NA ZADNJEM SEDIŠTU MOGA AUTA: Uzdisala je i stenjala sve glasnije, molila je i vapila za još!

 

Dragana se zove, ima 24god. radi kao kuvarica u mojoj firmi…Majka je dvoje dece, ćerka poznatog starijeg portira,rođena u selu okolima Sombora..To što sam naveo selo ima razlog, a on je osobina čistog ,direktnog, neiskvarenog. Radi kod mene od skoro,možda ima 4-5meseci, visoka 175, razvijenog tela izraženih atributa, ma stvorena za seks. Kako se menjaju kuvarice nedeljno, tako je ona sa mojom smenom svake druge nedelje, malo po malo stekao sam njeno poverenje, oslobodio je stegnutosti i otvorio se za sve ako želi. Žene, osete one koliko mogu i čime da se služe samo da dođu do cilja..Oblačeći se mladoliko, izbacivajući grudi i zatezajući guzu farmericama, uživala je u komentarima, dobacivanju..

Ma siguran sam da nije i svesna kako bi prošla da se situacija potrefi , da ona popusti…ccccc…bila bi izjebana kao poslednja drolja…Mada posle svega, možda i bude.Pauzu u 16h,uvek u njenoj smeni sam provodio u kuhinji, dok su ostali pili kafu u kantini mene je moja čekala za njenim stolom. Ok, kontao sam u početku da joj godi razgovor sa mnom, ipak sam ja poslovođa jedne smene u jakoj industriji, a stariji sam od nje tek 3god.Tog poslepodneva uz kaficu, dok je ona kuvala ostale, zamolila me je da joj dohvatim pakovanje čaja sa police, stao sam na prste istegnuši se. Ona drugarski jednom rukom me zagrli oko struka tako da joj dlan bivao više na mojoj guzi nego bilo čemu ostalom. Svojim telom blokirala je moj put, stala je tik uz mene i šporeta pristavljajući čaj.
Kako sam višlji pogled mi se slivao niz njene grudi, struk i guzu. U tim trenucima u kuhinju je ušla spremačica poznata po napadima na mlade momka, što su oni i iskorišcavali natezajući je u raznim mrakovima..Nalaktio sam se i dalje blokiran morao sam da je ližem pogledom, lepa je, duga ravna kosa, grudi trojka, a guza za trpanje,uhhh..Kako je Dragana, kroz smeh potvrdivala matoroj jebačici sve što je ova htela da čuje a Dragana da mi uradi,dopusti. U toj žurbi sruši slučajno štos pade čaša tik ispod mojih nogu, brzo se sagne, čučne glavom veoma blizu njega koji je par minuta ranije napunio bokserice, rastući ,otvrdnuo,spremno čekao. Nosim kombinezon, pružio sam ruku da joj pomognem da ustane, kako je ispred mene, veoma blizu telom, šaka mi je stojala otvorena, ispružena pokraj mog nadignutog uda koji se ocrtavao.

Bacila je pogled pružajući mi dlan, ostala par sekundi zamrznuta, uzdahnula i ustala. Kurvanjski se nasmešila ,i napisala na cedulju da nisam morao da joj pružam dlan, da bi je on slobodno izvukao,okretee se prema meni i namigne mi..Seo sam na par metara od nje, pijucći kafu, nadrkavao sam ga pod stolom igrajući verbalnu igru sa spremačicom koja je osetila hormone u vazduhu. Dragana sede na čelo stola, ručak je tek za 25min..Kroz priču primeti da je pogledom skidam, i otkopča bluzu,uniformu..

Ručak je prošao kao i obično, uz dobacivanja, molbe…Oko 18:30h, zvoni mi mob.glas opšte mi poznatog šefa govori mi kako da uzmem službeno auto i prebacim Draganu kući. Palim novu Zastavu 10.podešavam sedište, radio,palim cigaru i čekam je…Ulazi praćena oblakom opojnog mirisa nivea kreme za telo, objašnjava mi gde idemo, i kroz dugu rečenicu mi se zahvaljuje, hvali, nabacuje sestru uz priču kako bi me svaka poželela..
U džep sam imao čokoladne bombone punjene rumom, i uz vožnju joj kroz osmeh ponudim najbolje bombone što je ikada probala…ona me pogleda, kroz uzdah glasno reče…Oooo napokon čoveče, zgrabi me direktno za koren kurca i uz nežne pokrete poče da ga drka. Odvezao sam nas na napušteni poligon za polaganje, jednim potezom otkopčao kombinezon,spustio joj sedište,otkopčala je brzo dugmad na farmericama, vlažno je ljubeći ,gutajući joj jezik, zabih joj dva prsta u vreeeelu pičkicu…raširila je noge, prsti su je punili…dahtala je kao srednjoškolka,mmm imala je lepo obrijanu mačkicu, za divno čudo još zategnutu,ovlažih je dobro, masirao sam joj klitoris moj dlan je bio jedini kontakt naših tela.Cibzar se  zacu,oslobodila je grudi ,odavno nisam video tako lepe sombrerose,rukama je mesila svoje povece sise noge su bile na tabli široko otvorene,imao sam ogromnu erekciju…

Dlan mi je totalno sluzav,bez glasa je izgovarala citajuci joj sa usana,da je blizu, svršice, želi me jooooš…Uzdišuci glasno, glasnije i glasnije stenjala je i svršavala u talasima stresajući se…Zapali mi, zamolila me je, ucinio sam to oboma…Ona na suvozackom onako raskopcana, ja na vozackom..Uz dim sam se smirivao , vec otkopcan odlucih ga osloboditi, izvaditi iz gaca i izdrkati,jaja ce mi eksplodirati!!!

Primetila je glavic, dubok dim ,uzdah vodili su je dok ga je socno i znalacki pušila, jaja uze u dlan i tako polegnuta ih poce lizati,dok je drugom rukom ga drkala,ljubila ga je…Gde mi privuce pažnju ,baš je bila nežna ,uživaoooo sam…Dragana, jel tebe muž služi…rekao sam…Ne,mili…vec dugo me nije jebao ako te to zanima..Ja cu te ako nemaš ništa protiv,devojka mi nece ni znati..govoreci joj kako cu je trpati ,prihvatio sam je za glavu i ubrzavajuci ritam nabijao je silovito na njega…Za cas joj ispuni usta toplim semenom,gustim mlazevima je nahrani…Iscedivši ga,isisa poslednju kap,poljubi me i užurbano me zakopca shvativši da smo u mraku više od sat vremena..Stajem joj ispred kuce,na cupriji joj je mlada sestra sa drugaricom,dve klinke od 18god usisavaju e pogledom,Dragana krišom me stiska za jaja,osmehuje se cao Miško rece mi i izade..Sestra je pocasti jednim ooopa, i ona kao iz topa uhvati je za ruku,privuce je autu…Marija se ove, 19god, izašao sam par veceri sa njom…Dok Draganu i dan danas hranim vrelom spermom..Nismo do sada imali odnos.

Srbija danas
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost