Izvor:
24.07.2018 u 20:32
0

OGROMAN KORAK KA TREĆEM KOLU KVALIFIKACIJA ZA LŠ: Crvena Zvezda „razbila“ litvansku Suduvu (3:0)!

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su ogroman korak ka trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, jer su večeras na "Marakani" u prvom meču druge runde razbili litvansku Suduvu – 3:0 (2:0).

U revanšu, koji će se u sredu 1. avgusta igrati u Litvaniji, Zvezda ne bi smela da ima problema, ne samo zbog ogromnog kapitala iz Beograda, već i zbog očigledne velike razliku u kvalitetu u njenu korist. Ukoliko izabranici trenera Vladana Milojevića obave taj posao, naredna prepreka na putu ka Ligi šampiona biće im bolji iz dvomeča Legija – Spartak Trnava.

Crveno-beli su večeras pred 23.000 gledalaca igrali odlično. Od starta su pritiskali Suduvu, dok je nisu slomili, a onda su se poigravali sa gostima.

Pobedu nad litvanskim prvakom obeležili su evrogolovi Lorenca Ebisilija i dvostrukog strelca Nemanje Radonjića.

Holanđanin je u 23. minutu načeo Suduvu sjajnim udarcem sa oko 25 metara, a samo 12 minuta kasnije Radonjić je krunisao dobru akciju crveno-belih. Našao se u pravo vreme na pravom mestu i odbijenu loptu smestio u mrežu – 2:0.

A onda je Radonjić u 58. minutu zakucao loptu u rašlje, a ujedno i sudbinu Suduve na "Marakani". Opalio je sa više od 20 metara i bacio "Delije" u trans.

Navijači Zvezde su sve vreme, bez obzira na jaku kišu koja je padala, bodrili crveno-bele.

Izvor: Kurir
Foto: INSTAGRAM/crvenazvezdafk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter