BILA JE VLAŽNA I SPREMNA: Lagano ga je ponovo gurnuo unutra i ponovo izvadio, osetila sam užitak!

Svaki put kada stignemo, ja i dečko se strastveno pojebemo. Ali “kada stignemo”. To jeste jednom do dva puta sedmično. I uvek on traži od mene da probamo jednom analno. Meni je prijateljica pričala da je užasno i da je ona odmah prestala kada je osetila glavić u svojoj guzi.
Bilo je to naše veče. On je došao sa posla, ja sam ga dočekala sa večerom i vinom kod kuće. Nakon što smo malo prezalogajili, već smo se našli u poljubcu. Njegov jezik je prodirao lagano u moja usta i tamo se susreo sa mojim jezikom. Zgrabio mi je usta i žvaljio me bukvalno. Otišli smo u spavaću sobu da se jebemo. Otkopčala sam mu pantalone i uhvatila mu već kruti kurac. On me je još uvek zvaljio a zatim me pomalo gurkao dole u medjunožje. Dok sam se spustala gledala sam mu pravo u oči. Inače nisam puno volela oralni seks, ali htela sam tu noć njemu da učinim malo zadovoljstva. Držala sam njegov komad u rukama i lagano počela navlačiti kožicu preko glavića. On je zabacio glavu i reko “Uzmi ga usta sada…”

To sam i učinila. Počela sam da ga gutam. Sve brže i brže. Zatim sam ga izvadila iz svojih usta i osetila malo sperme u ustima. Uhvatila sam ga za kurac i pogledala ga pravo u oči. Zatim sam jezikom kružila oko glavića. On mi ga je već počeo nabijati i ja sam ga ponovo celog uzela u usta. Uhvatio me je za glavu i lagano ga gurao i izvlačio iz mojih usta. Kada sam se zagrcnula izvadio ga je skroz. Legli smo na krevet a ja sam se naguzila. On je navlažio svoju ruku i prelazio sa njim preko moje pičke. Bila je vlažna i spremna za kurac. Zabacivala sam guzu i čekala kad ce me više početi zadovoljavati. On je trljao moju picu sve brže i brže a zatim se sagnuo i polizao jezikom. To me je izludjivalo. Ali on je tek počeo. Sada je u nju ubacio dva prsta. Lagano ih je gurao i vadio. Ja sam se pokušala okretati da vidim sta on tamo iza radi. Odjednom sam osetila njegov glavic na pici. Uzduž moje pičke ga je trljao od nju. Lagano je od moje pice došao do čmara i počeo kružiti oko njega.
Tu sam se već malo prepala. On je znao da ne želim analni seks. Rekla sam mu da nastavi obradjivati moju picu, ali on me nije slušao. Zabio je prst u moju guzu. Osećaj je bio čudan. Sada ga je izvadio i dao mi naprijed da ga poližem. Zatim ga je opet stavio i lagano ga ugurkivao unutra. Bilo je zanimljivo. Celo vreme je trljao glavić od moju picu tako da me je to još vise palilo. Gurnuo je i drugi prst unutra. Već sam osetila malu neugodnu bol. Unutra ih je razdvajao i sastavljao a pritome širio moj cmar. Ja sam stenjala. Počeo ih je naglo uguravati i vući nazad. Tucao me je prstima u guzu i osetila sam prvi užitak. Rekla sam mu u tom trenutku “Hajde, hoću tvoj kurac”. Bila sam napaljena previše da bi razmišljala na posledice. Bila sam u tom trenutku konačno spremna da ga primim u guzu. On se malo podigao na noge i položio se iznad mene. Lagano je glavićem dopirao u moj supak. Bol je postala sve veća i veća. Potekla mi je čak i suza na oko. Ja sam konstantno stenjala dok ga je on gurao unutra. Mislila sam da će mi razvalit guzicu. Onda je bio unutra. I dalje je bolelo. Sada ga je lagano povlačio i ponovo gurao. Ja sam stenjala sve jače i jače. Osećala sam se kao kuja. On je legao na mene i počeo ga sve brže zabadati u moju guzu. Kroz stenjanje sam mu rekla da uspori ali on je samo postao još brži. Imala sam osećaj da će me pokidati. Toliko je bolelo.
Sada ga je izvadio. Lagano ga je ponovo gurnuo unutra i ponovo izvadio. Osetila sam prvi užitak. Iako mi guza jos uvek treperila od zeštokog razvaljivanja. Promenili smo poze. On je seo a ja sam se nabila na njegov kurac. Direktno i lagano je skliznuo u moju guzu ponovo. Ustajala sam i spustala se na njegov kurac. Htela sam još. Osećaj je bio divan. Nabijala sam se gore-dole a onda sam osetila mlazove sperme u svojoj guzi.
Ustala sam i sperma je kapala iz čmara. Noge su mi u tom trenutku zadrhtale. On je prstima zakvačio sperme iz moje guze i dao mi da poližem… sve sam sa zadovoljstvom onako napaljena progutala…
Kasnije smo se zajedno istuširali. Celo vreme su mi noge drhtale i koljena su mi klecala. On se smejao i rekao da će to brzo proći da je to samo od kurca u guzi. Od tada sam ga veoma često primala u guzu i uvek sam uživala u analnom seksu.

 

Izvor: erotskeprice.info
Foto: YouTube Printscreen/Hot Indian

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost