STAVILA GA JE U USTA I POČELA DA PUŠI: Gutala ga je duboko u grlo a njena usta su bila balava od mog vlažnog k***a!

Došao je i taj dan. Preseljenje u novu kuću. Kako smo do sada živeli u zajednici, za mene ženu i klinca je to bio novi početak. Posle useljenja i opremanja žena je počela da radi. Kako bi nam pomogli oko klinca dok se ne uhodamo žena je pozvala kevu da dođe na par nedelja kako bi vozila klinca u vrtić i čuvala ga. Hm dolazi mi moja guzata tašta. To je žena u 40 tim godinama koja je oduvek svojom pojavom podizala moj kurac. Srednje visine, lepih grudi koje su ipak zbog godina malo visile, ali savršene guze i jakih butina koje su najviše privlačile pažnju…

Po dolasku tašte stvari su tekle uobičajeno, ali moje oči nisu silazile sa njene guze,što je ona ipak primetila. Posle nekoliko dana njenog boravka žena je uobičajeno otišla na posao, a ja došao iz noćne smene. Tašta je poranila, odvezla klinca u vrtić i sačekala mene da pijemo kafu. Pozvonih na vrata, a tašta otvori. Prizor koji sam video ostavio me je bez daha. Tašta u kratkoj bodi majici, bez brusa na kojoj su bradavice gurale kao da hoće napolje, a drugi deo tela još bolji, crne čipkaste gaćice koje su se uvukle do pola u njenu mesnatu guzicu. O zete stigao si, zagrli me i poljubi u obraz a ja joj uzvrati poljubac zagrlivši je oko struka. Njen izgled i polu golo telo mi je nadrkalo kurac. Ja rekoh hoćemo da pijemo kafu, a ona kaže ja te i čekam da popijemo. Rekoh joj ajde kuvaj, a ja odoh da se istuširam.
Posle tuširanja sam odlučio da izađem iz kupatila samo u gaćama, pošto je i tašta slobodno odevena. Namestio sam kurac na sredinu bokserica tako da napravi što veću izbočinu. Izlazim iz kupatila, a tašta nosi kafu iz kuhinje. Prolazeći pored mene uhvatio sam joj pogled na mom kurcu. Seli smo da pijemo kafu uz neki neobavezan razgovor. Njene oči su prelazile preko mog kurca, a moje su buljile u njene butine i bradavice. Par puta smo uhvatili jedno drugo kako se gledamo ali je ostalo na tome uz blagi smešak. Počela je prva priču jao zete ti deluješ baš umorno, a ni ja se nisam nesto naspavala, hoćeš li ti i ja na spavanje sad. Hoću odgovorih, a ona kaže, mogla sam i ja još malo da odmorim pa posle da spremam kuću. Rekoh joj pa lezi spavaj sredićeš imaš ceo dan, a ona stidno reče pa ja ne mogu nešto da zaspim kad ležim sama navikla sam ceo život pored muža. Naravno ponudih joj da legne pored mene što je sa oduševljenjem prihvatila. Legli smo u krevet i nastavili priču. Znaš zete ti si baš lep dečko, tebe bi svaka devojka poželela a i većina žena. Hvala ti tašto, moram ti priznati da ti lepo izgledaš za svoje godine. Ma daj zete gde lepo izgledam, vidiš da imam i stomačić. Rekoh joj da, ali imaš savršenu guzu. Hvala zete, a tebi se baš sviđa moja guza? Naravno oduvek sam uživao da gledam dok idete, a i zamišljao sam vas u krevetu sa mnom. Pa evo sad je prilika zete reče tašta i uhvati me za kurac. Jezici su vec počeli da nam se prepliću, a moje ruke su zaronile u njene gaćice. Konačno sam uhvatio to mesnato dupe moje tašte. Drkala mi je kurac, a ja sam joj trljao pičku i kružio po anusu. Duboko je uzdisala. Skinuo sam je i počeo da ližem tu vrelu pičku. Bila je lepo izbrijana i mirišljava. Kružio sam i sisao njen klitoris povremeno joj lizajući i čmar. Stenjala je i uvijala se dok jednog momenta nije ustala i spustila se do mog kurca. Uhvatila ga je u usta i počela da puši. Osećao sam njen jezik na glaviću i jajima. Gutala ga je duboko u grlo a njena usta su bila balava od mog vlažnog kurca.

Ustao sam i okrenuo je od pozadi a ona je iskusno kao prava jebačica spustila prednji deo tela i izbacila guzu. Jos malo sam joj lizao pičkicu i anus šamarajući njeno veliko dupe. Uhvatio sam je za kosu i jako nabio u pičku. Uz glasni uzdah ga je prihvatila i počela da se nabija na njega. Jebao sam je divljački nabijajući se u nju, a ona ga je samo pohotno primala. Bio sam blizu svršavanja, a ona reče daj mi ga u usta. Izvadio sam ga i nabio joj u usta, a ona je gutala spermu koja joj je curila iz usta. Nastavila je da ga puši i ubrzo ga podigla. Uzeo sam kremu sa komode i počeo da joj mazem čmar. Uvijala se primajući moje prste, govoreći mi to sam zete oduvek želela, budi nežan prvi mi je put. Namestio sam kurac na njen anus i počeo da ga guram.
Bila je tesna ali sam polako ušao u nju, glasno je stenjala primajući ga. Počeo sam sve jače da je nabijam držeći je jednom rukom za kosu, a drugom šamarajući njene velike guzove. Počela je da vrišti grčeći se svršavala je, a i ja sam ubrzo napunio njenu guzu. Rekla mi je zete stvarno si me dobro izjebao, nisam ga dugo ovako primila….

 

Sexcentrala.com
Foto: Instagram 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15.20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte parove
21:00 Provodadžija
22:00 Parovi - Parograf
02:30 Parovi - Live