KREĆE SILOVITI, LUDAČKI ORGAZAM: Uživam u tim prodorima, osećajući ga čitavom površinom unutrašnjosti p****!

Po običaju je odmah po ulasku u stan oprao ruke I zavukao se u sobu. Došla sam brzo posle njega. I odmah je navalio... Ljubio me je spuštajući se na krevet zajedno sa mnom. Skidao me je brzo i nestrpljivo, „u slojevima“. Brzo se spustio na grudi, pa na stomak pa na butine... Izluđivao me je svojim nemirnim jezikom i usnama, grabio je gladno svaki milimetar moje kože, prepuštala sam mu se uživajući u slatkom, nestrpljivom iščekivanju da mi spusti jezik na pičku i krene svoju neponovljivu igru koja me uvek iznova izludi i iz koje prvi put u životu, pod stare dane shvatam zašto su neki ljudi zaluđeni oralnim sexom. Ležim na leđima, potpuno opuštena, sa njegovom glavom među svojim raširenim nogama i uživam iskreno u svakom dodiru: njegove ruke na stomaku... druge ispod guze... jeziku koji vešto oblizuje unutrašnjost pičke menjajući područje delovanja, kao i ritam... brzinu pokreta... sve. Pričam nešto... uvek se posle toga smeje i neće da mi kaže šta... a ja se pogubim i pojma nemam. I uvek kažem da bih ja u tim momentima „sve priznala“ samo da nastavi i samo da me još malo izluđuje. U nekom momentu jeziku pridružuje prste. Gura mi ih u napaljenu pičku... mazi okolo... pritisak je tačno onoliki koliki treba da bude... dovoljan da osetim užitak, dovoljno nežan da ga ne pokvari. Vraća jezik.. unutra – napolje... izdižem guzu i pomeram se prema njemu ... da ga bolje osetim. Liže čitavu površinu i jezikom zahvata i guzu. I tako nastavlja igru, ponavlja pokrete, uvodi nove, menja ritam... lepo mi je... prelepo i uzdržavam se koliko god mogu.
Reda radi po nekada pitam: „Jesi li se umorio? Da li ti je dosadilo?“ uvek odgovori kratko: „Ne. Uživammmm“ i nastavlja...
Orgazam kreće istovremeno iz kičme i kolena... silovit, ludački... sa sve prskanjem („fontanica“ je naziv koji on koristi) koje mi je nekad jako smetalo... bilo neprijatno... ali sa njim – ne. On voli tu potvrdu svog „rada“ i prestao je i da se izmiče... Ali, ovog puta grabi klit usnama i iznenađenje je bilo potpuno – još jedan nenormalno jak orgazam me protresa silovito i samo imam snage da šapnem: „Ti nisi normalan!“
Gledam ga kako se zadovoljno i srećno smeši... Razumem taj osećaj koji izaziva pružanje užitka... Ubeđena sam da smo se baš na tome pronašli i da baš zbog takvog mentalnog sklopa kod oboje, toliko dobro i dugo funkcionišemo.
Približava mi svoje lice... ljubimo se dugo... željno, nežno, strasno... svakako. 
Gleda me u oči dok se namešta između mojih nogu, savija ih i jednim potezom prodire čitavim kurcem. Uživam u tim prodorima, osećajući ga čitavom površinom unutrašnjosti pičke... Šapuće: „Da li te dobro jebem?“ , odgovaram sa: „Daaaa!“ ponavlja pitanje... Šapućem: „Obožavam kad me jebeš... obožavam tvoj kurac... znaš li koliko mi je lepoooo?“ Hvata me za ruke, prebacuje mi ih iznad glave raširene... šapuće: „Ne možeš da mrdneš!“ „I ne želim...“ zadovoljno dodajem...
Menja ritam... odmara kurac kako bi što više produžio obostrani užitak...
Pogledi nam se sreću... spušta se do mojih usana... ljubi ih žestoko, skoro grubo... uzvraćam sa uživanjem... 
„Obožavam tvoju pičku“ šapuće 
„I ja tvoj kurac“ uzvraćam
„Dobro se slažu... pravljena je po meri mog kurca“ govori
„Daaaaaaa...“ potvrđujem na ivici ekstaze.
Svršavam žestoko sa njim na sebi i u sebi. I hvatam onaj njegov pogled zadovoljstva. I radujem se što će od tog trenutka biti opušteniji... posvećeniji samom sebi.
Zna da volim kada nastavi da me jebe kao da ništa nije bilo.
Zna da uživam i dalje... zna da mi prija njegov dodir, tela slepljena od znoja, zna da sam spremna i da ću mu sa uživanjem ispuniti svaku želju...
„Želim da mi pušiš... želim da ti zalijem krajnike spermom...“ šapuće „Želiš da te jebem u usta?“ pita i zna odgovor...
Ostavlja me da ležim i namešta se tako da može da mi strpa kurac u usta. Hvatam ga halapljivo. Posle par prodora se zagrcnem, ali ne stajem... Nastavlja pažljivije, ali znam da je na ivici.
Gutam ga halapljivo i prvi mlaz sperme mi završava u grlu. Zagrcnem se... oprezno pokušava da ga izvuče, hvatam ga usnama i uvlačim ponovo... Sperme ima svuda okolo... najveći deo ipak završava u mojim ustima i grlu... Brzo spušta glavu i ljubi me hvatajući svojim jezikom ostatke pomešanih tragova užitka.
Spušta se pored mene na krevet. Oboje ležimo opruženi na leđima, oboje sa zadovoljnim smeškom, sobom odjekuju samo isprekidani ubrzani uzdasi kao posledica upravo doživljenog užitka. 
Najlepše od svega je što je to tek početak... Narednih nekoliko sati nećemo se odvajati.

 

Izvor: klubzaodrasle.com
Foto: YouTube Printscreen/Hot Indian

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost