NAGUZIO ME I UHVATIO ZA KOSU, A ONDA MI GA I NABIO: U tom trenutku sam plakala i vrištala, lomio me na komade, sve zvezde sam videla!

Moj bivši….
Zvao me je jednom kod njega da dođem. On je taj što svaku može da dobije. Nema šta da je loše kod njega. Visok lep zgodan PRELEPO GRAĐEN. Kada smo raskinuli rekao mi je da neće više sa mnom i da je bolje da nastavim sama…

ALI … tog dana pozvao me kući kod njega i otišla sam. Posle par sati eto me u njegovom ugaoniku sedim, pušim cigaru i gledam ga. Popričali smo malo čisto da vidimo šta ćemo. On je meni bio prvi u svemu. Posle duge priče, posvađali smo se, počela sam da plačem od muke jer je previše bola bilo.
Htela sam da odem i on me je uhvatio za ruku i reko, ako sada odeš zaboravi me! Sela sam i ućutala, prišao je i seo pored mene, obrisao mi suze sa lica i hteo je da me poljubi. Maknula sam glavu na stranu i rekla da nije potrebno da me ljubi kad je takav. Pogledao me je i reko: ako tako oćeš ok onda !
Tada nisam znala kako da reagujem. Video je da nema ništa od toga i otišao na drugoj strani, gledao me i jeo pogledom.. nisam znala šta da radim dal da odustanem ili drugo. Prišla sam mu i naslonila se na njega, gledali smo se u oci i poceli da se ljubimo. Odmah mi je stavio ruku dole preko pantalona. Pogledala sam ga i videla da mu se digo, jer 20 cm sa tolkom debljinom lako se ocrta na pantalonama. Otkopcala sam mu kajs i skinula ga celog. Nabrekao mu je, bio je kao nikad. Legla sam tada dok me je polako skidao.. onda je poceo da me mazi i reko: Oćeš ?
Znam da sam za to došla. Ne mogu nazad sad..

Nasmesio se i rekao, ne reci da neces jer cela si luda zamnom. (Imao je pravo )
Legao je pored mene ljubio me, i polako prste mi je trljao klitoris, pa je poceo da gura prste u picku sve jace, uvatio me je za sise i mesio ih nenormalnooo lizao me celu.. a usne mi je grizao kolko je zeljan bio……. onda sam se okrenula i pocela sam da ga drkam i rekao mi je, ocu da ga stavis celog u usta, digla sam se i stavila nekako njegove cele 20cm do grla, drzao me bio za kosu i sve jace gurao, hteo je da eksplodira… kad je video da nisam mogla vise digo me i bacio na trosed.
Kleknuo na pod i digo mi noge na rame, a tada… Jojjjjjj boze mili zvezde su mi padale, nabila sam glavu u trosed i plakala, vristala….lomio me je na komade sve jace i jace i pricao ocu da te pocepammmmm okrenuo me i naguzio, uvatio me za kosu i tako drzao.. pa mi nabio mi onaj njegov debeli kurac i mlatio tako citavih pola sata non stop, vristala sam muuu JACEEEE JACEEEEEE AAAAAAAHHHH AHHHHHHHHHHHHH AAAAAAAAAAAAAAA!
MMmmmhhhhh, ajde pokazi mi kolko sam ti nedostajala jebacino moja, pogledao me je i reko SAD CES DA VIDIS.. uvatio me je i sela sam na trosed na naslonu, rasirio mi je noge kolko je moglo i gurao ga u picku pa u dupe, kako smo i ja i on celi bili mokri padale mi noge i okrenula sam se i nabila sam glavu na zid i rekla mu: Nabi mi ga da ne mogu da ustanem. Vatao me je za dupe, jebaoooo mii pickuuu, cinilo mi se da sam sva isecena stenjao sa mnom to me jos vise bilo napalilo… Jebao me kako je najbolje znao udarao me sa svake strane suze mi kuljale kolko me bolelo, posle mi josss vise rasirio noge i drzao mi je glavu kako je bila na zidu, to je bilo MMMMMMHHHH!! Lomio me sve jacee, a ja sam zid grebala sve vise. Kako nisam mogla da stojim vise uvatio me i bacio na pod, kao zivotinje smo bili okretao me je na svakoj strani jebao me je sa svom snagom, i ako smo spavali stotinu puta do sada svaki put me sve vise boli zbog njegove debljine, ali htela sam sto vise jer mi je nikad nije bilo dosta njega.

Digla sam noge sve do mojih ramena i rekla sam mu nasloni see, stavio mi onu njegovu debelu kurcinu i mlatio tako, ne znam dal je bilo zbog pozicije al me je nenormalno bolelo, kad je presaoo u picku pocela sam da svrsavam, a on ga je jos vise gurao, 200 na sat i samo je stenjao HMMM AHH AHH AHH AHH……
Uhvatio me posle bio za kosu i nabio mi glavic u usta, drkao ga i reko mi ajde me jos vise napali sadd, nabijala sam prste u picku, mazila klitoris nepunih 5 seknudi kasnije mi rekao dolazi da ga pusis sad.
Crvsto sam ga drzala u ustima i poceo da me punii njegovim spermom. Gledala sam ga u oci i polako gutala…… kad smo zavrsili ja sam mislila da odem, otisla sam u kupatilo da se sredim, on je dosao i reko: Sreco nisam jos zavrsio sa tobom.
Naslonio me na plocice i opet jebaoo u istoj poziciji citavih 20 minuta sa istom snagom..posle me je opet odveo u dnevnu sobi gde sam sela na njega… Uvatila sam ga za kurac i nabijala polako glavic u meni, trljala
sam klitoris sa njim i nezno stenjala, totalno mokra.
Poceli smo da se ljubimo.. i pitala sam ga: Jel si dobio sta si hteo sad? Ti samo moju picku trazis
On mi rece: Volim te Marija!!!

 

sexcentrala.com
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost