R***** MI JE BILA SKROZ MOKRA I SPREMNA: Osetila sam na stomaku kako me dodiruje njegova čvrsta i nabrekla k***!

 

 

Ja sam sasvim obična devojka, duge crne kose i tamnih očiju. Viseg rasta i to je ono što me uvek odvajalo iz mase devojaka u svom gradu. Ne može se nikako reći da sam ružna. Imam lepo izvajano, oblo telo, i kao prava ženka, okruglu guzu i čvrste grudi.


Znala sam da muškarci vole upravo to slatko dupence i uvek se trudim da ga istaknem uskim farmerkama ili kratkom uskom suknjom. Ono što nikada nisam volela da nosim su majice sa otvorenim dekolteom. Smatram da ne treba muškarcu dati sve na tanjiru. Želela sam da konačno osetim i spostveno zadovoljstvo. Osećala sam da nikome ne mogu dovoljno da se otvorim, i da zaista se predam i dušom i telom, devojka koja je željna dobrog maženja i lizanja, i da konačno da svoju vrelu ribicu nekome ko zna da postuje žensko telo.

Bio je ON tu, često smo se vidjali, i samo je bilo pitanje dana našeg bliskog susreta. Kada smo se sreli i konačno poglede ukrstili, znali smo da je to ono što smo obadvoje dugo i željno oekivali. Prvo što mi je prošlo kroz glavu bilo je da ima jako dobro telo. Sviđalo mi se to što me je skidao pogledom kad god bi se sreli, a jako često smo se sretali. Kako sam volela te naše susrete! Razmišljala sam o tome šta on voli u krevetu.


Gledala sam u njegove farmerke kad god sam uhvatila povoljan trenutak i razmišljala o njegovoj snažnoj musškosti. Bilo mi je drago što smo se napokon skroz skaprali, što smo umeli da spoznamo tu našu magičnu privlačnost, i da pružimo zadovoljstvo jedno drugome.


Jednog dana, kada je dosšao kod mene kući, razgovarali smo dugo na temu sexa. Rekao mi je da bi voleo da budem njegova mala devojčica, koja će mu se predati i telom i dušom. Od same te pomisli da ću mu se predati moje međunožje istog trenutka zapalilo se, osetila sam kako moji sokovi cure niz prepone. Znala sam samo da ga jako želim. Stajao mi je opasno blizu. Osetila sam njegov dah na licu, pomerila sam se korak u nazad i nespretno pala na krevet. Već u sledećem trenutku on me je držao jednom rukom za guzu, dok je drugom zatvarao vrata sobe.
Ruka kojom je maločas zatvarao vrata već je bila ispod moje suknje. Nežno me je ljubio osetila sam njegove nežne ruke na sebi. Osetila sam njegove prste koji su milovali moju ribicu, drugom me je i dalje čvrsto držao za guzu. A ja sam u tom trenutku uradila nešto što uopšte ne liči na mene, uzvratila sam mu poljubac i počela da mu uzvraćam nežnost. I on kao da se malo zbunio, ali to je trajalo samo sekund. Povukao mi je suknju naviše, potpuno otkrivajući moje duge noge. Privlačeći me sve bliže svome telu, osetila sam taj miris koji sam jako drugo čekla, njegov dah kojime je jako uzbuđivao… Ruka mi je sama skliznula na dole, pomilovala sam ga preko pantalona. Osetila sam pod prstima kako postaje sve tvrdi. Raskopčao mi je košulju i vešto milovao grudi. Mazila sam sam ga preko pantalona, a onda osetila sam njegovu ruku pored moje. Otkopčao je šlic, a meni je ruka sama skliznula unutra. Moji tanki prsti sa fino manikiranim dugim noktima su se sklopili oko njegove velike i čvrste kite. Ostala sam samo u svojim cipelicama sa štiklom i visoko zadignutom suknjom. Ribica mi je bila skroz mokra i spremna, ali je on malo taktizirao, gledao me je u sred očiju i znao šta želim. Privukao me je k sebi, osetila sam na stomaku kako me dodiruje njegova čvrsta i nabrekla kita, podigao mi je ruke visoko iznad glave i tom prilikom počeo ljubiti svaki delić tela, počev od usni očiju, od školjke uha, ljubio je i grickao.


Osetila sam na stomaku kako me dodiruje njeova črvrsta i nabrekla kita. Pokazale su se moje grudi u belom čipkastom brushalteru. Kako su samo lepe i jedre. Šarao mi je jezikom po stomaku, grudima i vratu i zavrsio sa dugim poljupcem. Sva sam podrhtavala u njegovim rukama. Grudi su bile jedre, a bradavice tvrde kao badem. Dok ih je ljubio imala sam osećaj blagog milovanja povetarca toliko je bio nežan, a strastven… Spustao se prema mojoj ribici, poljubio me je u slabine na sta sam se ja malo vise podigla na kukove i dozvolila mu da mi skine gaćice. Poljubio me je i prosarao nekoliko puta celim jezikom po mojoj ribici. Uz jače stenjanje samo sam raširila noge, raširio mi je usmine i pokazao se klitoris kao šumska jagodica.


Lizao je celu pičkicu, gurao jezik u nju koliko je mogao. Rukama je obuhvatio guzu tako da nisam morala da se pridižem, i vise nabijam na njegov jezik dok je ulazio u moj vulkan. Povremeno bi mi ljubio unutrasnjost butina podizao guzu i blago je grickao.

Trzala sam se od silnih poljubaca strasti opijena ljubavlju i talasom strasti. Ribica je bila sva mokra od sokova koje je puštala u velikim količinama. Jos malo mi je lizao moju šumsku jagodicu. Uzela sam njegov glavić i stavila ga u moju ribicu i počela se sa njim maziti, šarala sam od rupice do šumske jagodice, oko usana pa opet u ribicu imala sam osecaj da lebdim… Posto je ona bila vlazna lako je ulazio u moju ribicu, bio je toliko nežan, da sam samo osetila podrhtavanje i lagano ulaženje. Malo sam ostala u tom položaju i polako počela da pomeram kukove. Ubrzala sam ritam i krenula ječe da se pripijam na njegovu kitu. Osetiila sam da On se izdiže toliko da samo vrh glavića ostaje u ribici i onda se opet polako spušta plašeći se da me ne povredi. Posebno sam volela kada ga izvuče da samo vrh glavića bude u ribici, a da tako u tom položaju ostane neko vreme i onda nežno da me uzme i da ga stavi do kraja…


Osetio je po mojim uzdasima i grču tela da se bliži vrhuncu. Počela sam dublje da dišem, da cvilim stegla sam ga jače nogama i počela nenormalno da se trzam i da se tresem. Osećaj koji sam tada osetila bio je fantazija, da sam se jednog momenta uplašila da ću da se upiškim od tolike strasti

.
Ležali smo dugo na krevetu onako goli na leđima i samo jednim prstom smo prelazili jedno preko drugoga.Ustao je podigao me nezno u naručje i odneo u kupatilo da se istusiramo.

 

Izvor: SexCentrala
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost