STENJALA SAM I RIDALA: Nije odustajao, prodirao je u mene i derao me! Svršila sam uz vrisak koliko mi je bilo dobro!

Radim kao prodavačica u jednom supermarketu i imam mnoštvo kolega. Ali jedan je poseban, moj kolega koji radi u skladištu. Visok je crnokos i jako razvijen. Ja imam 24 godine a on je stariji od ima, ima blizu 40. Ali je komad i po!!! I nije oženjen a nedavno je prekinuo dugogodišnju vezu. A ja mogu reći da sam atraktivna crnka. To svi kažu. Imala sam teško detinjstvo i jako mlada se zaposlila jer mi je bilo to jako potrebno. Posao mi je uzeo svu energiju. Mlada sam ostarila.Svi su me doživljavali kao simpatičnu i veselu devojku, koja se uvek smeje i sa svakim je pristupačna.A u duši sam venula i kopnila.

Kolegica koja me vozi počela je uzimati i Nenada našeg zgodnog skladištara. Jednom je uzela još dve kolegice tako da sam ja sela iza sa Nenadom. Nešto jako čudno mi se počelo dešavati. Osetila sam ugodnu toplinu u trbuhu i ugodne žmarce koji su se protezali po celom mom telu. Od tog dana nisam mogla prestati misliti na Nenada. Počela sam ga i sanjati a kada bih se budila ostajala je ona teška i gorka praznina. Malo po malo nas troje počeli smo se voziti s tom jednom kolegicom i ja sam uvek sedala iza sa Nenadom.I uvek isti onaj predivan osećaj me obuzimao. Tu sedmicu radili smo popodne i naveče se vraćali kući. Prva je izlazila kolegica koja je sedila ispred , pa ja pa onda Nenad. Dobro se sećam bio je utorak. Taj utorak Nenad mi je seo bliže nego ikada. Položio je ruku na moju nogu i počeo me milovati. Zatim ju je zavukao u moja bedra i milovao primačući ruke mom međunožju koje je bridilo. Kada me dodirnuo stresla sam se i jedva zatomila jecaj. Ja sam položila ruku na njegova bedra i pomilovala ga po snažnoj nozi. Zagrizla sam usnicu da ne ispustim krik zadovoljstva koji me obuzimao dok me gladio između nogu, dok je milovao mesto koje niko nikada nije dirao. Kada sam osetila da se ne mogu kontrolirati uhvatila sam ga za ruku i odmakla.
Sutradan kada sam ja izašla Nenad je rekao da će i on tu izaći kod jednog prijatelja.Sva sam se naježila. Kada je kolegica otišla zgrabio me u zagrljaj i utisnuo strasan poljubac u moje usne. Zagrlila sam ga i uzvratila poljupce. Duboko sam i nekontrolirano disala. Uzbudila sam kao nikada u životu. Počela sam osećati ono što nikada nisam. “Dođi” rekao je i uhvatio me za ruku. Odveo me u zgradu do moje i otključao neki stan. “Ne boj se. To je stan mog prijatelja kojeg ja održavam. Uđi, osećaj se kao kod svoje kuće. Moj je prijatelj na putU i neće doči još pet dana” rekao. Počeli smo se ljubiti na hodniku i milovati. Polako me svukao pa sebe. Pogled mi je zastao na njegovom međunožju. Kurac mu je bio spušten ali zastrašujuće debeo. Nije bio toliko velik koliko debeo. Progutala sam pljuvačku i zadrhtala. Stao je iza mene i obema rukama uhvatio moje sise. Počeo ih je milovati i mestiti dok mi je ljubio vrat i dahtao na uho. “Prelepa si” ponavljao je. Polako je počeo spuštati ruku po mom trbuhu do mog međunožja koje je gorelo. “Ooooooh” oteo mi se uzdah iz grudi. Počela sam se nekontrolirano tresti, drhtati i stenjati. Izgubila sam se u nekom predivnom i nikada ne doživljenom osećaju.U jednom trenutku činilo mi se da sam napustila svoje telo i lebdela. Nenad me čvrsto držao dok sam se smirivala. Okrenula sam se prema njemu i izljubila mu lice, pa vrat, pa prsa. Spuštala sam se sve niže i lizala sam mu trbuh i pupak. Uhvatila sam tu njegovu gromadu u ruku i celog ga oblizala.Zatim sam ga strpala u usta i počela ga pušiti. Nije bilo lako s obzirom na njegovu debljinu ali sam se trudila. I svršio je po mom licu. Kada se smirio podigao me na ruke i odveo do sobe. Polegao me na krevet i lizao mi vrat, pa bradavice. Na njima se malo duže zadržao i dovodio me do ludila!!!!!!!!! Lizao ih je i cuclao a moje telo prožimali su sve jači i snažniji žmarci. Zatim se spustio na moj trbuh a onda još niže. O kako me dobro lizao dole. “Mmmmm kako lepo mirišeš” dahtao je. Ja sam bila potpuno zanesena. Opet sam doživela snažan orgazam. Nenad se podigao nad mene i namestio svoju kurac na ulaz moje pičke. Stenjala sam i ridala. Nije odustajao, prodirao je u mene i derao me.Imala sam osećaj da me reže nožem. Osetila sam kako me širi. Nastavio je prodirati u mene i širiti me. Napokon je ušao ceo i ostao tako da se priviknem na njega. Počela sam osećati ugodu. Brzo se moja pohotnica navikla na njegovu širinu i veličinu. Svršila sam uz vrisak koliko mi je bilo dobro. 

 

Izvor: Erotskeprice.ws
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15.20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte parove
21:00 Provodadžija
22:00 Parovi - Parograf
02:30 Parovi - Live