IMALA SAM DEČKA, ALI SAM GORELA OD ŽELJE ZA DRUGAROM IZ RAZREDA: Otišao je sa časa u wc, ja sam krenula za njim, a onda mi je on ispunio sve snove!

Idem u 3. razred srednje škole, niska sam, imam dugačku plavu kosu i veće grudi, guza tu i tamo..

Imam već par godina dečka, ali mi se svideo drug iz razreda. Onako, lep je, visok, krupan, jake ruke…

Uvek mi je kroz šalu neku govorio kako sam slatka i tako nešto u tom smislu.. Nisam mu davala do znanja da nešto želim, ali sam primetila da me onako pomalo odmerava.

Dobila sam neku želju da se pojebem sa njim, ali nisam znala kako… Jednom je izašao sa časa da ode do WC-a. Pomislih eto prilike da odem za njim i probam, pa kud puklo da puklo… Kroz 2-3 min sam i ja pitala da izađem i profesorka me je pustila..

Ušla sam u muški WC i rekla “Eej gde si”.. Pitao je jesam li to ja, na šta sam potvrdno odgovorila.. Rekla sam mu da želim da uđem kod njega, malo se začudio, ali sam mu rekla da sam ozbiljna..

Pustio me je, ušla sam i rekla mu da mi se dopada i da želim da se jebemo.. rekao je da možda nije pametno da to sad uradimo.. ali rekla sam da baš želim sad odma tu i zgrabila sam ga za kurac preko gaća onako.. samo se trznuo i nasmejao.. poljubio me je nežno, a ja sam nastavila da mu mesim kitu dok smo se ljubili.. osetila sam kako očvršćava i raste…

Zadigao mi je haljinu, spustio gaćice, pribio na zid i namestio ga na usmine.. već sam počela da uzdišem jer me je to baš napalilo, polako sam vlažila. Polako je počeo da ulazi, išao je polako.. i nije ubrzavao, držao je taj neki spori ritam… tek nakon nekog vremena je počeo da ubrzava, a ja sam sve brže i brže disala i već zatvorila oči..

Osetila sam da ću ubrzo svršiti. međutim on je prvi i to u mene… nastavio je da me jebe dok i ja nisam svršila.. a onda sam mu jebala mamu i rekla mu da ako zatrudnim odsećiću mu muda… i da ne sme niko za ovo da sazna.. naravno, složio se… rekao je da nije dugo toliko uživao kao sa mnom i pitao me da ponovimo nekad, ali u sobi.. pristala sam, ali da više bez kondoma ne razmišlja da kreće…

 

erotskeprice.ws
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Kviz: Naslovna strana
11:55 Vesti
11:58 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:05 Serija: Suze moje sestre
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live