela sam da imam seks sa Milošem. Zato sam sklonila ruku sa mojih sisa, čije su bradavice bile tvrde kao kamen.

Milan se nagnuo i uhvatio me za jednu sisu. Naježila sam se, bila sam jako napaljena. Videla sam onaj kurac u boksericama i bilo mi je drago što mu se digao na mene. A ko i ne bi? Prišao je i strasno me poljubio.

Uzvratila sam mu poljubac, a onda mi je skinuo pantalone, a zatim i gaćice. Prvi put je dečko gledao u moju golu pičkicu .

I to ne bilo koji, nego Miloš, jedan od najzgodnijih momaka iz naše škole! Gurnuo mi je dva prsta i jauknula sam lagano. Nije se obaziralo nego je samo ubrzao – možda ga je to palilo. Krenuo je da mi obrađuje klitoris i ja sam se topila od zadovoljstva – ovo nikad u životu nisam osetila. Kretao se oko moje pičke a ja sam i dalje drhtala od uzbuđenja, a onda mi je gurnuo prst u moju usku pičkicu.

Jauknula sam jače – ovo je bilo najlepše što sam ikad osetila. Ali htela sam da pružim Milošu malo zadovoljstva i nisam htela da primeti da sam neiskusna i da mi je ovo prvi put. “Legni tu pored”, rekla sam mu. Izvukao je prste iz moje pičke i legao.

Polako sam krenula da mu skidam bokserice, a iz njih je izašao jedan veliki, debeli kurac. Iznenadila sam se što je izgledao ovako veliki, alil sam ga odmah uhvatila, primakla se i stavila ga u usta. Bio je mnogo veliki i nisam mogla celog da ga obuhvatim, ali nadala sam se da je to bilo dovoljno. Mogla sam da radim samo ono što sam videla u pornićima do sad.

Krenula sam da ližem njegov glavić kružno, a onda se premestila na vrh. Za to vreme, drkala sam mu polako rukom. Nastavila sam da mu pušim, a on je uzdisao od zadovoljstva. Kurac je imao drugačiji ukus nego što sam zamišljala, ali ovako napaljena nisam ni o čemu drugom mogla da mislim.

Posle malo vremena, shvatila sam da moja pička ne može više izdržati. “Miloše, molim te, hoću taj kurac u mojoj pički!”, tiho sam rekla. Pogledao me je značajno. Ja sam znala šta sam trebala da uradim – prvo sam skinula majicu koja mi je smetala, onda legla na leđa i podigla noge.

Prstima sam raširila svoju usku pičku koliko sam mogla. “‘Ajde, uđi unutra”, rekla sam stenjajući. To ga je palilo. Nabio mi je kurac u pičkicu skoro do kraja.

Ja sam se naježila i stenjala od zadovoljstva. Ovako nešto nikad nisam osetila – bila je to velika kurčina u mojoj pičkici. Miloš se ljujao napred-nazad, nabijajući mi kurac sve jače i jače. Ovo je bio najbolji osećaj ikad – osetila sam da ću svršiti.

Orgazam je dolazio u talasima u kojima sam se topila. Stenjala sam i masirala svoje sise dok je Miloš sada najjače nabijao svoj kurac u moju nenaviknutu, malu pičku. “Sada legni ti, Miloše”, rekla sam. Morao je da svrši – morala sam da ga dovedem do tog orgazma.

Legao je na leđa. Kurac mu je bio uspravan. Opkoračila sam ga, moja pička je bila iznad njegovog kurca, a onda sam se nabila. Osećaj je bio najbolji – ovo jebanje je bilo nešto najbolje u mom životu.

Pomerala sam se gore-dole i nabijala se na tu nabreklu kurčinu što sam jače mogla. Nisam htela da izneverim Miloša .

Još jače sam se nabila. “Svršavam”, rekao je Miloš stenjajući. Legla sam na leđa i pustila ga da dođe i svrši na mene. Nije bilo bitno, htela sam samo on da bude zadovoljan.

Podigla sam se, uhvatila njegov kurac i polako mu drkala. A onda je svršio. Mnogo sperme je izašlo iz njegovog kurca i palo na moje sise, stomak, na vrh moje pičke, lice, usta i kosu. Nije me bilo briga za to.

Polizala sam spermu oko mojih usta. Sperma je imala čudan, slankast ukus – nisam znala da je takav. Prišla sam njegovom kurcu i strasno polizala svu spermu koja je ostala na glaviću. “‘Ajmo da se istuširamo”, rekao je Miloš.

Klimnula sam glavom – i trebalo mi je tuširanje, po meni je svuda bila Miloševa sperma. Otišli smo u kupatilo i stali u tuš kabinu. Dok sam se tuširala, Miloš mi je uhvatio glavu i poljubio me je još jednom. Onda mi je podigao jednu nogu, i neočekivano me pribio uza zid tuš kabine.

Onda sam videla da mu je kurac ponovo dignut, a onda sam taj kurac osetila u mojoj pičkici. Ponovo je bilo isto, samo što smo se sada jebali u tuš kabini. Miloš je mnogo jače i brže nabijao tu slatku, veliku kurčinu u mene. Osetila sam da ponovo svršavam, a ovaj put je bilo još lepše.

Noge su mi drhtale i klekla sam dole, a onda krenula da mu obrađujem kurac. Lizala sam ponovo i polako mu drkala, sve dok nisam osetila njegovu toplu spermu u mojim ustima. Svršio mi je u usta i to je bilo nešto najlepše što sam osetila. Progutala sam sve u jednom dahu i videla koliko mu se to dopalo.

Onda sam polizala ostatak sperme i progutala i njega. Sve vreme sam gledala u njega, a on je izgledao zadovoljno. Dovršili smo tuširanje, a ja sam se još malo mazila po pičkici iako mi nije mnogo bilo do toga. Sutra, kad smo se videli u školi, kao da se ništa nije desilo.

Ali smo, ponekad, kad se nađemo sami, radili ovo isto. Jebao bi me svojom velikom kurčinom, a ja mu pušila i drkala. Nisam verovala da će biti ovako dobro.

 

Izvor: Erotskeprice.info
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost