IMA TALENAT DA RASPALI MUŠKARCA: Okrenuo sam je na leđa i snažno ušao u njenu usku p***!

 

 

Imao sam devojku, zvala se Bojana. Išli smo već neko vreme. Onda bi pred veče došli u moju kuću. Tata je pekar i radi noću, mama bi otisla da obiđe bolesnu sestru na selo, mi u mojoj sobi. Puštam moj kasetofon da svira. Stereo je i ima jedan dek samo, ljubimo se. Kako se samo slatko smeje. Ima farmerice i crnu majicu, sluša rok muziku. I hevi metal. Puši neke duge, a tanke cigarete. Niža je rastom, noge su joj tanje do kolena. Od kolena su joj jako lepe, malo idu u X, širi kukovi, guza fantastična, ali stvarno fantastična.


Stvorena da joj odmah ono radim odpozadi. Prosto da se ne skidas sa nje. Ruke su joj jako, jako lepe, seksi, izvanredan oblik. Kosa crna, ni duga ni kratka, natapirana. Ponekad bi je zalizala, onda bih joj skinuo majicu. Ima super sisice, duguljaste. Kozje sise, da se našalim. Hvatamo flašu vinjaka, cug ona, pa ja. Pa tako nekoliko puta, smeh, šala, grljenje, maženje, poljupci. Grli me njenim fantastično izvajanim rukama, lepa joj i šaka. Nokti kraći, negovani. Hvata mi kurac tom malom rukom, drka mi, skinemo se goli. Volim dok stojim da ona kleči i puši mi. Tako mi to prija. Pošto sam je dole obradio jezikom, ulazim između njenih nogu. Ona leži. Postavljam joj jastuce pod glavu. Hvatam joj i gnječim obe sise, onda se ona obrće da je uzmem odpozadi. Gledam savrsenu guzu, prodirem snažno u njenu usku picu. Ulakšavam, dišem duboko. Pali me opasno njena pozadina, uzbuđen sam pa samo što ne svrsim. Onda ulaksam, naginjem se i ljubim je. Ljubim joj usne, ližem jezikom, osećam i njen jezik. Onda opet gas dodam, ona tako uzdiše… Njisti kao poni kobila. Ovo me izuzetno pali. Talenat je da raspali muškarca. Hvatam joj sise i mesim. Onda joj pipam lepe zategnute butine. Gnječim joj guzove sa njenih širokih kukova, svršavamo oboje. Spavamo zagrljeni. Ujutro… zornjak. Samo sad ne odpozadi. Među njenim sam raširenim nogama. Ljubim je strasno i dobro joj stezem sisice. Prodirem u ritmu, a ona prevrće očima. Stenje, smejulji se, nežno mi kosu čupa… I našla je drugog. Izbegava me. Ne javlja se. Nije na sastanak došla, neko je sad ima? Ne znam ko? Naše noći je za tili čas prodala. Taj sigurno para puno ima? E, šta ću sad?

Vece je i sam sam u kući. Idem po sobi nervozan kao ris u kavezu. Muka mi je. Ni vinjak ne pomaže. Znoj me probija. Imao pa nemao, kletva me stigla. Grizem usnu. Tuče sat dva posle ponoci. Nemam mira ni sna. Sedam u fotelju. Gledam moj kasetofon. Zamukao je basš kao i ja. Bez struje je mrtva stvar. Volim ga ali sam stedeo za moćnu liniju. Volim muziku. A sad vidim da je sve to sranje. Sve je mrtva stvar. Bez žene i bez ljubavi. Sve je golo govno. Žena je najbitnija potreba i najveća lepota koju je Bog ikad stvorio ili će ikad stvoriti. Za koji dan odoh u kafić na drugi kraj grada da se malo opustim. Bojanu tamo najverovatnije neću sresti. Sretnem mog prijatelja ili druga Milorada. Zapričali se i ja se opustio malo. Odlazimo. Kazem Miloradu za Bojanu, mislio sam da mu se požalim kao drugu. Slegao je ramenima, žurio se negde. Prođe jedno desetak dana, tuga ne jenjava. Praznina, besmisao. Opet odem u onaj kafic, tamo sedi Milorad. Ćaskamo uz pićence, ja se opet opustio. Onda će Milorad meni reći, a nekako sa nekakvom, pa da kažem radošću uz ciničan podsmeh: “Sinoc posle rok koncerta je odveo u bastu. Znaš li da onaj Nenad jebe Bojanu?!”… Udari me čekić. Smrači mi se. Bašta je jedan napušteni magacin gde momci dovode devojke na seks, ako nemaju gajbu.

 

 U nasem gradskom muzeju smo radili nešto ispred moje firme. Tu upoznah Vesnu. I spanđamo se mi. Pola godine kako smo u vezi. Moja soba, kasetofon tiho svira. Ljubimo se goli na krevetu. Volim je iz sve snage. Kako me samo gleda njenim srneđim očima. Plavuša paž frizure. Žestoko se ljubimo, mazim je svud po telu. Ona mene isto dodiruje. Joj, koji osecaj. Grabim joj dojke, stiskam i mazim, padamo na krevet i valjamo se. Zagrljeni u toplini ljubavi. Dižemo se sa kreveta. Kao iz vode da izranjamo. Zadihani hvatamo vazduh, dok dolazimo do daha, mazim joj okruglu lepu guzu. Ona me gleda i strasno se smeje, opet nam se usne spajaju. Kljuckam je poljupcima, hvatam usnama gornju pa donju usnu. Pa onda jezik njen… mačiji… lepi. Hvatam je obema rukama oko njenog uskog golog struka. Diše ubrzano, smeje se, kao da me čika i izaziva. Onda je oborim na krevet i gurnem karlicu medu njene noge. Onda nagli trzaj. Uzimam joj noge i podižem, prodirem, a ujedno joj ljubim njene lepe listove na nogama. Grlim je ponovo, u mome je naručju. Volim je duboko i neizmerno. Mrvim joj usne poljupcima, grlim je snažno kao da mi je neko otima. Prenosim otkucaje svoga srca njenim grudima.


Jednom šetamo, a ona se nesto uzjogunila. Svađala bi se. Uzmem je za ruku pa oko struka, pritisnem je uza neki zid i strasno ljubim, dugo. Mazim joj lice kao malom kučetu ili mačetu. Grlim je svu. Tako ti je to bilo. 


Sedim u kafiću sam, pijem vinjak i razmišljam. Setim se Bojane, šta da sam usao u ozboljnu vezu sa njom pa da mi onda uvali kurac onako? Stežem čašu na stolu, ali šta je dobro u svemu tom. Proveo sam se sa njom. Spavao sam sa njom. Pa jebi ga, ona je malo lepsa od Vesne. Zaboravljam je, mada se i setim. U duši je ostala rana koja ne zarasta. Volim je jos uvek….

 

Izvor: Sex centrala
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost